mhmh, sama mõte.
telekavaataja, kui oled huvitatud, siis anna teada, mis protsent sind rahuldaks.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Telekavaatajat soovitaks mina kindlasti vahendajaks. Iseasi kas ta sellega nõus on aga oleks usaldusväärne vahendusmees olemas.Leave a comment:
-
Mina ütlen, et liverpool tuleb 2017-2018 hooaeg premis top4 hulka. Saver ütleb, et ei tule!
500€ vs 500€
On keegi huvitatud vahendajaks olemisest? Mõni nooblim härra siit foorumist siis, mingi % summast saaks loomulikult kohe endale. ülejäänd võib intresse koguma panna ja siis pärast võitja selgumist võitja osa võitjale visata.
Lisame siis,
-RoMaRiO- vs Saver, sama panus, Saver ütleb, et liverpool ei tule top4 hulka! 500€ vs 500€
ChelseaFC vs Saver, sama panus, Saver ütleb, et liverpool ei tule top4 hulka! 1500€ vs 1500€Leave a comment:
-
2018
Rallikas -> Viljandi Premium Liigas 2018 10 koht
Romario -> Viljandi Premium Liigas ei ole viimane
Panus -> kohver õlutLeave a comment:
-
mul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.
noniii aeg jälle õlled AS Roma Tallinna kontori poole teele saata
Leave a comment:
-
Arsenal lõpetab Liverpoolist eespool
EgoTrip - lõpetab ta jee.
Panus 50.Leave a comment:
-
-
Kinnitan.
Mõnuagent - Spurs lõpetab Liverpoolist eespool
EgoTrip - lõpetab ta jee.
Panus 50.Leave a comment:
-
See artikkel tuli hiljem. Ju ta sai eneseusku juurde minu postitusest.Leave a comment:
-
Sellest inspireerituna v?Leave a comment:
-
Keegi teemal Dzeko ja väravad ei taha kihla vedada? Ma tunnen et see hooaeg on tal vähe soliidsem aasta tulemas.Leave a comment:
-
-
-
-
Kurat, kuna ma olin plasticu ja kompanii rahahoidja kihlveoks, siis maksin maikuus 400 eurot ära. Eelarve oli punases
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: