Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Varssavi vallutamine!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uustulnuka koputus \

Ai r**sk -tundub mulle, et tudusin bussis koha bronnimise aja maha vist.....Äkki veel leidub kuskil bussis vaba koht (tagavararatta võib ju välja visata...)?

Kommentaar

ja jääd leevikesest ilma kõige selle pärast, just!

Kommentaar

Niisiis, et ei tekiks probleeme tolliga, siis tegutsega alljärgnevalt:
        1.Osta siit kaasa 1L viina,2L veini,10 0.5L õllet
        2.Enne Leedu piiri kalla sisse kaasavõetust 0.5L viina ja 9 õllet (ma tahaksin teid siis selles olekus näha)
        3.Leedu kaubandust pead toetama 1L viina ja 3õlle ostmisega.
        Seega, veini, mille kaasa võtsid võid vahepeal ära juua ja uue osta...aga ülejäänud kraamiga pead täpne olema.

Kommentaar

Tembu jutt meenutab mulle algklassidest pärit mõistatust, kus vanamees pidi paadiga üle jõe vedama hundi, kitse ja kapsapea, nii et kõik tervelt kohale saaks

Siiski olen mina aru saand nii, et sellest kolmesest loetelust peab langetama oma valiku just ainult ühe produkti kasuks. Kas ma eksin?

Kommentaar

Seega, tundub nii,et enamik inimesi jõuab Leedumaa pinnale suht-koht joogisena..Ja õige kah,sest egas seal mingeid vaatamisväärsusi ikke pole

Kommentaar

Aaa, kasulik on kõik ikke kaasa võtta,sest lastel vist pole lubatud seda va kanget kraami üle piiri tassida...Tuleb ka neid aidata,kuigi see lakkumine noorte poolt pole just ilus tegevus,kui ajakirjanikud ümber veel kah on...Emme ja issi on siis kurjad.

Kommentaar

Tahaks üldse teada, palju rahvast kainusele rähku paneb...
                Aga Leedu vaatamisväärsustest- mul seal paar head sõpra, aga nad ei ela meie marsruudi lähedal
                Supplies!

Kommentaar

Läheb läbuks kätte ära aga varsti võiks algklasside matemaatika õpikusse lülitada tekstülesande "Kuidas ja milliste jookidega futifännid Varssavisse jõuaksid"
                  Keska jaoks peaks midagi tuletistega ka välja mõtlema
                  Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

vanderSell mina üritaks panna küll rõhku,a ma ei ole kindel et suudan
                    õhtul kindlat mitte a bussisõidu ja mänguajaks paneks küll rõhku kuna sa lubasid filmida
                    telekas tahaks kainelt olla :P
                    sigpic

Kommentaar

ja-jaa... ma ju filmimees.. aga hea on see, et olen pildi taga, mitte ees...
                      Supplies!

Kommentaar

Originally posted by tremboni

Niisiis, et ei tekiks probleeme tolliga, siis tegutsega alljärgnevalt:
                        1.Osta siit kaasa 1L viina,2L veini,10 0.5L õllet
                        2.Enne Leedu piiri kalla sisse kaasavõetust 0.5L viina ja 9 õllet (ma tahaksin teid siis selles olekus näha)
                        3.Leedu kaubandust pead toetama 1L viina ja 3õlle ostmisega.
                        Seega, veini, mille kaasa võtsid võid vahepeal ära juua ja uue osta...aga ülejäänud kraamiga pead täpne olema.
                        plaan B - veic karmim

1. osta kaasa 2L viina, 2L veini ja 5L õlle - liitri viina kallad juba Eestis sisse, nii et selle auruallolles läbid ka Läti
                        2. aga selgub, et Läti on siiski suur, siis enne Leedu piiri kimad sisse veel pool liitrit viina ning 4,5 liitrit õllet!
                        3. nyyd on alles pool liitrit viina, 2L veini ning 0,5L õllet, millega saad üle Leedu piiri..
                        4. Leedus viskad hingealla viimase pooliku ning 2L veini, aga poeskäik on enam kui kindel, sest nyyd on kraam otsakorral.. seega, poest liiter viina ning paar õllet juurde ja Poola piir - hier ai kamm!
                        The other line moves faster.

Kommentaar

mehed, mehed! Ärge liiale minge! Mina igatahes võtan liitrise viina ja sellest jätkub mulle tükiks ajaks.
                          Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell

mehed, mehed! Ärge liiale minge! Mina igatahes võtan liitrise viina ja sellest jätkub mulle tükiks ajaks.
                            see oli ekstreemmeeste plaan... vaevalt, et keegi sellist asja üldse teeks... arvata võib, et kõikseemees võtab kaasa piisava koguse (see natuke kõigub-oleneb inimesest )! eesmärk siiski meeldivas seltskonnas läbi paar maa rännates mõnusat juttu ajades hästi aega veeta, foorumikaaslastega tuttavaks saada, sirutuspausidel jalkat mängida jne jne... ja siis lõpuks yheskoos kaasaelada Eesti järjekordsele võidule!! see oleks siis plaan C... :P
                            The other line moves faster.

Kommentaar

Panekski siis üles siia lihtsa valemi, kuidas arvutada oma umbkaudset segi olemise astet Varssavisse jõudmise hetkel:

Ws=((V x 0,1) + (Ul + Us + Ut) + Eu)/(t + ((Rt x Rt x Rt) x Rn x Rk x Rs) + ( S x 0,1))

Ws - segiduse aste
                              V - PUHTA alkoholi kogus, mis tarbitud (ml)
                              U seeria näol on tegu teguritega, mis soodustavad segi jäämist ja on püsivad väärtused, kui ei tunne ennast mõnest tegurist puudutatuna, võib selle 0-ks võtta.
                              Ul - üleüldise ja kõike hõlmava tralli tegur (6)
                              Us - Sen-i tegur (9)
                              Ut - Hea tuju tegur (5)
                              Eu - ohutus tegur 3 (Vastavalt SFN 4568-2 järgi)
                              S - aeg (h)
                              R seerias on tegu segi jäämist pidurdavate teguritega, kui tunned et vastav tegur sind ei puuduta, võta see arvutustel 1-eks
                              Rt - tolli tegur (1,1)
                              Rn - kaasa tegur (1,7) võetakse kasutusele kui ollakse koos oma teise poolega
                              Rk - kaine sõbra tegur (1,2)
                              Rs - liialt segi sõbra tegur (1,3)
                              s - vanus (aastates)

Valem kehtib ainult siis, kui alkoholi tarbimine on jagatud enam-vähem ühtlaselt selle aja pääle, mida valemis kasutate.

Enda umbkaudsed arvestused andsid tulemuseks 2,5 aga eks paistab mis saab

Kommentaar

NB, dieter palub abi

Tegu on väga lühiajalise etteteatamisega, kuid kas keegi on nõus Jansa bussis ostma välja ühe minu sõbra koha (750.-) ja ka broneeritud pileti (ca 215-220), sest selgus täna, et see sõber ei saa meditsiinilistel põhjustel reisi kaasa teha ning väga ebameeldiv oleks läbi selle temal kaotada see 750 + 220 krooni.

Juhul kui on huvilisi, paluks ühendust võtta minuga 056 496 382 või meili teel jan.jogis@mail.ee
                                Ette tänades võimalikke huvilisi
                                ¡No Pasarán!

Kommentaar

Working...
                                X