Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
-
jajaa iga köhatust ei ole nüüd ka mõtet tiitliga siduda, ma võiks ka sama hästi man on the moon videot postitada vastuseks igas teemas. terve mõistuse koht nagu rohkem, sest wtf Rooney.Leave a comment:
-
Ha-ha. Vaesekesed. Paar aastat tiitlita. "Trapped by Wealth" või mis lahe termin see oli.Kiire kalkull näitas, et vaja oleks kuue vooruga 15 kotti ja siis saab samale pulgale. Viimase 15 liigavärava löömiseks härral kulus napid 430 päeva, seega siit ta läks.
(iga aastaga süveneb tunne, et järgmine annetus tuleks teha vaimnetervis.ee, sest kunagi ringiga oma raha juurde tagasi jne)
Pane ennast järgmiseks aastaks valmis, mul juba praegu liiguvad head mõtted nt Mourinho resigning jaanuaris over/under jne.Leave a comment:
-
Kiire kalkull näitas, et vaja oleks kuue vooruga 15 kotti ja siis saab samale pulgale. Viimase 15 liigavärava löömiseks härral kulus napid 430 päeva, seega siit ta läks.
(iga aastaga süveneb tunne, et järgmine annetus tuleks teha vaimnetervis.ee, sest kunagi ringiga oma raha juurde tagasi jne)Leave a comment:
-
-
Pakun, et Leicester ei lõpeta hooaega esinelikus ehk ei saa CL-i kohta. Ütleme näiteks 20€. Who's in?Leave a comment:
-
-
Lukusmul raha ja viskide peale juba betid tehtud. mõnusaks hiliskevadiseks õhtuks kulus aga mõned õlud ära. 20 budweiserit tlnas kohaletoomisega (0,33 klaasist) võin panna küll, et ei tottenham ega liverpool lõpeta manust eespool. Kui üks lõpetab, siis ma luuser.Leave a comment:
-
Tuli meelde ja panen kirja. Meil oli Marv'iga mingi diil. Marv Arvas et Ancelotti läheb enne Interisse kui Romasse. sixpack harilikku eesti massitoodangut vahele. Jääme ootama.Leave a comment:
-
Aastalõpukal oled millalgi Kalevi hallis ka?
Ma saan aru, et Amos hakkas Seppelä lasteosakonna modelliks ja ema võttis pojal interneti ära, aga budukas, mis värk on? Mitu aastat ma neid kaste ootama pean? Aastalõputurniirile tuled?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: