Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    mul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.
    plastic'99ga ilusti klatitud ja ühtlasi leppisime kokku ka "kordusmängu" samadel tingimustel.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    25 E paysafecard. Kui kumbki mängijatest jaanuaris lahkub või pikalt vigastada saab, siis loeme panuse kehtetuks. Sobib?
    Gradel oli pool hooaega väljas, tühistame.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    jajaa iga köhatust ei ole nüüd ka mõtet tiitliga siduda, ma võiks ka sama hästi man on the moon videot postitada vastuseks igas teemas. terve mõistuse koht nagu rohkem, sest wtf Rooney.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
    Kiire kalkull näitas, et vaja oleks kuue vooruga 15 kotti ja siis saab samale pulgale. Viimase 15 liigavärava löömiseks härral kulus napid 430 päeva, seega siit ta läks.

(iga aastaga süveneb tunne, et järgmine annetus tuleks teha vaimnetervis.ee, sest kunagi ringiga oma raha juurde tagasi jne)
    Ha-ha. Vaesekesed. Paar aastat tiitlita. "Trapped by Wealth" või mis lahe termin see oli.

Pane ennast järgmiseks aastaks valmis, mul juba praegu liiguvad head mõtted nt Mourinho resigning jaanuaris over/under jne.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vello99 poolt
    Kas lahendame ära või ootame Rooney come-backi? Kui lahendame, siis Lastekaitseliidu andmed sul peaks juba olema.
    Kiire kalkull näitas, et vaja oleks kuue vooruga 15 kotti ja siis saab samale pulgale. Viimase 15 liigavärava löömiseks härral kulus napid 430 päeva, seega siit ta läks.

(iga aastaga süveneb tunne, et järgmine annetus tuleks teha vaimnetervis.ee, sest kunagi ringiga oma raha juurde tagasi jne)

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
    omavahelised + Rooney/Kane ja 25-25 minu poolest. samad reeglid mis mullugi.
    Kas lahendame ära või ootame Rooney come-backi? Kui lahendame, siis Lastekaitseliidu andmed sul peaks juba olema.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Muidugi ei saa.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Pakun, et Leicester ei lõpeta hooaega esinelikus ehk ei saa CL-i kohta. Ütleme näiteks 20€. Who's in?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Lukus
    Sack lvg. kalliks läheb see hooaeg

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    mul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.
    Lukus

Leave a comment:

• JanK
    replied
    savi see, ma tunnistaja

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    tead ma olen suga täiesti nõus

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Marv Arvas et Ancelotti läheb enne Interisse ...
    selline (tõenäoliselt) ebaadekvaatses seisundis panustatud roppus oleks aumehelik tühistada.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tuli meelde ja panen kirja. Meil oli Marv'iga mingi diil. Marv Arvas et Ancelotti läheb enne Interisse kui Romasse. sixpack harilikku eesti massitoodangut vahele. Jääme ootama.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Tellida ei saa sa midagi, saad seda, mida antakse. Ja järgi tuled ise. Võimalik, et see võib toimuda ka mingil koosviibimisel või nt NBA vaatamisel. Postiga küll saatma ei hakka ja raha ka sulle ei anna, kulutad veel millelegi ebavajalikule.
    Aastalõpukal oled millalgi Kalevi hallis ka?

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Amos on kõigile siin foorumis võlgu. Tont on.

Budulojus, millal ma oma õllekaste näen?
    Ma saan aru, et Amos hakkas Seppelä lasteosakonna modelliks ja ema võttis pojal interneti ära, aga budukas, mis värk on? Mitu aastat ma neid kaste ootama pean? Aastalõputurniirile tuled?

Leave a comment:

Töötlen...