Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Kristiine O'Learys teenindus. Sitt ja aeglane. Härrad ootasid oma õlut kokku 1h. Seejuures pidid vahepeal seda 4-5x veel küsima ja meelde tuletama. Muidu vist ootaks siiani. -
Elektrilevi juht Mihkel Härm tõdes, et elektri võrgutasude kasvu aitaks ära hoida elektri senisest suurem tarbimine. Konkreetselt rääkides näeb ta, et tasude tõusmise pidurdamiseks peaks tarbimine kasvama 10% jagu. Pelgalt kodused tarbijad sellist kasvu Härmi sõnul ära ei tee, vaid selle jaoks peavad poliitikud tema sõnul meelitama Eestisse mõne tööstuse.
Ma mäletan, et võrgutasu tõusis viimati, sest elektri hind tõusis ja siis see tekitas rohkem tööd.
Ja siis veel manitseti, et tarbime elektrit liiga palju.Leave a comment:
-
"Slava Ukraini revisjonist selgus, et midagi ei selgunud, sest ukrainlased dokumente ei saatnud"
Paistab, et ausate valede nõuandjad on end distanseerinud, sest algselt ohjati olukorda nii nagu vaja, kuid nüüd... halenaljakas.Leave a comment:
-
-
ma ei tea mis sitt see on. kirjutasin hkscani, vastatud pole. juba sportlikust huvist tahaks teada mis see on ja kuidas uldse voimalik. strippar marco tootab kuskilt farmis on ka muidugi variant.Leave a comment:
-
tegelt mingit nuttu ja hala ei olegi, sest natukene uurisin ja puurisin mis asi see kurat on mu lemmik lihatootel aga valja ei moelnudki, ajas rohkem naerma kui halama. pilt ja toode tehtud eile ja taiesti legit. ostetud juri grossi poest. kui kellegil mingeid loogilisi vastuseid mis see on, siis sheerigu. mustika siimaani. 348361337_1441059296641893_204337758248812298_n.jpg.348380653_964290788233640_9185310280641834487_n.jpg
Leave a comment:
-
Kas mõni hea sidrunimaitseline jäätis ka on Eestis müügil? Tänane see va eriti rammusa-kategoorias olev oli ikka nagu mingi suhkrusidrun.Leave a comment:
-
Alexela klienditeenindus on nii fking rumal, et selle asemel, et neile yks leping juurde viia, viin ka vist vana yldse veel ära.Leave a comment:
-
-
Mis esindus? Jõhvi omas olen aastaid käinud, null probleemi siiani, väga professionaalne teenindus.Möller Auto - Klienditeenindus on täiesti olematu, telefoni teel on pea võimatu kedagi kätte saada - administraator istub seal vist niisama ilu pärast. Vahest jääb mulje, et autoga tekitavad jamad pärast seda kui auto on nende juures nö "hoolduses" käinud, hakkab juba iga aastaseks probleemiks saama. 5 aastaga olen teinud järelduse, et enam nende käest midagi ei osta ja üldiselt hoian nüüd volkarist, skodast jms pika kaarega eemale.Leave a comment:
-
Minu ja minu sõprade kogemus DPD delayde puhul on see, et pakk on viga saanud ja nad üritavad taustal sinu teadmata seda klattida. Juhtunud rohkem, kui mõned korrad viimasel 3-4 aastal.dpd suudab labi oma tutarettevotte 4 paevaga toimetada nizzast eestisse paki, kull aga nad pole suutnud 5 paevaga toimetada pakiautomaati. irooniliselt kombel asub pakiautomaat 12 km kaugusel nende laost, kirjutan neile ja uurin mis nalja te korraldate ja milles on kusimus. vastuseks saan klassikaliselt lakoonilised vastused - vaga vabandame ja saadame lattu meeldetuletuse, see meeldetuletus on muidugi kestnud 5 paeva ja endiselt tracking naitab, et pakk tollab laos. selle asemel, et dpd esineb kui palju pakiautomaate neil, voiks investeerida kulleritesse ja toomahu kvaliteeti. uldjuhul valin alati kui valikus on dhl, fedexi, upsi expressi, maksad natukene rohkem aga kindlalt kohal ja no bullshit. homme on 6 paev ja motlen, et ehk peaks tegema vana hea triki ja ahvardama meediaga, pidavat alati tootama.Leave a comment:
-
Topauto ehk siis Seat - üks vagi osa, nende klienditeenindusega olen küll siiani rahule jäänud.Möller Auto - Klienditeenindus on täiesti olematu, telefoni teel on pea võimatu kedagi kätte saada - administraator istub seal vist niisama ilu pärast. Vahest jääb mulje, et autoga tekitavad jamad pärast seda kui auto on nende juures nö "hoolduses" käinud, hakkab juba iga aastaseks probleemiks saama. 5 aastaga olen teinud järelduse, et enam nende käest midagi ei osta ja üldiselt hoian nüüd volkarist, skodast jms pika kaarega eemale.Leave a comment:
-
Möller Auto - Klienditeenindus on täiesti olematu, telefoni teel on pea võimatu kedagi kätte saada - administraator istub seal vist niisama ilu pärast. Vahest jääb mulje, et autoga tekitavad jamad pärast seda kui auto on nende juures nö "hoolduses" käinud, hakkab juba iga aastaseks probleemiks saama. 5 aastaga olen teinud järelduse, et enam nende käest midagi ei osta ja üldiselt hoian nüüd volkarist, skodast jms pika kaarega eemale.Leave a comment:
-
dpd suudab labi oma tutarettevotte 4 paevaga toimetada nizzast eestisse paki, kull aga nad pole suutnud 5 paevaga toimetada pakiautomaati. irooniliselt kombel asub pakiautomaat 12 km kaugusel nende laost, kirjutan neile ja uurin mis nalja te korraldate ja milles on kusimus. vastuseks saan klassikaliselt lakoonilised vastused - vaga vabandame ja saadame lattu meeldetuletuse, see meeldetuletus on muidugi kestnud 5 paeva ja endiselt tracking naitab, et pakk tollab laos. selle asemel, et dpd esineb kui palju pakiautomaate neil, voiks investeerida kulleritesse ja toomahu kvaliteeti. uldjuhul valin alati kui valikus on dhl, fedexi, upsi expressi, maksad natukene rohkem aga kindlalt kohal ja no bullshit. homme on 6 paev ja motlen, et ehk peaks tegema vana hea triki ja ahvardama meediaga, pidavat alati tootama.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: