Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ei ole maailma lõpp käes. Karikate avavoorudes on madalamatele liigadele ikka kaotatud - ei ole ükski klubi sellest pääsenud.
    Nüüd saab liigale keskenduda. See ka ju positiivne külg asja juures.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ei ole maailma lõpp käes. Karikate avavoorudes on madalamatele liigadele ikka kaotatud - ei ole ükski klubi sellest pääsenud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Teie koht ei ole premier league-is lihtsalt.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Leave a comment:

• Calma7
    replied
    Dyche sugune treener pukki ja back to basics. Tiitlile ilmselt ei konkureeri jah, aga Amorimi ja ta geniaalse taktikaga edasi minnes ei imesta kui tuleb relekavõitlus. See oli muidugi aasta tegu ta üldse alles jätta peale Unitedi suguse meeskonnaga napilt 15ndal kohal lõpetamist.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.
    Sa ei vaata ju Unitedit esimene hooaeg? Tavaline ManU…

Selline sitt annab olla aga üldiselt sellise akna pealt ei olegi midagi rohkemat loota, kui see mis eelmine hooaeg. Päris putsis on igatahes, ma ei teagi enam, kas treeneri vahetamine midagi annab. Kõike on proovitud, vanemaid, nooremaid, uut stiili ja vana stiili, polegi rohkem midagi teha kui uppuvat laeva vaadata ja meenutada ilusaid aegu.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Okei, no see väljak oli täielik bassein. Pall vaevu liikus teine poolaeg. Fcn embarrassing siiski

Aga see penaltiseeria näitas ka- Onana on totaalne nisanäpp, need käed on nii lödid. Palun saatke see vend kuhu iganes, ma reaalselt ei vaata ühtki mängu, kus see kloun puuris on.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas moz Vaata postitust
    Keda üldse pukki tuua oleks?
    Täna peab küsima, kes nõustuks tulema pukki. Ilmselgelt see tool ei ole top 10 maailmas, mille järgi treenerid ihalevad.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied

Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.
    Onana liitus tiimiga peale Arsenali mängu

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Äkki teie polnud head, vaid Arsenal oli halb? See võib ka olla.

Leave a comment:

• moz
    replied
    Keda üldse pukki tuua oleks?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    Vaatan siin koondise kossu, meenus see mäng, avan livescore ja 0:2 taga. Ma ei teagi kas ma olen üllatunud

ja muidugi Dalot essa puhul uitas trateab kus ja teise puhul Aaaaandreeeeee Oooonaaaana ahjusooja pirukaga.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    See asi näeb ikka väga halb välja. Järjekordne fraud treeneripukki pandud. Byebye Ruben

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Vaatan siin koondise kossu, meenus see mäng, avan livescore ja 0:2 taga. Ma ei teagi kas ma olen üllatunud

ja muidugi Dalot essa puhul uitas trateab kus ja teise puhul Aaaaandreeeeee Oooonaaaana ahjusooja pirukaga.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Inglise koondislase, Mainoo kohta käivad jutud et peab klubist lahkuma. No jommmaijoo, mida see Amorim teeb? Talenti ei osata kasutada, kriminaalne. Nimetage nt 3 mängijat, keda Amorim on oma tüüri ajal paremaks mängumeheks teinud, kui ta ETH ajal oli? Jätame uustulnukad kõrvale, need ei loe. Kas on üldse ühtegi nimetada? Mainoo enda pärast aga hea meel, kui saab paremasse tiimi.
    Ma arvan, et te natukene ülehindate Mainoo'd. Tal on üks suur miinus, ta on suhteliselt aeglane. Mis tähendab, et ta vajab enda kõrvale keskvälja mehi kes oleks väga kiired ja mobiilsed. Nägite ise seda hullu Newcastle mängu kuidas osad meeskonnad keskvälja pressivad ja jooksevad - vot sellises faasis tuleb ta see nõrkus kohe välja.

Leave a comment:

Working...
X