Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ei ole maailma lõpp käes. Karikate avavoorudes on madalamatele liigadele ikka kaotatud - ei ole ükski klubi sellest pääsenud.
Leave a comment:
-
Dyche sugune treener pukki ja back to basics. Tiitlile ilmselt ei konkureeri jah, aga Amorimi ja ta geniaalse taktikaga edasi minnes ei imesta kui tuleb relekavõitlus. See oli muidugi aasta tegu ta üldse alles jätta peale Unitedi suguse meeskonnaga napilt 15ndal kohal lõpetamist.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.
Selline sitt annab olla aga üldiselt sellise akna pealt ei olegi midagi rohkemat loota, kui see mis eelmine hooaeg. Päris putsis on igatahes, ma ei teagi enam, kas treeneri vahetamine midagi annab. Kõike on proovitud, vanemaid, nooremaid, uut stiili ja vana stiili, polegi rohkem midagi teha kui uppuvat laeva vaadata ja meenutada ilusaid aegu.
Leave a comment:
-
Okei, no see väljak oli täielik bassein. Pall vaevu liikus teine poolaeg. Fcn embarrassing siiski
Aga see penaltiseeria näitas ka- Onana on totaalne nisanäpp, need käed on nii lödid. Palun saatke see vend kuhu iganes, ma reaalselt ei vaata ühtki mängu, kus see kloun puuris on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas moz Vaata postitustKeda üldse pukki tuua oleks?
Leave a comment:
-
Reaalselt mis juhtus peale seda Arsenali mängu? Me ei olnud siis ju nii halvad? Me oleme täiesti kohutavad hetkel.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustVaatan siin koondise kossu, meenus see mäng, avan livescore ja 0:2 taga. Ma ei teagi kas ma olen üllatunud
ja muidugi Dalot essa puhul uitas trateab kus ja teise puhul Aaaaandreeeeee Oooonaaaana ahjusooja pirukaga.
Leave a comment:
-
See asi näeb ikka väga halb välja. Järjekordne fraud treeneripukki pandud. Byebye Ruben
Leave a comment:
-
Vaatan siin koondise kossu, meenus see mäng, avan livescore ja 0:2 taga. Ma ei teagi kas ma olen üllatunud
ja muidugi Dalot essa puhul uitas trateab kus ja teise puhul Aaaaandreeeeee Oooonaaaana ahjusooja pirukaga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustInglise koondislase, Mainoo kohta käivad jutud et peab klubist lahkuma. No jommmaijoo, mida see Amorim teeb? Talenti ei osata kasutada, kriminaalne. Nimetage nt 3 mängijat, keda Amorim on oma tüüri ajal paremaks mängumeheks teinud, kui ta ETH ajal oli? Jätame uustulnukad kõrvale, need ei loe. Kas on üldse ühtegi nimetada? Mainoo enda pärast aga hea meel, kui saab paremasse tiimi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: