Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• salajane33
    replied
    Novembris oli Prahas koondise mäng ja Lufthansa kaudu sai edasi-tagasi bookitud. Sinnaminek oleks olnud läbi Zürichi Swissiga, aga üks ots jäi ära ja pakkusid kas pileti vahetust, ühe suuna raha tagastust või kogu reisi tagastust. Sai siis kõnekeskusega ühendust võetud ja uuritud alternatiive. Lubati ükskõik millisele endale sobivale variandile ringi bronnida ja timm. Kõne järjekord oli ca 15min.

Hoolikas peab olema nende kolme kastikeste vahel, mille nad sulle lendude muudatuse emailis ette panevad. Reisikaaslane vajutas ilma süvenemata ühele valikule ära ning hiljem ühendust võttes enam muuta ei saanud asenduslendudele, kui võttis juba kogemata ühe suuna refundi vastu. Lufti veebilehele edasi suunates andis lihtsalt teada, et otsus kinnitatud. Hea tava oleks, kui emailis valikut tehes suunaks kodulehele kus saad uuesti confirmida oma otsust. Ise seal neid siniseid kastikesi üldse ei puutunud ja otsustasin enne klienditeenindusega ühendust võtta.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt

pikk tekt.
    Mul muudeti lennuaegu kokku 6 korda ja seitsmendal loobusin. Sinna mahtusid nii lennuaegade muudatused, ära jäänud transfer lennud, muudatused lennufirmas ja ma ei tea mis veel. Kaks või kolm korda helistasin nende klienditoe telefonile. Mõlemal korral laupäevasel päeval. Esimene kord võeti vastu u viie sekundiga. Teisel korral mõne minutiga. Asjaajamine oli väga arusaadav ja hea mõlemal juhul. ... või helistasin ma kolm korda. ei mäleta enam. Aga no vahet pole.
    Samas on lähedasel sõbral jällegi väga negatiivne kogemus piletite tühistamisega. Et eks ta veits selline "kuidas joppab case".

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Rõõm lugeda Lufthansa kohta, kui ise märtsi lõpus nendega Serbiasse lendan

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kuskil 2018 lõpus oli väga positiivne kogemus Lufthansaga. Naisel oli konverentsile minek ja oli Budgetair’i kaudu üldse piletid bookinud. Ca nädal enne lendu andis Budgetair teada, et väljalend muudeti 36h hilisemaks ja nemad ei saa midagi teha, tuleb leppida. Cancel ei olnud ka valik. Kuna naisel olid muud tegemised, võtsin ise asja ajada ja peilisin välja, et Lufthansal täitsa õigel kuupäeval väga mugav lend olemas. Kuna Budgetair kõnekeskus oli kohe selge dead end, siis võtsin järgmise kõne otse Lufthansale ja tunniga olid uued piletid postkastis. Tõsi, mingi 30-40min vist sellest pidin toru otsas ootel olema, enne kui löögile sain. See ka mingit muret ei tekitanud, et täiesti suvaline vend asja ajas.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Lufthansa.
    Tahtis muuta mu lennuaegu jälle, aga kuna olin jõudnud endas arusaamisele, et ei viitsi kuhugi minna otsustasin raha tagasi küsida. Üks klikk meilil soovitud kastikese, 3 päeva hiljem kinnitusmeil, et raha kantakse tagasi ja vähem kui nädalaga raha arvel.
    iizi
    Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
    Lufthansaga möödunud sügisest nii positiivne kui negatiivne näide.

Neljast lennust üks pandi cancelisse ja tuli lakooniline meil muudetud broneeringu kohta, kus 4 lennu asemel 3. Mingeid asendusi tühistatud lennule automaatselt ei pakutud ja ainus võimalus oli vaid helistada. Helistamine sinna on tüütu ja aega kulutav tegevus, aga pärast 2 päeva proovimist ja lõpuks ca 15 minutit ootejärjekorras oodates sain liinile.
    Telefoni teel oli õnneks teenus hea ning sain väljuva lennu palju mugavamaks ja kiiremaks, kui algne läbi Baseli variant.
    Kõik väga bro, kuni Tallinna lennujaama check-in letini, kus teavitati nagu muuseas, et kuna lennukid ülekoormatud, siis FRA's "stand-by", aga rahustati, et küll sealt kunagi ikka minema saame ja kui ei saa, siis hüvitatakse ööbimine ja värki See oli ilus hommiku-šokk, aga õnneks läks lõpuks kõik siiski plaanipäraselt

Möödunud kevadel lendasin SAS'iga ning tühistati ka üks lend neljast, aga seal pandi automaatselt asendus ja küsiti lihtsalt kinnitust, et kas lennuajad sobivad.
    Kuidas ma Lufthansaga Marokos käisin. Üldiselt Lufthansa tundub hea firma nii kaua, kuni midagi perse läheb.

Oli Tallinn-Frankfurt-Marrakech lend. Siis 4 nädalat enne lendu keelas Maroko valitsus kõik saabuvad lennud Saksamaalt ära. Lufthansa süsteemist kadus 1 ots ära. Tuli selleteemaline kiri.

Helistasime 2 korda Lufthansasse uurimaks, kas me saame seda ümber tõsta ja kas me saame ümber tõsta Tallinn-Istanbul-Marrakech liinile. Kinnitati, et saab. Samuti tõsteti. Süsteemis oli näha.
    Päev enne lendu, kui sa hakata check-ini tegema, me seda paraku teha ei saanud. Süsteemis oli lend olemas, aga vajalikud klikid nende poolt olid tegemata, et meid sinna lennule tõsta.

Niisiis lennueelsel päeval helistame:
    1. kord: Jah, Istanbuli ei oleks tohtinud panna, ma panen teid Brüsseli lennule. Edasi kaob inimene kõnest ära ja süsteemis ei muutu midagi
    2. kord: Jah, me muudame ära. Kaob telefonilt ära ja rohkem ei vasta.
    3.-5. kord: sama skeem

Peab mainima, et iga kord liinile saamiseks kulus vähemalt 42 minutit. Päev hakkas juba lõpu poole jõudma. Kui viimast korda ootasime üle tunni, otsustasime, et enam ei jaksa. Peas juba loobusime kõigest ja mõtlesime, kuidas läheme hoopis Egiptusesse vms ja jääme rahast ilma.

Paralleelselt proovisime ka nende online chatti kogu aeg. Lõpks ma hakkasin sinna chatti räntima, et lend on 6h pärast, meil pole pileteid jne ja mingi isik (soovin talle kõike head) vastas ja vormistas meie lennud ära.

Ehk siis, mille üle ma tegelikult tahaks räntida, on Lufthansa klienditeenindus: 1. hui saabki löögile 2. 95% klienditeenindajatest ei aidanud, vaid tegid meie olukorra sitemaks. Kui mingi lend peaks ära jääma, siis minu soovitus on raha tagastada ja uut piletit ise osta, kui loota nende ümbertegemisele.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Otsustasin esimest korda elus proovida kätt snuukrilaual. See, et ma sakin selles on täitsa okei. Aga see, et piljardisaalis Club147 pole küte sees, oli ootamatu üllatus. Võib-olla ma ei saa millestki aru, aga tõenäoliselt ise sinna rohkem ei lähe.
    Olen samuti kohanud selliseid covidiaegseid kokkuhoiupoliitikaid. Vist oli eelmine aasta mad murphys, kui korraldati viktoriin. Kõik olid jopedes ja õllekraanide valik oli täpselt ainult alekoki piss. Tuletas kooliaegu meelde!
    snuukriks-piljardiks soovitan minna tellari Hill Hilli

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Otsustasin esimest korda elus proovida kätt snuukrilaual. See, et ma sakin selles on täitsa okei. Aga see, et piljardisaalis Club147 pole küte sees, oli ootamatu üllatus. Võib-olla ma ei saa millestki aru, aga tõenäoliselt ise sinna rohkem ei lähe.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Samas "vähesoolane kala" turult kalanäoga müüja käest osta on sisuliselt pooleks meresoolaga

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Intertoto poolt
    kui miski Eesti söögikohtades või kauplustes on märgitud kui 'vürtsikas', siis heal juhul on soola ja suhkrut lisatud; kui miski on 'väga vürtsikas', 'kuum' või 'kõrvetav', siis on võimalik ka üksik pipratera tuvastada.

nii on.

Kujutage nüüd ette et mõni mees ongi ainult selle järgi siin elanud ja läheb esimest korda Taisse ja küsib spicy või medium spicy toitu...

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    kui miski Eesti söögikohtades või kauplustes on märgitud kui 'vürtsikas', siis heal juhul on soola ja suhkrut lisatud; kui miski on 'väga vürtsikas', 'kuum' või 'kõrvetav', siis on võimalik ka üksik pipratera tuvastada.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Tulin üle mitme aasta Lidosse sööma ja peaks mainima, et hinnad on ikka kuradi kõrged.
    Kui ma õlle Vatikanist 100m kaugusel restoranis ostsin ja pärast arve pealt 16€ välja lugesin, siis öeldi mulle "you know where you are". Ehk siis hinnad Tallinnas (kesklinnas, Solarises?) ongi igate pidi kasvanud kõrgustesse. Nagu mu Enefiti aktsia.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tulin üle mitme aasta Lidosse sööma ja peaks mainima, et hinnad on ikka kuradi kõrged.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    2018 tehtud . 10 aastat
    Siis peaks täiesti korras olema, aga viisa tegemisel kontrollitakse selline asi ikkagi üle.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt
    Mis ajast sul see pass on? Millal aegub?
    2018 tehtud . 10 aastat

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    No ma bronnisin Haapsallu 19.11. Vahepeal tuli ka kinnipandud id-kaart välja, seda lähen lahti tegema uuesti. Aga no rip värk siis nende sõrmejälgedega.

Lihtsalt nii statistika mõttes - kui mul tekiks mõte reisida USAsse, siis kas ma peaks pm uue passi praegu tegema?
    Mis ajast sul see pass on? Millal aegub?

Leave a comment:

Töötlen...