Ostsin Coopist iseteeninduspuldiga puuvilja. Kaalusin ära ja kaal ütles, et looduse säästmise nimel ei ole mõtet silti välja printida, skaneeri parem ekraani. Okei, skaneerin siis ekraani. Kassas oli ostukontroll. Selgitasin müüjale, et sellel õunal silti pole, sest säästan loodust. Müüja vaatas tusase näoga otsa ja ütles, et eks ta siis läheb kaalub need õunad ise uuesti ära. Muidu polevat võimalik ostukontrolli läbida. Tulemus - looduse säästmise nimel sain tusase pilgu ja 2 minutit oodata. Arvasin, et oli ühekordne juhus ja jätkasin looduse säästmist, aga nüüd on sellised olukordi juba kolm.
Kas päriselt pole efektiivsemat lahendust ja müüja peab poe teise otsa puuvilja kaaluma minema? Osades iseteeninduskassades ju on ka sisseehitatud kaal, miks nad sellega kaalu ei kontrolli?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Normaalsed inimesed tajuvad konteksti ja suudavad olla õigel ajal by the book ja teisel ajal kohaneda olukorraga.Leave a comment:
-
-
Õnneks on ajakirjanikud sellised, kes töötavad sõltuvalt sellest, kustpoolt tuult puhub, ja kes rohkem nutsu viskab, see võidab.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Sellise suhtumise pärast jääbki sinuga suhelnud inimene eluks ajaks Rimisse tööle.Leave a comment:
-
Võtan Rimist ettepakendatud pitsalõigu ja suundun iseteeninduskassasse. Kaupa läbi lüües lööb ette errori "kaaluerinevus" ja maksta ei saa. Kuna teenindajat kohe ei olnud, kes oleks OK pannud - siis mõtlesin, et kaalun pitsa üle. Pakendil oli 400g, kaal näitas 260... Läksin siis inimest otsima, kes mu pitsale õige kaalu ja hinna paneks (mingi euri oleks ilmselt alla saanud), aga öeldi, et letiteenindajatel tööpäev läbi ning keegi teine neid ümber kaaluma ei hakka. Pitsad tõsteti ühte torni ja lükati veidi kaugemale, aga tõenäoliselt leiavad järgmise/näljasema ohvri.Leave a comment:
-
Mitte aint ole elektri hind tõusnud, vaid ka liitumine - tagasihoidlikud 2,6 korda poole aastaga. Diplom, medal, aukiri ja taha keeramise teenete eest libestamata rist ka.Leave a comment:
-
Sellega seoses meenub, et kolleegil oli kiire ja mõistagi gaas aitab seni, kuni jõuad politseinikuni. Kuna aga tegemist oli mootoratturil isendiga ja ületatud kiirus 30+, siis polnud sobivat blanketti ning saime 30+ minutit patrullautot oodata... ehk ennem, kui kiirust ületate, siis uurige, kas mõõtjal on õiged paberid kaasas või püüdke mootoratturit vältida. Kiirust muidugi ei pea ka ületama. Valikuid jagub.Leave a comment:
-
-
+1 Škoda esindused on tõesti kiiduväärt!Leave a comment:
-
Škoda Laagri esinduses pole õnneks sellist praktikat kohanud
Pole seal järjekorras kunagi pidanud üle mõne minuti ootama, sest kui parajasti teenindaja hõivatud, siis alati võtab keegi teine üle ja paneb asja töösse või teeb muu vajaliku.
Leave a comment:
-
Hehe, mõtlesin, et Info autot on raske ületada, aga Amserv on seda suutnud.Leave a comment:
-
Amserv Järve. Mida uttiv teenindamatuse kultuur.
Juhtus nii, et kindlustus-case, parklas tehti minu autole paar iluviga pamperile külge. Nii õrnalt, et isegi ükski kinnitus ei tulnud lahti, aga mitte ilus vaadata ja vaja korda teha. Kuna mul kogemusi selles vallas ei ole, siis hakkasin enda kindlustuse websitel andmeid täitma kuni komistasin koha otsa, kus tuli valida teenindus. Ok kuna aeg oli mulle oluline, siis vaatasin et Amserv Järve, mitte kaugel kodust. Helistan küsin, kuidas aegadega on jne, vastab asjatundlik noormees, selgitab, et tulge siia kohale me teeme teie eest kõik ära, kindlustusjuhtumi ka, ajad on kiired, kõik üldse väga ok. Telefonis tunduski ok.
Kohale minnes võtan järtsu pileti ja hakkan ootama. Krt ma ei tea palju neid seal teenindajaid oli aga ma olin ainus klient ja voilaa 45! minsa pärast tuli mu nr. Järgmiseks paluti mul täita paberil seesama ankeet õnnetusjuhtumi kohta mida ma juba netis olin täitnud. Wtf. Ok sai asjad ära tehtud. Lubati helistada, kui teise poolega kokkuleppele saadakse. Ajaks pakuti "järgmine nädal või nädala jooksul". Ok sounds fine.
3 nädala pärast ei ole keegi helistanud, meilile ei ole keegi ka mitte midagi saatnud. Helistan ise. "Oi jah näe 2 minutit tagasi just tuli meile teiselt poolt kinnitus, et kõik on ok ja võite auto siia tuua". Ok millal ma siis toon? 2 nädala pärast. Wtf te ütlesite et teil käib asi kiiresti jne jne hetkel juba kuu teie nahka läinud. Ei me pole seda öelnud võta või jäta. Kuna vaeva juba nähtud siis ok. Toonitatakse, et olge siis kohe kell 8 hommikul ukse taga.
Auto parandusse andmise hommikul olen kell 8:05 teeninduses, võtan nr, teenindussaalis on u 10 inimest juba, teenindajaid u 5 kes ei tee midagi. Sinna kuhu ma peaks enda auto üle andma pole mitte kedagi. Ootan 25 minsa ja selle aja jooksul järts ei kahane ja keretöödesse pole ka mitte ühtegi teenindajat ilmunud. Lähen infosse ja küsin, mis toimub, kas keegi tööd ka teeb? Lubatakse uurida. 5 minsa pärast ollakse tagasi ja öeldakse, et varsti jõuab keegi. Sel momendil viskas viisakalt kopsu üle maksa ja küsisin mida krdit siin toimub? Minuga ühines üks vanem naisterahvas kes oli juba enne mind oodanud samade küsimustega. Mindi uurima. 5 minsa pärast tuldi tagasi ja saime kompromissile, et ma annan võtmed teenindusse, jätan kontaktid ja ise sebivad kuidas korda saavad. Nüüd ootan ja vaatan, kas saavad homseks korda või mitte.
Aga mis kuradi teenindus see on, kus 1.5h istud lihtsalt salongis, kus kellegi vastu ei tunta huvi? Ei soovita seda putkat.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: