Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kas siin mõne aasta eest ei olnud inimesi sinuga eesotsas, kes arvasid, et vabaduse platsil kõige okeim lahendus oli Käärmani maha laskmine? Noh pärast seda kui see afektiseisundis vend oli tund aega rahulikult linnas matšeete käes kõndinud, kõik tavakodanikud oskasid ohtu vältida, aga eriväljaõppe ja varustusega politsei ei osanud muud peale hakata kui kuulid kerre?

Mul hea meel, et sa ka lõpuks valgustatute poolel! Parem hilja kui mitte kunagi.
    Kas matseete asemel polnud mitte nuga ning ta (mälu pealt) ründas politseid (vähemalt nii nad väitsid) ning ei allunud käsklustele? Et mis nad tegema oleks pidanud? Eest ära jooksma? Koerapüüdjad kutsuma?
    Ja kes seda afektiseisundit diagnoosis selle ajajooksul tal kui sündmus toimus?
    Et tagantjärgi on kõik targemad ning kindlasti annaks igas olukorras teistmoodi käituda, aga iga juhtumise korral politseid materdada on ka veider. Küll kasutatakse liigselt jõudu, siis liiga vähe jne. Ma väga ei usu, et inimesi politseis hobikorras maha lastakse.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    No siin ju oli paari kuu eest inimesi, kes leidsid, et taser pole ültse hea asi!
    Kas siin mõne aasta eest ei olnud inimesi sinuga eesotsas, kes arvasid, et vabaduse platsil kõige okeim lahendus oli Käärmani maha laskmine? Noh pärast seda kui see afektiseisundis vend oli tund aega rahulikult linnas matšeete käes kõndinud, kõik tavakodanikud oskasid ohtu vältida, aga eriväljaõppe ja varustusega politsei ei osanud muud peale hakata kui kuulid kerre?

Mul hea meel, et sa ka lõpuks valgustatute poolel! Parem hilja kui mitte kunagi.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    No siin ju oli paari kuu eest inimesi, kes leidsid, et taser pole ültse hea asi!
    Seda pole keegi öelnud ju?

See ja relva juhtum olid ka täiesti erinevad

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Hakkas parem?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Õige oleks olnud ta ikka relvaga maha võtta, sest äkki taser poleks töötand!
    Hakkas parem?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Eesti politsei igapäevaelu.

Õige oleks olnud ta ikka relvaga maha võtta, sest äkki taser poleks töötand!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eesti politsei igapäevaelu.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    ilma avatarita kasutajad (mcnamara, nonoh, nimastain jt) mõjuvad esimese hooga/silmanurgast vaadates nagu üks ja seesama inimene.

samas plastic'99 kuidagi erineb. asi on vist numbrites.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Diftong Vaata postitust
    https://www.err.ee/1608366696/valisi...i-jouga-tagasi
    Kas mulle tundub, või Krimm on Venemaa osa( kohe alguses kaardil)?
    Lol jep, Ukrainast eraldatud ju

Leave a comment:

• Diftong
    replied

Kas mulle tundub, või Krimm on Venemaa osa( kohe alguses kaardil)?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Sealt enam ei tule, moslemid tegid piirkonna maatasa ammu juba
    Ma pidin isegi vastama sulle, miks ei saa Al-Mansuri süüdistada kõiges, mis Lähis-Idas Bagdadi rajamisest saadik perse on läinud, aga juhtus nii, et otsisin kogu päeva kala taga mööda Soome lahte ja nüüd on korralik värske õhu mürgitus. Mõni teine päev ehk!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mesopotaamiast?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    See ju igal alal nii. Jutumehed jutustavad, aga õiged kepimehed tulevad ikka nurgast.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    true story. ma tean küll, et enamus vendi on mingi "jaa tegime sõpradega lidra näkku ja siis mingi 40 hot shotti veel ja siis 8 2x skinny bitchi", aga ma olen alati väga aus selles osas. Mingid põhimõtted peavad jääma.
    Tulebki aus olla. Ma usun, et meil kõigil on neid tuttavaid, kes jahuvad rämedatest rämmaritest ja kui putsis nad olid ja kui palju nad ikka juua suudavad jne jne. Samas mingi ühine pidu või väljas joomine on, siis hakkavad tulema need vabandused reas

1) Mul antibiootikumid ma ei saa juua
    2) Ma homme vara rooli minema või kuhugile koosolekule ma ei saa juua
    3) Kui esimese joogiga pehme ollakse, siis hakkab see, et ma täna pole midagi söönud
    4) Kui joogiks viin, siis hakkab, et viina ma ei kannata, aga rummi ja viskit läheb pudelitega

jne jne

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Plastic tead ma lükkasin need 15 westonsit alkokalkulaatorisse ja igatpidi näitas koomalaksu
    true story. ma tean küll, et enamus vendi on mingi "jaa tegime sõpradega lidra näkku ja siis mingi 40 hot shotti veel ja siis 8 2x skinny bitchi", aga ma olen alati väga aus selles osas. Mingid põhimõtted peavad jääma.

Leave a comment:

Working...
X