Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Amorim teab, mis mängijad tal on. Amorim saadab Antony laenule ja lubab maha müüa.
- Likes 1
-
Su järjepidevus vaielda juba üle 12 aasta teemal, millest midagi aru ei saa ja midagi ka ajaga külge ei jää on imetlusväärne. Päriselt ka, sellist kindlameelsust iga päev ei näe. Soovin Sulle siiralt jaksu ja palju-palju aastaid veel.
- Likes 1
Leave a comment:
-
pakun, et meil pole halli aimugi mis mängijad meil tegelt on, ainukene mees kes seda teada saab on amorim. antony oli poolte arust mingi mõttetu mats - läks betisesse ja oli seal goat. mctominay oli enamuse arust "mitte tasemel mängija" on nüüd serie a player of the year.
kõik see meedia surve + eelmised vead mida võimendatakse kui sa oled manu mängija panevadki su vaimselt proovile. amorimi töö ongi need mehed nüüd mängima saada järgmisest hooajast. küll saab ka onanast tasemel mees kui talle võimalus ja tingimused luuakse.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et Amorim surfab õhtutundidel jalgpallurite e-poes ja filtreerimata vaatab kõiki positsioone. Sest tegelikult on ju igale poole tugevamaid mängijaid vaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Ei peagi keegi tahtma, jäägu pingile. Tooge lihtsalt uus juurde - aiii miiin this is Mänchesterjuunainted we aar talking about here ...
Väravavahid on alahinnatud ja isegi Championshipist leiaks midagi kindlamat kui see ohmu
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKes teda tahtma peaks?
Väravavahid on alahinnatud ja isegi Championshipist leiaks midagi kindlamat kui see ohmu
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustOnana jääbki teie esikindaks v?
Leave a comment:
-
antonyst jube kahju ikka. me ei saa teda odavamalt kui mingi 35-40milli müüa, muidu kaotame ise raha "PSR mõttes"
teoreetiliselt läheb ta vist jälle laenule, sest see on odavam klubile kui 30 milliga maha müüa - ulme mõelda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustTundub, et Garnacho on nüüd lõplikult müüki pandud. Jube kahju, aga mentaalsuse koha pealt pole kutis seda sisu, et tema jonnimist taluda.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, võiks nagu suuta esiründaja olla. Ma nagu ootasin/ootaks veidi enamat kui ta siiani näidanud on. Värav per game statsi küll kuskilt ei paista.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMa ei tea, mulle on mulje jäänud, et need Portugali liiga väravakütid pigem ikka põlevad. Värsked näited Darwin Nuneze ja Goncalo Ramose näol(mitte küll Premmist, aga siiski) näol olemas. Ei tähenda, et Gyökeres samast puidust muidugi oleks, aga food for thought.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, mulle on mulje jäänud, et need Portugali liiga väravakütid pigem ikka põlevad. Värsked näited Darwin Nuneze ja Goncalo Ramose näol(mitte küll Premmist, aga siiski) näol olemas. Ei tähenda, et Gyökeres samast puidust muidugi oleks, aga food for thought.
Leave a comment:
-
Nutan garnacho pärast, aga pigem usaldan esimest korda päris rebuildi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: