Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Massimo Taibi heritage. Krt, ma ei tahaks uskuda, et Onanannanana jätkab uuel hooajal. Praegu võiks türklasele ka võimalusi anda ja turul ringi vaadata. Üks Valladolidis laenul olev noor vv oleks hea variant.
Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.
Meeskondlik mäng oli tegelikult viimaste kohtumistega paranenud, eile oli väike tagasilangus, aga no raske loota ka, et me nüüd tõusvas joones ainult paneme. Kui Amorim suudab THgi mängijatega perioodiliselt tiimi normaalselt pelama panna, siis ta enda valitud tüüpidega võiks päris hästi toimetada ju.
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
okei, goal.com andmetel “It is now nine errors leading to a goal in less than two seasons.”
Mu meelest on muidugi hulga rohkem sitta keeranud
Ja kui me normaalset ründajat ei hangi, siis ei tule Premmis midagi jälle. Vastasel juhul peab lootma, et Amad, Garnacho ja Zirkzee löövad väravad ära. Hojlundi peab laenule saatma.
Leave a comment:
-
Onana on korralik Barthezi vaib, lihtsalt nüüd on ülejäänud tiim ka nagu 11 Barthezi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.
Mu meelest on muidugi hulga rohkem sitta keeranud
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustSee on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
Hojlund oli tõesti taas kehv ja puine. Aga no Onana… see rämedate pirukate arv 2 hooaja peale on nüüd ilmselt kuskil 12-15 vahemikus. Selline vend tuleb lihtsalt suvel minema saata, ta on lihtsalt nagu tiksuv pomm seal väravas. Ma ei kujuta ette mis näoga kutid talle riietusruumis otsa vaatasid. Mõnus vend ikka, hakkas flexima ja siis lihtsalt kuses ennast kohe lahinal täis.
Leave a comment:
-
See on jah tase, et su game level on kesine ja lähed dissima kedagi ja siis feilid.
Eile jäi silma pressitahe meie poolt. Muidugi vajab veel õppimist. Igal viiendal minutil võttis Bruno seal mõne oma verbaalselt ette.
Kuidagi märkamatult on minu jaoks Maguire, Mainoo, Shaw ja Mount olemas jälle. Selle satsiga jääme äkki Premmi püsima ja õnnestumise korral võiks ELi ära võtta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustSee rohelises särgis härra Pirukas on kyll vaja nahui saata, sellise ebakindla nisaga ei taha keegi koos mängida.
Leave a comment:
-
See rohelises särgis härra Pirukas on kyll vaja nahui saata, sellise ebakindla nisaga ei taha keegi koos mängida.
Leave a comment:
-
Maticil oli õigus - Onana on one of the worst goalkeepers in United history.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustForest ja Champ'i meeskond? Vaadake pigem peeglisse poldake
Leave a comment:
-
Championshipi meeskonnast on Foresti puhul asi kaugel. Nad on Marinakise käe all ikka korralikult raha magama pannud ja teinud seda oluliselt targemalt, kui ManU. Kuna neil seetõttu oli ümmarguselt £100 mil kahjumit, siis PSR rikkumise pärast võeti 4p maha eelmisel hooajal, ehk et vedas, et püsima jäid. Aga nüüd võtavad ostudest maksimumi. Ehk et rikas omanik. Ja täpselt õige peatreener, kes oskab neid mängijaid kasutada. Ja ülimalt efektiivne mäng ehk et kaitses asi kindel ning ründes oma võimaluste ülihea realiseerimine. Nad on ju terve hooaja löönud rohkem, kui nad statistika põhjal peaksid lööma. See, et ManU on vastupidi ülimalt ebaefektiivne ning ei suuda kuidagi palli võrku panna, ei ole enam mingi üllatus, aga on puhtalt enda saamatus.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Dorgu tegutsemine terve mängu vältel oli ikka väga mehh- lollid valesöödud, positsioneerimine oli samuti kohati ikka väga mööda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: