Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas diver Vaata postitust

Ma konkreetselt kirjutasin, et kolmest suurest otsusest kaks pani ta puusse, nii et mingist heast tööst tervikuna rääkida ei saa. Mille alusel sa leidsid, et ma kohtunikku valimatult kiitsin, ei oska küll öelda. Mis mind ärritab on see, kui kohtunikud vale asja eest sitaga üle valatakse, samas kui tegelikud suured eksimused ununevad kähku.
    üks lause jäi liiga paljuks tõesti sisse. ei mõelnud, et sa kohtuniku kiitsid. minu point oli see, et kohtunike ümber toimuv (päris tihti ka alusetu) lõugamine on kahjuks õigustatud, sest nende tase on lihtsalt muda.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
    Kui mängu lõpp välja arvata, siis Brentford tegi küll mida vaid ise tahtis. Hämmastavalt lihtsalt lasi ManU endale lüüa ning nii tuima ja tujutu esituse peale peaks fännid küll vihased olema, või ollakase juba harjunud? Aga tasus ikka enne ManU mängu fantasys Brentfordi ründajad sisse tuua
    Mis siin ikka vihastada, kui esindusmeeskond on stabiilselt sitta tootnud, siis oleks palju olnud arvata, et reservide ja akadeemia poistega kedagi keerutama hakkame. Ilmselgelt on kõik munad ühes korvis hetkel ja hoidku jumal selle eest, et keegi veel vigaseks saaks.

Inimesed kes penalti ja punase üle imestavad, peaksid jalku reeglid üle käima.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

jep jep, kohtunikud tegelt täiega head, eriti premis! /s
    Ma konkreetselt kirjutasin, et kolmest suurest otsusest kaks pani ta puusse, nii et mingist heast tööst tervikuna rääkida ei saa. Mille alusel sa leidsid, et ma kohtunikku valimatult kiitsin, ei oska küll öelda. Mis mind ärritab on see, kui kohtunikud vale asja eest sitaga üle valatakse, samas kui tegelikud suured eksimused ununevad kähku.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas diver Vaata postitust
    Lõpptulemus on see, et kolmest suurest otsusest just ainus õigesti tehtu on see, mille eest kohtunik kõige rohkem sitta kaela saab. Võtab päris hästi kokku selle sürrealistliku õhustiku, mis praegusel ajal kohtunike tööd ja otsuseid ümbritseb.
    jep jep, kohtunikud tegelt täiega head, eriti premis! /s

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Kui mängu lõpp välja arvata, siis Brentford tegi küll mida vaid ise tahtis. Hämmastavalt lihtsalt lasi ManU endale lüüa ning nii tuima ja tujutu esituse peale peaks fännid küll vihased olema, või ollakase juba harjunud? Aga tasus ikka enne ManU mängu fantasys Brentfordi ründajad sisse tuua

Leave a comment:

• poldake
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Punane oli ikka puha fekaal otsus ref pundi poolt - idiootsus.
    Ma vaatasin ka esimese hooga, et kohtunik teeb meile Liverpooli ja annab kingitusi aga mida rohkem vaadata seda olukorda, siis kindel penalt ja kuna kaitse võtab ära kindla värava, siis ka punane õige.

Leave a comment:

• poldake
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma loodan, et Athleticu omad ei vaata tänast mängu, ega tee on järeldusi..
    Mis järeldusi? Jälgid livescore või vaatad mängu ja näed kooseisu?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ma loodan, et Athleticu omad ei vaata tänast mängu, ega tee on järeldusi..

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Tolles olukorras siis sinu meelest viga ei olnud?

Leave a comment:

• diver
    replied
    Oskad mõne argumendi ka tuua oma seisukoha toetuseks või lahmid lihtsalt emotsiooni pealt?

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Leave a comment:

• diver
    replied
    Algselt postitas poldake Vaata postitust

Mulle tundus ka jah. Aga 53 minutil tehti garnacho vastu kindlam viga kui see mis penalti ja punase tõi. Kui hoiaks joont, siis veel üks punane ja penalt meile
    Ei nõustu sellega, et Garnacho olukord kindlam penalti oli kui Hojlundi oma ning punane veelgi vähem. Hojlundit konkreetselt tõmmati õlast piisavalt tugevasti, et ta oma esialgse liikumisega vastassuunas poolpöördega perseli käis, ilma et kaitsja oleks isegi üritanud palli peale minekut teeselda. Lisaks Hojlundi reaktsioon näitas, et mees oli päriselt vihane, mitte ei üritanud lihtsalt penaltit välja kalastada. Samuti polnud teistel kaitsjatel lootustki olukorda sekkuda, mistõttu ka viimase mehe vea praeguses lolluseni lahjendatud versioonis oli tegemist punast väärt veaga.

Garnacho olukord oli küll selge penalti, et aga teine kaitsja oli kohe olukorda jõudmas, oli kohtunikul võimalik seal kollasega piirduda. Et üldse viga ei vilistatud on muidugi selge eksimus kohtunikult. Samamoodi ka olukord, kus Maguire viimase mehena Bilbao mehe maha tõmbas. Kaardi värvi osas oli see 50/60 olukord - kas teine Unitedi kaitsja oleks veel sekkuda jõudnud või mitte. Kollasega piirdumine Maguire puhul oleks olnud veel arusaadav, kuid vea üldse määramata jätmine on lihtsalt mõistusevastane.

Lõpptulemus on see, et kolmest suurest otsusest just ainus õigesti tehtu on see, mille eest kohtunik kõige rohkem sitta kaela saab. Võtab päris hästi kokku selle sürrealistliku õhustiku, mis praegusel ajal kohtunike tööd ja otsuseid ümbritseb.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Üks õhtu oli täitsa tore lõpuks Unitedi fänn olla
    Ei kuse ära nüüd!!

Amadit oli tore väljakul näha, paistis koheselt enesekindel, nagu polekski audis olnud mõnda aega.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Ei mäletagi, millal nõnda pingevabalt sai mängu vaadata. Maguire ümberkehastus on päris jõhker

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Ei mäletagi, millal nõnda pingevabalt sai mängu vaadata. Maguire ümberkehastus on päris jõhker

Leave a comment:

Working...
X