Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Jep, sest kui oleks keegi alt kolmest parem, siis mängiks spurs ja manu täpselt sama halvasti liigas.

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    See on nii kurb, et alumine kolmik nii nõrk see hooaeg on, manu ja tott champis oleks legendaarne

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Puhtalt selle esituse pealt peaksite divarisse minema.

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Ei tea kumb on rumalam olla, kas manu mängija või manu fänn?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    See on ikka üks õudne hooaeg..

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Ega see seis kiita ei ole jah, ma tean et Linnukas ei nõustu, aga meie rahaline seis on suht sama mis Eesti riigil
    See on lihtsalt häbiväärne, kurb ja oksele ajav, kuhu glazerid selle klubi viinud on, pole isegi naljakas enam. Nüüd saavad teise puppetiga koos asju perse keerata ja kui midagi ventikasse lendab, siis saab treenerite ja üksteise peale maha sõita kogu pasa. pederastid

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Ega see seis kiita ei ole jah, ma tean et Linnukas ei nõustu, aga meie rahaline seis on suht sama mis Eesti riigil
    raha on klubil s***auguni.

amazonis peavad töötajad ka pudelisse kusema, see tähendab, et amazoni rahaline seis on nagu eesti riigil?

2 asja on muutunud kui sir jim tuli, millegi pärast suur osa fännibaasist tõsimeeli usub, et rahaga on mingi probleem. teine asi on see, et peatreenerit pole vallandatud mõttetult.

no vähemalt üks asi on hea.

ja kui juba commentida, siis peab ära mainima, et gnev on IDIOOT.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Päris persses, et Amorim peab staffile ise pileteid ostma. Ilmselt hoiab kahe käega peast kinni ja mõtleb kuhu ma sattunud olen.

Varsti jõuab kätte aeg, kus ainult Amorim võib mängudel osaleda ja kui tahab kedagi appi torbikuid panema, peab ise piletid ja majutuse sebima.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Päris persses, et Amorim peab staffile ise pileteid ostma. Ilmselt hoiab kahe käega peast kinni ja mõtleb kuhu ma sattunud olen.

Varsti jõuab kätte aeg, kus ainult Amorim võib mängudel osaleda ja kui tahab kedagi appi torbikuid panema, peab ise piletid ja majutuse sebima.

Leave a comment:

• decrakas
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Esimene pa vähe lohakas, teine peale vahetusi läks teravamaks. Amad võiks finaaliks äkki juba 90 minuti mees olla? See kutt on ründesuunal kõige teravam vend, isegi alles vigastusest tagasi tulnuna. Mount tegi Utd karjääri parimad 20min ilmselt ja Casemiro vist hoidiski terve hooaeg, et viimased kuuaega hullu panna.

Läheb toob selle CL pileti ja lisaraha ära!
    Casemiro lihtsalt võtab lepingu pikenduse ja siis laseb jala jälle sirgu

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    GOAT paneb taskusse kaks medalit!

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Esimene pa vähe lohakas, teine peale vahetusi läks teravamaks. Amad võiks finaaliks äkki juba 90 minuti mees olla? See kutt on ründesuunal kõige teravam vend, isegi alles vigastusest tagasi tulnuna. Mount tegi Utd karjääri parimad 20min ilmselt ja Casemiro vist hoidiski terve hooaeg, et viimased kuuaega hullu panna.

Läheb toob selle CL pileti ja lisaraha ära!

Leave a comment:

• Blanpa
    replied
    Go spurs!!!

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Lõpuks teenis Mount oma palga ja nr 7 välja mida esitust.

Spurs tra kotti panna nüüd!

(Täielik disgrace et Lindelöfi tasemega vend Unitedis põhis mängib)

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Spursiga tuleb korralik lahing.

Leave a comment:

Working...
X