Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    vend lihtsalt ostab top shelf majoneesi ja siis kutsub teisi snoobideks w
    Kopli Kaubamajas suur (650ml) Hellmann's nii soodne, et seda määri kuhu tahad (kasuta juuksegeelina või päikesekreemina), €1.85 soodukaga (Selveris €3.80 miskit).

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    ausalt öeldes... ise e-selveri kasutajana ma küll nagu ei näe probleemi kojutarne eest lisaks maksta kui peaks seda tegema. ikka maksimaalselt mugav teenus ning iga pühap pmst ühe hiireklõpsuga järgmise nädala kraam kodus olemas. Teenus nagu iga teinegi.
    Absoluutselt mitte, ma pole senini aru saanud miks üldse keegi poes käib järjekorras istumas kui literally tasuta kohale tuuakse, eriti nüüd kui 30kraadised ilmad ukse ette jõuavad ja mingi 15 liitrit vett ja õlle koju vaja tassida on. Aga alampiiri tõstmine tuimalt 4-kordselt on ikka päris lollakas kui konkurendid hetkel niipalju odavamad on firma seisukohalt. Mingi smooth transition, et 40-100euristel ostudel teenustasu 1.5 euri vms oleks ju natukene loogilisem. Mis nad nüüd teevad, koondavad 75% kulleritest või jätavad nad lattu tetrist mängima kogu päevaks?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Mu meelest on Maximale tehtud nüüd juba head mitu aastat liiga. Vahel seltskonnas kuulen" Ma Maximat küll ei soovita, võib-olla saad mingi bakteri toidust" suhtumine, see ajab alati mind naerma, millised eliit erideeritud inimesed on tulnud välja viimasel ajal - süüa ostan ainult Stockmannist ja Kaubamajast.
    No kui normaalseid puuvilju tahta, siis Maxima poole küll ei tasu minema hakata. Vähemalt selle Maxima poole, mis minu teekonnale ette jääb. Muus osas küll. Pood on pood.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Ahh eks ole igasuguseid snoobe.
    Minu lemmikuks on juba aastaid Maxima XX Stroomi ehk "Kopli Kaubamaja".
    Baikali limonaad, kohvi, Hellmann's, pelmeenid, banaan alati soodsad, mida veel tahta.
    vend lihtsalt ostab top shelf majoneesi ja siis kutsub teisi snoobideks w

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Mu meelest on Maximale tehtud nüüd juba head mitu aastat liiga. Vahel seltskonnas kuulen" Ma Maximat küll ei soovita, võib-olla saad mingi bakteri toidust" suhtumine, see ajab alati mind naerma, millised eliit erideeritud inimesed on tulnud välja viimasel ajal - süüa ostan ainult Stockmannist ja Kaubamajast.
    Ahh eks ole igasuguseid snoobe.
    Minu lemmikuks on juba aastaid Maxima XX Stroomi ehk "Kopli Kaubamaja".
    Baikali limonaad, kohvi, Hellmann's, pelmeenid, banaan alati soodsad, mida veel tahta.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    teenus head, hinnad head? Vaja coopile alternatiiv leida.
    No mul tuleb suht kergelt see 40 euri piir täis ja siis toomine tasuta ja siiani kõik töötanud. Värske värk on kvaliteetne ja korralik.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Kodu lähedane pood on Selku aga kord nädalas saab suurem kogus tellitud Barbora e poest nüüd ja siiani 5+ kvaliteet.
    teenus head, hinnad head? Vaja coopile alternatiiv leida.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kodu lähedane pood on Selku aga kord nädalas saab suurem kogus tellitud Barbora e poest nüüd ja siiani 5+ kvaliteet.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    Nii siis saab paremat kraami. Viimsi ja Pirita selverid on juba aastaid nadid olnud, samas Maxima hoiab taset

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Nii siis saab paremat kraami. Viimsi ja Pirita selverid on juba aastaid nadid olnud, samas Maxima hoiab taset

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Oleme siiski ausad, selveri värske kraami lett on kehva (juur- ja puuviljad), kui transatakse ka neid, siis seda enam

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    ausalt öeldes... ise e-selveri kasutajana ma küll nagu ei näe probleemi kojutarne eest lisaks maksta kui peaks seda tegema. ikka maksimaalselt mugav teenus ning iga pühap pmst ühe hiireklõpsuga järgmise nädala kraam kodus olemas. Teenus nagu iga teinegi.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
    https://www.err.ee/948689/coop-seadi...val-seisukohal

Well fucking played. Kõikide konkurentide eest näpsatud kliendid hakkavad nüüd kuskile laagrisse või lasnamäele reisima, sest teie oma brändi 4 toidukest, mida kunagi saadaval pole, on kesklinnast ainult 10km. Geniuses at work.
    Mulle meeldib, kuidas nitpickiti välja erinevate riikide Co-Opide miinimumtellimused ja kojuveohind. Ilusti valiti just need kõige kallimad ka välja. Esiteks pole muidugi meie Co-Opil mingit seost teiste Euroopa Co-Opidega, peale selle, et kasutatakse sama brändi. Teiseks näiteks UKs on neil kojuveo miinimumtellimus 15£ ja kojuvedu on tasuta.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Coop teatas klientidele, et alates 1. juunist on kojuvedu tasuline kuni 99-eurose toidukorvi eest. Seevastu nende toidukappi tellimine on nüüd tasuta sõltumata kauba maksumusest. Konkurents e-kaubanduse turul on tihe, nõnda jälgivad konkurendid üksteise tegevust pingsalt.

Well fucking played. Kõikide konkurentide eest näpsatud kliendid hakkavad nüüd kuskile laagrisse või lasnamäele reisima, sest teie oma brändi 4 toidukest, mida kunagi saadaval pole, on kesklinnast ainult 10km. Geniuses at work.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    pärast remonti ja rehvivahetust sõitsin minema töökojast ja algas korralik mürin, sõitsin tagasi, kutid uurisid, et ahaa käigukast pagan tuksis. sõitsin siis teise kohta ja seal öeldi, et rehv on kehvasti kinnitatud

Leave a comment:

Töötlen...