Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas sanderos Vaata postitust
    Tegelikult tekkis mul küsimus, et kas äkki (?!) on Tofik Francesco kasutajasse sisse häkkinud?!

Foorum on ohtlik koht.
    Kas sa ei tea, et see koht ei ole mölisemiseks, compadre?

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Tegelikult tekkis mul küsimus, et kas äkki (?!) on Tofik Francesco kasutajasse sisse häkkinud?!

Foorum on ohtlik koht.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Parim postitaja: TOFOA. Napilt jäävad teist kohta jagama Cannuman, atleticomadrid ja Count
    Suurim jobu: TOFOA. Napilt jääb teiseks Mõnuagent 007, nii intelligentset ja teistest paremat inimest pole lihtsalt olemas! Ajuvaba.
    Väga ilmekalt võtab Mõnuagendi kokku see post(Õlle asemele pane ükskõik mis teema) :

Parim teema: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ia)&highlight=
    Nõmedaim teema:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...14)&highlight=
    Parim postitus:
    Nõmedaim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll: TOFOA
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: TOFOA
    Kõige jäärapäisem postitaja: TOFOA
    Kõige ropum postitaja: TOFOA
    Kõige intelligentsem postitaja: TOFOA
    Kõige optimistlikum postitaja: TOFOA
    Kõige pessimistlikum postitaja: TOFOA
    Kõige vaimukam postitaja: TOFOA
    Kõige iroonilisem postitaja: TOFOA
    Kõige seksikam postitaja: TOFOA
    Kõige ägedam varikonto: TOFOA
    Kõige fännim fänn: TOFOA
    Keda igatsen? TOFOAT.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? TOFOAGA
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? TOFOA!!!

Häid jõule, Silver

Eriauhinnad jagan ka välja. Hiljem.
    Tofoa.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Maitse on üks, aga see on kuradi kallis ju. Noh, et sama raha eest saab pmst hea otsimise korral normaalse veini juba...

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Sageli võib muide ka täitsa nii juhtuda, et käsitööõlu maitsebki mõnele inimesele rohkem kui alekoki lurr.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Mis meenutab mulle seda, et ei tea mis hea pärast "käsitööõlu" ette alati pluss märk pannakse? Ole ainult mees ja pane mingi õllesarnane vedelik pudelisse, silt peale "craft beer", küsi üle mõistuse hinda ning mingi seltskond hakkab asja taevani kohe kiitma.

Ja kuidas üldse võrrelda striimi ja televiisorit? Järgmisena võrdleme mobiiltelefoni ja internetti?
    Käsitööõllega on nii, et enamasti on ta tavapärasest kallim ja ka haruldasem. Rariteetsema margi ostukorvi panemine peab aga näitama, kui avatud, erudeeritud ja vahest ka kõrgelt haritud on ostja. Ehk siis tähtis on kõigile kassasabas ja letijärtsus näidata, kui EDU vend ma ikka olen. Ja "tavalist" õltsi libistab ainult mingi mats võll kuuri all sierrat putitades.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Lisaks on suur hulk striime kõvasti parema pildiga kui VSB ja striimi annab ka telekasse saata
    Mul pole kunagi VSB-d olnud. Ja striimi pole telekasse tõmmanud. Ma ostsin teleka ainult PS-i jaoks ja toaantenn on ajast, kui jalka MMi mängiti.

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mina eelistan ka striimi, kuna striim näitab jalkat. Telekas näitab ainult Meedia Keskpunkti või reklaame
    Lisaks on suur hulk striime kõvasti parema pildiga kui VSB ja striimi annab ka telekasse saata

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mina eelistan ka striimi, kuna striim näitab jalkat. Telekas näitab ainult Meedia Keskpunkti või reklaame

Leave a comment:

• elx
    replied
    Mis meenutab mulle seda, et ei tea mis hea pärast "käsitööõlu" ette alati pluss märk pannakse? Ole ainult mees ja pane mingi õllesarnane vedelik pudelisse, silt peale "craft beer", küsi üle mõistuse hinda ning mingi seltskond hakkab asja taevani kohe kiitma.

Ja kuidas üldse võrrelda striimi ja televiisorit? Järgmisena võrdleme mobiiltelefoni ja internetti?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    Mnjah, striim vs televiisor. See on sama mis panna mosse ja porsce joonele, sama mis kõrvutada walterit käsitööõllega, sama mis lihast ja luust naine vs kumminaine jne jne jne. Arusaamatu
    Algselt postitas Stok
    striim televiisor
    mosse porsche
    walter käsitööõlu
    lihast ja luust naine kumminaine
    Ma vist striimin edaspidigi.
    Nomineerime.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kui kellelgi veel auhinnad valimata.

Veel üks variant nomineerimiseks.
    See Lesli Snaideri küss tuli sellest, et kunagi oli suvekatel mingi noormees, kes nägi välja nagu Wesley Sneijder ja siis hakkasime eiksiga teda Lesli Snaideriks kutsuma. Aga mul on nende nimevahetustega siin kõik nii segamini läinud, et ma täpselt enam ei saa aru, et kes oli kes.
    p.s. hommikul muidugi koitis, et Lesli kandis pigem nime Ailton. Oeh. Keeruline shit. Kes see Felipe siis täpsemalt oli?

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    mitte keegi vali sinu välja toodud poste, kloun.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Sa oled ajupestud. Need tunduvad naljakad ainult seetõttu, et peavoolumeedia neid mõnitab. Vaata internetti ja saad teada, et kui head ideed need on. Lisaks sellele näitavad ja räägivad nad, kuidas mittemõistja on TV poolt ajupestud ja lihtsalt mõtlemisvõimetud. Teadlased on ka süsteemi mutrid, nad saavad valetamise eest raha ja need internetis rääkivad on ainsad tõeteadjad.
    Chemtrail! Juudid! Energiavampiirid! Astraalkeha! Reptiilid! Ravimimaffia! Rahvuslik majandus!
    Kui kellelgi veel auhinnad valimata.

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Ma ei vaidle vastu ei uute jõudude vajadusele ega kartellierakondade kriitikale, aga ma ei saa kuidagi olla nõus sellega, et valima peaks sõnaotseses mõttes pooletoobiseid, kelle lubadused on sellised mille puhul iga mõtlev inimene saab aru, et need ei ole lihtsalt võimalikud. See näitab, et nad isegi ei ürita mõistlikke, harituid inimesi panna ennast valima, sest see programm peletab nad eos eemale. Muidugi üldjuhul on nende ütlused meedias seda juba ammu teinud.
    Ka ise valin niiöelda väikeparteid. Mina valin Vabaerakonda. Kas nad sisse saavad või mitte on omaette teema, aga vähemalt on neil mõistlik programm ja mõistliku jutuga inimesed. Põhilised asjad millele soovitakse keskenduda on riigireform, võimu detsentraliseerimine ja rohkem kohalikule tasandile viimine. Lisaks soovitakse lõpetada erakondade meeletu toetamine riigieelarvest.
    Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Krissucool mis erakonna valija sina oled, kui tohib teada?
    Ta ju ùtles vabaerakond. Mul tekkis kùss, et kas felipe on endine Lesli snaider?
    Veel üks variant nomineerimiseks.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Tofoa, kelleks sa saada tahaksid?

Nagu... kellena sa n2ed end nt 5 a p2rast?
    Ma kirjutasin sellest ju mingi aeg.

Leave a comment:

Working...
X