Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    See on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
    Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
    Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
    Ebaloogiline oleks arvata, et Manul üldse väljalangemise ohtu on. Hetke releka satsidest pole kedagi, kes suudaks tulevastest voorudest piisavalt punkte teenida, et ohtlikuks kujuneda. Liiati ei kaota Manu kõiki mänge.

Leave a comment:

• nimastain
    replied

Massimo Taibi heritage. Krt, ma ei tahaks uskuda, et Onanannanana jätkab uuel hooajal. Praegu võiks türklasele ka võimalusi anda ja turul ringi vaadata. Üks Valladolidis laenul olev noor vv oleks hea variant.

Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.
    Krt kui sinised prillid ka ei oleks, siis ise jätaks Hein vahele. Üldiselt ma arvan, et meil pole vaja tiimi, ükskõik mis kohale rohkem noori õppureid, nüüd on vaja tuua kindlat kvaliteeti ja kogemust.

Meeskondlik mäng oli tegelikult viimaste kohtumistega paranenud, eile oli väike tagasilangus, aga no raske loota ka, et me nüüd tõusvas joones ainult paneme. Kui Amorim suudab THgi mängijatega perioodiliselt tiimi normaalselt pelama panna, siis ta enda valitud tüüpidega võiks päris hästi toimetada ju.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust

okei, goal.com andmetel “It is now nine errors leading to a goal in less than two seasons.”

Mu meelest on muidugi hulga rohkem sitta keeranud
    Massimo Taibi heritage. Krt, ma ei tahaks uskuda, et Onanannanana jätkab uuel hooajal. Praegu võiks türklasele ka võimalusi anda ja turul ringi vaadata. Üks Valladolidis laenul olev noor vv oleks hea variant.

Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Onana on korralik Barthezi vaib, lihtsalt nüüd on ülejäänud tiim ka nagu 11 Barthezi.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied

Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.
    okei, goal.com andmetel “It is now nine errors leading to a goal in less than two seasons.”

Mu meelest on muidugi hulga rohkem sitta keeranud

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    See on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
    Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
    Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
    Periooditi mängiti väga hästi. Vahepeal muidugi on kaitses segadus kui yks wingbackidest või keegi keskkaitsjatest kuskile uitama jääb. Yoro on loom, arvestades, et sai klubisse tulles vigastada ja kuidas praegu toimetab! Aga ma endiselt ei saa aru, kuidas see Garnacho palli väravasse ei suuda lüüa, pea iga mäng mõni kindel variant mehel ees. Peab lootma, et vast saab ikka selle punni maha ja hakkab tootma veel hooaja lõpus. Siin ringlesid pildid, et Amad möllab trenne teha, lootus pysib, et maikuus saab ehk tiimi aidata.

Hojlund oli tõesti taas kehv ja puine. Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.

Leave a comment:

• Rudy
    replied

Leave a comment:

• Mister
    replied
    See rohelises särgis härra Pirukas on kyll vaja nahui saata, sellise ebakindla nisaga ei taha keegi koos mängida.
    Jeppp. Koos Hojlundiga, kes oli ikka täiesti traagiliselt pask taaskord. Lootusetu flop.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    See rohelises särgis härra Pirukas on kyll vaja nahui saata, sellise ebakindla nisaga ei taha keegi koos mängida.

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Onana = Karius

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Maticil oli õigus - Onana on one of the worst goalkeepers in United history.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Forest ja Champ'i meeskond? Vaadake pigem peeglisse poldake
    Ja ma ei saa aru mis ta mõtles selle lausega.. Küll aga antud mängus oli Forest suht meh ja ma ei saa aru mis imega me ei võitnud, aga noh juhtub. Palle toodi joonelt ära jne. Viimase kuu jooksul on meie mängupilt teinud meeletu arengu ja kui nüüd vaid jätkuks seda jõudu Euroopa jaoks ka.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Forest ja Champ'i meeskond? Vaadake pigem peeglisse poldake

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Championshipi meeskonnast on Foresti puhul asi kaugel. Nad on Marinakise käe all ikka korralikult raha magama pannud ja teinud seda oluliselt targemalt, kui ManU. Kuna neil seetõttu oli ümmarguselt £100 mil kahjumit, siis PSR rikkumise pärast võeti 4p maha eelmisel hooajal, ehk et vedas, et püsima jäid. Aga nüüd võtavad ostudest maksimumi. Ehk et rikas omanik. Ja täpselt õige peatreener, kes oskab neid mängijaid kasutada. Ja ülimalt efektiivne mäng ehk et kaitses asi kindel ning ründes oma võimaluste ülihea realiseerimine. Nad on ju terve hooaja löönud rohkem, kui nad statistika põhjal peaksid lööma. See, et ManU on vastupidi ülimalt ebaefektiivne ning ei suuda kuidagi palli võrku panna, ei ole enam mingi üllatus, aga on puhtalt enda saamatus.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Dorgu tegutsemine terve mängu vältel oli ikka väga mehh- lollid valesöödud, positsioneerimine oli samuti kohati ikka väga mööda.

Leave a comment:

Working...
X