Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• vello99
    replied
    vinc. kas me eelmise aasta kihlveo lahendame ära. ja paneme midagi uut püsti?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Martin, millal ma sinu valitud rüübet proovida saan? Septembrist alates olen taas Tartus (kui sa enne Pärnu ei satu).
    Sulle ostetud pudel on endiselt Tartus.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Milanista poolt
    Amos ka mulle 10neka sees seoses salajase kihlveoga, igastahes see vana enam pmidele ei vasta.
    Amos on kõigile siin foorumis võlgu. Tont on.

Budulojus, millal ma oma õllekaste näen?

Martin, millal ma sinu valitud rüübet proovida saan? Septembrist alates olen taas Tartus (kui sa enne Pärnu ei satu).

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Amos ka mulle 10neka sees seoses salajase kihlveoga, igastahes see vana enam pmidele ei vasta.

Leave a comment:

• författare
    replied
    Pakuksin, et United lõpetab Arsenalis kõrgemal.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Amos kadus 9ndal (on ka tema sünnipäev muidugi), vahetult enne lubas raha üle kanda. Ei tea kas on teine elus ikka? Surnut ju häbiposti ei pane...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mina vs Count

Mina ütlen, et Serie A võidab Juventus ning esikolmikus on ka AC Milan.
    Count ütleb, et Serie A võidab Roma ning esikolmikus on ka Napoli.

Õige võitja ennustamine = 2 punkti, õige esikolmiku koht = 1 punkt.

Autasuks kast limonaadi.
    Olgu ka siin mainitud, et patuga pooleks sai võlg (aprillis) tasutud. Martinit näeme loodetavasti suvepäevadel. budu, kus sinu õllekastid on?

Algselt postitanud kasutaja Amos poolt
    Raha ootamine, et see siis kohe edasi anda
    /teemast "mis teid närvi ajab?"/

Eraldi keiss tundub muidugi Amos olevat. Kui palju ta neid kihlvedusid siin foorumis kaotas? Hooaja lõpuks läks võlg nii suureks, et tuli foorumist põgeneda?

Leave a comment:

• Jose
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Jank, gimme 20EUR

ma oled sulle 5eur võlgu nagu ma aru saan

Amos gimme 50EUR

Ja Jose-ga kihlvedu tühistatud, kuna Destro vahetas klubi. jee

Isegi kui poleks klubi vahetanud, siis Sturridge mängis ainult 12 korda premmis.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Raha saadetud, cannuman. Selgitus on tähtis - pead sellele vastama. PM'is, sest ma fesaris ei käi kuni 15. juunini.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja JanK poolt
    ManU top3: kui saab, siis cannuman ja fcfloraforever maksavad mulle 20 €, kui ei siis maksan mõlemale 20 €
    Jank, gimme 20EUR

Malagariga kihlvedu. Destro vs Giroud väravd liigas 2014/15 hooajal. Destro rohkem = cannuman saab 5eur, giroud rohkem = Malagar saab 5eur.
    ma oled sulle 5eur võlgu nagu ma aru saan

Tegelt see Arsenal saab see hooaeg liiga mõttetut praise'i. Lebolt suudab Liverpool Arsenalist mööda saada see hooaeg.
    50€ bet anyone?

Amos gimme 50EUR

Ja Jose-ga kihlvedu tühistatud, kuna Destro vahetas klubi. jee

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Ju siis suvepäevad, kui sa Tallinna just ei satu. Samas, võimalik, et mõnele Tammeka mängule toon ära.
    20. märts & Tallinn? Võib-olla leian veel mõned huvitavad kuupäevad.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Martinil ma isegi lubaksin ise joogid valida, kuid amose puhul ma eelnevalt selekteerin hoolikalt oma assortii ja annaksin tellimuse sisse.
    Looda sa, ma ei näe tingimustes küll kuskil seda, et sa saad midagi valida. Määratlus oli "Kaks pudelit kvaliteetõlle". Mitte, et Tofua valitud ja mekitud

Ju siis suvepäevad, kui sa Tallinna just ei satu. Samas, võimalik, et mõnele Tammeka mängule toon ära.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Tellida ei saa sa midagi, saad seda, mida antakse. Ja järgi tuled ise. Võimalik, et see võib toimuda ka mingil koosviibimisel või nt NBA vaatamisel. Postiga küll saatma ei hakka ja raha ka sulle ei anna, kulutad veel millelegi ebavajalikule.
    Ohoh. Martin pani eriti hea variandi meie trollimeistrile. Sellessuhtes, et ma skiso ja 20 walterit peaks sobima, kvaliteetõlle ikkagi!

Kui midagi tõsiselt arutada tahad võid pm saata.
    Koomikud, rsk.

Martin, kas NBA vaatamine toimub Tallinnas või Tartus? Kui Tartus, siis ootaksin vähe täpsemat mängukava PMiga. Vastasel korral aga oled sunnitud ilmuma Soccerneti suvepäevadele.

Amosega teeks samamoodi. Kohustuslikus korras suvepäevadele. Ainus vabandus on see, kui oled Seewaldis ravil. Sel juhul saadad mulle oma raviplaani PMiga.

Martinil ma isegi lubaksin ise joogid valida, kuid amose puhul ma eelnevalt selekteerin hoolikalt oma assortii ja annaksin tellimuse sisse.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Ohoh. Martin pani eriti hea variandi meie trollimeistrile. Sellessuhtes, et ma skiso ja 20 walterit peaks sobima, kvaliteetõlle ikkagi!

Kui midagi tõsiselt arutada tahad võid pm saata.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    amos, Martin.

Kas kannate raha üle või saadate minu tellitavad joogid postiga?

Või mõni plaan C?
    Tellida ei saa sa midagi, saad seda, mida antakse. Ja järgi tuled ise. Võimalik, et see võib toimuda ka mingil koosviibimisel või nt NBA vaatamisel. Postiga küll saatma ei hakka ja raha ka sulle ei anna, kulutad veel millelegi ebavajalikule.

Leave a comment:

Töötlen...