Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Üks lemmik lugusid tutvusringkonnast aastait tagasi oli puht kogemata: läks düüd korterit vaatama, maja välisukse ees nägi kedagi seismas, arvas et kohalik ootab midagi vms, astus aga edasi sisse sirge seljaga. Jõudes õigesse korterisse kohtus seal omanikuga ja mis seal ikka, vaatasid kiirelt üle ja lõid käed. Väljas ootaja oli siis maakler kes jäigi kogu astast kõrvale. -
Ma olen 14 aasta jooksul Tallinnas elanud kuues erinevas kohas, kordagi pole see läbi maakleri käinud.
Kui korteri ostsin, siis oli maakler vahel, kuid korteriomanik teatas notari juures, et ta maksab kõik tasud ise ja võtab hinnast ka veel mingi viis tonni alla. Maakler ja omaniku tütar tegid mök ja äk, aga läbi ta läks.Leave a comment:
-
Jep.
Kui ma kunagi Tallinnast eemal asuvat korterit omal käel müüa üritasin (oli veel eelmine buum), siis alatest augusti lõpust kuni novembrini ei tulnud mitte ainsatki kõnet. Novembris võttis ühendust kinnisvaramaakler, kes ise pidi elama sealt natuke edasi ja ütles, et teeb maaklertasu poole hinnaga, sest tal ju enda elukohaga seoses lihtsam asju ajada. Andsin talle isegi võtmest koopia, et endal lebom oleks.
Vähem kui kuuga oli diil tehtud, sest kutt saatis mingisse oma listi info laiali ja sisuliselt paari nädalaga oli huvilisi päris mitu ja asi sai kiirelt tehtud.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
-
ma koguaeg sama juttu rääkinud nagu Rudy ja Tofoa. Nüüd mingi hetk tagasi panin ühe objekti müüki ilma protsessi hoomamata... ja esimene kõne oli sõbrale, keda eluaeg "liigkasuvõtjaks" kutsunud
. Eks seal keskmine % neid wannabe vendi rohkem, aga leidub ka asjalikke vendi. See 3k küll suur raha, mis maaklerile läheb, aga samas olen ise protsessi edasi lükanud mingi aasta aega + hea ja usaldusväärne maakler omakorda oskab ehk veidi kõrgemalt müüa. Päeva lõpuks ise nullist tehes võidadki oma hourly vms.
Leave a comment:
-
-
Maakler tundub täpselt selline amet, et kui elus mitte midagi muud teha ei oska või ei viitsi, siis maaklerina üritatakse korralikult pappi kokku lükata.Leave a comment:
-
paarkümmend % hinnas alla korteri ostmisel? nihuijaLeave a comment:
-
Hea diili nimel tasub uhkus alla neelata. Mind ka ykskord mingi ahv jooksutas ja ma ei andnud alla ning lõpuks oli tal hâbi ja tuli hinnas oma paarkend % alla. Sul muidugi maakler selliseid diile teha ei saa, aga mõte staysLeave a comment:
-
Otsime naisega aktiivselt kinnisvara ostmiseks.
Leidsime korteri, mis esialgu meeldib. Kõne maaklerile. "Oi, teate, inimene elab sees, kardab, koroonat. Ei oska öelda, millal saab aja vaatamiseks." Pole hullu, jätsin oma kontaktandmed, ehk joppab ja helistab tagasi.
Helistab tagasi: "Saab vaadata teisipäeval kell 15:00." Naisega muudame veidi tööplaane ning sätime aja sinnapaika.
Teisipäeval 2h enne 15:00 saadab maakler mulle SMS-i. "Kas teile 16:00 või 16:30 sobib?" Vastan, et kahjuks ei sobi. Mingit vastust ei tule.
Kell 15:00 oleme korteri ees ja helistame. "Aa, oota ma pean korra üle vaatama" ja paneb toru ära.
Helistan tagasi. "Mul ei ole kirjas kell 15:00 aega, on ainult 16:00 ja 16:30." Ütlesin, et sellisel juhul meie koostöö siin lõppeb, panin toru ära ja lolli näoga tööle tagasi.
See pole hea märk, et selliseid maaklereid on järjest rohkem.Leave a comment:
-
Apollo e-pood. Eile õhtust saati üritan tellida, aga kui ostu sooritama tahan minna, siis ta lae ja laeb ja laeb ning ei laegi ära.
Kirjutasin Apollosse, etmisnusson?
Kõlab nagu digiregistratuur.Täname pöördumast.
Seoses suurema hulga klientide külastatavusega meie epoes võib üksikutel juhtudel esineda jõudluse probleeme, mis võib väljenduda aeglaselt laadivate lehekülgedega.
Palume proovida mõne aja pärast tellimuse vormistamist uuesti. Tegelema ka aktiivselt jõudluse probleemi kõrvaldamisega.
-e- halast abi. Lõpuks "Refresh" number 100 aitas.
Ehk, kes tahab midagi sealt endale osta, varuge aega.Leave a comment:
-
-
Aitäh tähelepanu juhtimast, muudame tasuliseks.Õhtuleht
„TA OLI MU ELU ARMASTUS...“ Sõbratar kirjeldab „Päästja koolikella“ tähe viimaseid elupäevi
Tashi sõnul kirjutati Dustin esmaspäeval haiglast välja ja viidi oma sõbra Julesi koju hospiitsravile. Ent sellal kui sõber ja hospiitsitöötaja talle voodit valmis seadsid, saabus Tash ja avastas, et maja ees raamil lamav Dustin ei hinga enam. "Me ei teagi, millal ta suri - kas Julesi kodus või teel haiglast sinna," tunnistab Dan. "See oli kohutav ... me kõik nutsime, et ta oli surnud. Me teadsime, et ta piinles, ja nüüd ta enam ei piinelnud."
ash, Diamond was released from the hospital Monday to his friend Jules’ Ft. Myers, Fla., home for hospice care. While Jules and the hospice worker prepared his bedroom, Tash arrived to discover Diamond in the front room not breathing.
Blocki sõnul tuhastatakse Dustin järgmisel nädalal. Ta polevat tahtnud ei mälestusteenistust ega hauakivi.
Kahjuks ei ole see uudis tasuline. Vaid täiesti tasuta ja kaasaja ajakirjanduse ajalooline asjatamine. ajajaja.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: