Algselt postitas -JalkafriiK_
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustlewis carrol,
lõbus seenemikk,
olen õnnelik et nii tõsiselt sul sõitis
Leave a comment:
-
-
V.a. kui mul järjekordne "mitu kuud kainena"-periood on. Siis ma ei viitsi kellegagi rääkida.Algselt postitas cannuman Vaata postitustmitte ei jää esimesena täis, vaid ta on juba enne täis
Lähed Mõnu juurde jooma ja selle aja peale kui kohale jõuad, on Mõnul vein lahendatud ja dude magab. Ükskord vist ei saanudki sisse ja läksin sõbraga linna edasi
Leave a comment:
-
mitte ei jää esimesena täis, vaid ta on juba enne täisAlgselt postitas StokMis Mõnuagendiga jutlemisse puutub, siis ta on nii palju reisinud, näinud, lugenud ja kuulanud, et tal jätkub juttu kauemaks. Pealegi jääb ta esimesena täis ja siis ei saa teised üldse mikrofoni.

Lähed Mõnu juurde jooma ja selle aja peale kui kohale jõuad, on Mõnul vein lahendatud ja dude magab. Ükskord vist ei saanudki sisse ja läksin sõbraga linna edasi
Leave a comment:
-
-
Itaalia moderaatorina võin kinnitada, et see ei vasta tõele.Algselt postitas szandor Vaata postitustKõige ägedam varikonto: Pole kursis. Itaalia teemat ei loe, aga ühe prohveti sõnul pidi nendest õhk seal paks olema.
Leave a comment:
-
ma alustasin vähemalt kolm korda. ei osanud sõnadega kirjeldada. vastutulelikkuselt pakkusin Q&A, kus kõik äre vastati.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJajah.
Stiilinäide
Leave a comment:
-
-
Jajah.Algselt postitas Jasper Vaata postitustvaatasin kiirelt üle. lõppeval aastal on veetud Balotelli teemat, tavalised lõuahaagid Milani teemas, läbivalt meelde tuletatud steroide gobbis, postitatud ebatervet huumorit, halbu laule ja kõike muud täpselt nagu ennemuiste. ei võta kriitikat omaks.
Stiilinäide
Võidusära jahtijaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustpeab vist oma talendi mujale viima. ootan Premier League'i ja PSG rahamägede pakkumisi.
Ta üritab nii meeleheitlikult, et seda võib lugeda ka lohutusauhinnaks.Algselt postitas Jasper Vaata postitustja kõik, kes sellise nime välja valisid - mitu iroonilist postitust on Tofoa see aasta teinud?
-e-
ja kuidas ma(sa) sain unustada
Kes see on?Algselt postitas Jasper Vaata postitustJenneke
videosid, pilte, gife.
Ühtlasi võib vist endale välja kirjutada.
Leave a comment:
-
vaatasin kiirelt üle. lõppeval aastal on veetud Balotelli teemat, tavalised lõuahaagid Milani teemas, läbivalt meelde tuletatud steroide gobbis, postitatud ebatervet huumorit, halbu laule ja kõike muud täpselt nagu ennemuiste. ei võta kriitikat omaks.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKustuv küünal: Japser, ma ei tea kas oled vahepeal emaks saanud või ongi Milani ebaedu selles süüdi, et tippvorm on jäänud kaugele minevikku ja head kraami tuleb vähe. Esimene printsess: vendetta. Kus sa kurat kadunud oled?
peab vist oma talendi mujale viima. ootan Premier League'i ja PSG rahamägede pakkumisi.
ja kõik, kes sellise nime välja valisid - mitu iroonilist postitust on Tofoa see aasta teinud?
-e-
ja kuidas ma(sa) sain unustada
Jenneke
videosid, pilte, gife.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidagi eriti passiivseks on kogu see asi muutunud
aga milles probleem? härrad võiksid näiteks alustuseks enda nominatsioonid välja pakkuda.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustsamas on hääletajaid tuntavalt vähem kui eelmistel aastatel, et täiesti mitte-representatiivne hulk isegi aktiivsetest foorumlastest
(ja sisuliselt sundida kedagi niikuinii ei saa)
Leave a comment:
-
No marv on ikka kohe kindlalt arsenali debiilik.Algselt postitas N4pster Vaata postitustKohe väga huvitab, kes siis on need Arsenali debiilikud? Marv? Ma ei tea kas ma käin prillid ees ringi, et ei näe ega kuule neid, aga minu arust Arsenali teemas pole ühtegi ala Nasfali või Elninot.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: