Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

TV Sarjad

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• käbi
    replied
    See pealesurutud viaplay, täitsa ok sarju seal avastanud omale, Billions, For Life

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Vaatasin Squid Game ära, et saada aru, millest hype. Pärast esimest osa oli selge, et täispask. Aga ei suuda alustatud pooleli jätta elus kahjuks.

p.s. 5. mängu ajal see investor-kukk. Oleks võinud lihtsalt 5 sek kauem venitada viimast hüpet ja oleks ainsana võitnud. What gives nagu? Mul jäi kerides vahele mingi reegel, et vähemalt 2 finalisti peab jääma ja 6. mängu?

Ja see, et 001 on see põhivend seal, oli ka suht obv mingi esimesest stseenist, kus ta oli.

Suurimaks pettumuseks see, et oled kindel, et saast ja ikka ei suuda eemale hoida või pooleli jätta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    HBO (telia)

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    saab siis pesa ka see mees w?
    Ma ei tea ausalt öeldes. Üks vaatab siin körvalt ja ma kuulen aint kuidas naised vaidlevad seal. jube tüütu.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Disney plus pealt tuleb üks sari, mis mönule peaks meeldima. Y: the last man. Köik mehed surevad ära, eriti need keskealised töllid ja kusjuures köik naised jäävad alles, eriti hotid.
    saab siis pesa ka see mees w?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Disney plus pealt tuleb üks sari, mis mönule peaks meeldima. Y: the last man. Köik mehed surevad ära, eriti need keskealised töllid ja kusjuures köik naised jäävad alles, eriti hotid.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -21- poolt
    Kuna siin järsku kõigile "mis ise teeks" stsenaariumid meeldima hakkasid, tuli esimese soovitusena see meelde https://www.imdb.com/title/tt8228288/?ref_=fn_al_tt_1

Vanakooli klassik Cube ilmselt märkimist ei vääri.
    Krt mul just tuli selle jutuga Cube meelde! Soovitan! https://www.imdb.com/title/tt0123755/

Leave a comment:

• baller
    replied
    You season3 tuli välja täna, see suht aus vaatamine olnud

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
    Vaatasin ka ära ja ei saa sellest kiidulaulust aru. Ma üldiselt selline tüüp, et kui midagi vaatama hakkan, siis bingen ühe päevaga ära. Seda sarja vaatasin nädal aega ja jäin 3x magama. Slow build up ja kuidagi üldse ei kerinud.

//The Chestnut Man siis
    Paar tähelepanekut. Politseinikud lähevad igalepoole üksi, lennujaamas kõik seisid ja Hess sai lõpus nägemise tagasi, aga siis kaotas selle jälle. Muidu päris ok sari.Meeldivalt vähe osi ka.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    täica pucis kui hea asi.
    Vaatasin ka ära ja ei saa sellest kiidulaulust aru. Ma üldiselt selline tüüp, et kui midagi vaatama hakkan, siis bingen ühe päevaga ära. Seda sarja vaatasin nädal aega ja jäin 3x magama. Slow build up ja kuidagi üldse ei kerinud.

//The Chestnut Man siis

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Nõus üldiselt, aga The Shield oli lihtsalt väiksel kanalil. Siiani seda hinnatakse, aga pole väga tuntud tegelikult.
    No selle eestindatud nimi oli nii fucked up ka mis juba päris mitmed vaatajad pani kiiresti loobuma.. Räpane Mackey vms kes selle välja mõtles :facepalm:

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja noname poolt
    Vaatasin see suvi uuesti The Shieldi algusest lõpuni ära (viimati 10 aastat tagasi) ja see sari on täpselt nii hea kui ma mäletasin. Kohati isegi parem, sest noorena vaadates oli Claudette ja Dutchi plotid pigem selline kena b-story, aga nüüd vanemana vaadates nautisin nende kahe ploti sama suure huviga nagu Strike Teami oma. Kindlasti üks alahinnatumaid sarju läbi aegade, mida tihti top listides ära unustatakse. Ilmselt suur osa on sellel, et sari oli ekraanidel samal ajal nagu The Wire ja The Sopranos.
    Nõus üldiselt, aga The Shield oli lihtsalt väiksel kanalil. Siiani seda hinnatakse, aga pole väga tuntud tegelikult.

Leave a comment:

• noname
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Beni storyline'i lõpp oli sisuliselt Shane vs. Lem The Shieldi viienda hooaja lõpp.
    Vaatasin see suvi uuesti The Shieldi algusest lõpuni ära (viimati 10 aastat tagasi) ja see sari on täpselt nii hea kui ma mäletasin. Kohati isegi parem, sest noorena vaadates oli Claudette ja Dutchi plotid pigem selline kena b-story, aga nüüd vanemana vaadates nautisin nende kahe ploti sama suure huviga nagu Strike Teami oma. Kindlasti üks alahinnatumaid sarju läbi aegade, mida tihti top listides ära unustatakse. Ilmselt suur osa on sellel, et sari oli ekraanidel samal ajal nagu The Wire ja The Sopranos.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    23.01, Billions on norm tõesti
    Billionsi viimane hooaeg oli vist kõige lahjem ikkagi. Suurim biif on Tayloriga, kes oli alguses huvitav kui tuli õpipoisiks ja siis väikestviisi vastaseks, aga siis jäi nagu kaasa lohisema ja kaotas oma huvi ja mõtte ja põnevuse.
    Ma plasticu moodi ei oska end Chucki või Bobby rolli asetada ja mõelda mida ise teeks - liiga kõrged panused ja liiga kõrge mäng ja liiga teised reeglid "tavaelust". Pigem naudin flowd ja pöördeid/üllatusi, mida stsenaristid ette viskavad.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kyps poolt
    "Squid game" oli ka minu arust aus meelelahutus. Just selle mõttega "mis ise teeks" mängimise pärast meeldivad ka teised sarnased asjad nagu näljamängude 1. osa ja isegi Escape room. Oskad kohe oma sooja tuba ja pehmet diivanit rohkem hinnata.
    Kuna siin järsku kõigile "mis ise teeks" stsenaariumid meeldima hakkasid, tuli esimese soovitusena see meelde https://www.imdb.com/title/tt8228288/?ref_=fn_al_tt_1

Vanakooli klassik Cube ilmselt märkimist ei vääri.

Leave a comment:

Töötlen...