Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Vähem möla, rohkem selle aastaste auhindade teema tegemist/vedamist. Detsember juba käes. Poleks nii mitut kohustus enda peale juba võtnud, veaks vast ise.
    Vaatasin, et millal tavaliselt teemad tehtud on. Tänavune teema on ikka üks varajasemaid. Kui üldsus nõuab, siis midagi pole teha. Läbi aegade kvaliteetsem ja kvantiteetsem host päästab päeva.

Minge valima!

2014 - 04.12.14
    2013 - 08.12.13
    2012 - 03.12.12
    2011 - 09.12.11
    2010 - 14.12.10
    2009 - 02.12.09
    2008 - 18.12.08
    2007 - 18.12.07
    2006 - 17.12.06
    2005 - 22.12.05
    2004 - 20.12.04

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Vähem möla, rohkem selle aastaste auhindade teema tegemist/vedamist. Detsember juba käes. Poleks nii mitut kohustus enda peale juba võtnud, veaks vast ise.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Aga kui teemas ka natuke püsida siis, Tofoa, sa võiksid ju selle auhinna teema 2014 ka ära teha. Sa nagunii tahad seda ilgelt teha ja kuidas muidu sa oma hääled saad?

Ära lase nüüd mõnel kapiheterofoobil siin foorumis su enesekindlust ja maasterplaani rikkuda.
    Mind on ära lintšitud. Paraku siin foorumis ei sallita tolerantseid ja hea hingega kodanikke. Eks ma võtan oma aastajobu või aasta kuldmunni tiitli auga vastu, pisar silmanurgas. Kindlasti ootab mind sel aastal suurel hulgal negatiivseid auhindu. Või ootab mind üldse auhindadest vaba aasta. Osad inimesed kindlasti armastavad nii mind "karistada." Teha nägu, nagu mind pole olemaski. Vaata näiteks Priidu eelmise aasta nominatsioone. Siiamaani olen solvunud. Ja nüüd tuleb kuldmunn või täispuidusttüra v teab-mis sinna otsa. Ja Hofnar lükkab selle mulle sisse ka veel, kapiheterofoob, nagu ta on. Headel inimestel on siin elus raske. Kurjus võimutseb.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Aga kui teemas ka natuke püsida siis, Tofoa, sa võiksid ju selle auhinna teema 2014 ka ära teha. Sa nagunii tahad seda ilgelt teha ja kuidas muidu sa oma hääled saad?

Ära lase nüüd mõnel kapiheterofoobil siin foorumis su enesekindlust ja maasterplaani rikkuda.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma arvan, et Staadium ei saand üldse naljalegi pihta. Ta arvas, et see on päris hea lihtsalt.
    meh...

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sest see oli tema arust ka hea ja naljakas idee. Staadium naeris Jasperi nalja üle. Lihtne, ei?
    Ma arvan, et Staadium ei saand üldse naljalegi pihta. Ta arvas, et see on päris hea lihtsalt.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Miks sa Jasperit solvad ja ta huumorisoont samadesse sulgudesse paned staadiumiga?
    Sest see oli tema arust ka hea ja naljakas idee. Staadium naeris Jasperi nalja üle. Lihtne, ei?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Noh, osade inimeste huumorisoon ongi pisut kummalisem (Jasper, staadium).
    Miks sa Jasperit solvad ja ta huumorisoont samadesse sulgudesse paned staadiumiga?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Selle peale ma tulin ise ka, aru ma ei saand, et miks see osade jaoks "päris hea " on. Aga tundub, et sul on siiski õigus ja mina sain ka ikka õieti aru.

Forza mastercommander Jasper!
    Noh, osade inimeste huumorisoon ongi pisut kummalisem (Jasper, staadium).

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Su mastercommander (Jasper) tahab, et sa paneksid selle geniaalse kapiheterofoobi lause oma signatuuriks.
    Selle peale ma tulin ise ka, aru ma ei saand, et miks see osade jaoks "päris hea " on. Aga tundub, et sul on siiski õigus ja mina sain ka ikka õieti aru.

Forza mastercommander Jasper!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nüüd on mul küll häbi, kirjaoskamatute imbetsillide arust oli see päris hea...ma ei saand pihta. Võib-olla on asi kellaajas. Seleta lahti Jassukene.
    Su mastercommander (Jasper) tahab, et sa paneksid selle geniaalse kapiheterofoobi lause oma signatuuriks.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Settings -> edit signature
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Päris hea
    Nüüd on mul küll häbi, kirjaoskamatute imbetsillide arust oli see päris hea...ma ei saand pihta. Võib-olla on asi kellaajas. Seleta lahti Jassukene.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Dimaggio:
    Kultuurmarksistlik (tõe)komissar jätkab oma väsimatut tööd, et välja juurida ja häbimärgistada see neetud kodanlik natsionalistide bande, kes julgevad vastu astuda ja õõnestada tema ning ta seltsimeeste ennastsalgavale püüdele luua see uus ning õigelt mõtlev inimene!
    Elagu multikultuurne, sooneutraalne ning piirideta Euroopa! Urraaa urraaa urraaaa!!!
    Nõustun, et sm Tofoa vankumatu võitlus väärib tunnustust.

Leave a comment:

• mg
    replied
    aasta pulleritsu auhind

Algselt postitas jaalo Vaata postitust
    kuule tolgus. osta prillid endale ja mine vaata seda juttu kus sa kõvat venda üritasin mängida ja mingile ahvile ütlesid, et ta alles sellest aastast hakkas jalgpalli vaatama. peale seda aga hakkasid ise sellist kelbast tootma, nagu poleks sa ise kunagi jalgpalli vaadanud. ja mida vittu, vaata milline su nimi on. sul stiilitunnetus on täielik null ju. koolis kandsid ka aint halli värvi ja istusid kuskil esimeses pingis ve. mine õige küsi naistest kumb on kõvem nimi, kas jaalo või mingi taimomees

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Nomineerin budu tehtud ja temale suunatud sõnavõtud PP Twitteri-konto kohta.
    duubel+ minu poolt

Leave a comment:

Working...
X