Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Mis surm teda ikka ootab, läheb tagasi mõnda noortekoondist või Flora tütarklubi juhendama ja teeb edasi Pro Litsensi koolitusi. Peaks pleki peale pritsima küllAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustMa tunnistan, et ma olin enam kui kindel, et Voolaid oli Pohlaku pontu, aga nüüd üritatakse teda üle parda visata. Samas ega üks õige Pohlaku kartelli Sicario ei kardagi jalgpallilist surma.
.
Leave a comment:
-
Ma tunnistan, et ma olin enam kui kindel, et Voolaid oli Pohlaku pontu, aga nüüd üritatakse teda üle parda visata. Samas ega üks õige Pohlaku kartelli Sicario ei kardagi jalgpallilist surma.Algselt postitas nurmalna Vaata postitustKas teised siinsed kriitikud ei tabanud end mõttelt Kinki kuulates, et vb oleme lambakarjana selle vihakõnega Voolaidi vastu naiivselt kaasa läinud ja keskendunud aia asemel aiaaugule?
Leave a comment:
-
Tead/te, ma isegi sain mingihetk aru, et ma olen rohkem visanud viha Voolaiule, kui vajalik. Eesti keeles on üks hea ütlus- "kala mädaneb peast". Kas see on seekord tõsi või mitte, jäägu igaühe otsustada. Mainin veel, et ma siiski ei usu Voolaidi, kui A-koondise treeneriks.Algselt postitas nurmalna Vaata postitustKas teised siinsed kriitikud ei tabanud end mõttelt Kinki kuulates, et vb oleme lambakarjana selle vihakõnega Voolaidi vastu naiivselt kaasa läinud ja keskendunud aia asemel aiaaugule?
Leave a comment:
-
Kas teised siinsed kriitikud ei tabanud end mõttelt Kinki kuulates, et vb oleme lambakarjana selle vihakõnega Voolaidi vastu naiivselt kaasa läinud ja keskendunud aia asemel aiaaugule?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAh Tarmo Kinki jutt viimases podcastis pani mõtlema, et vahet pole kes jätkab kuniks Pohlak ja kogu see EJL neid skänke täis on, siis pole vahet, kes sinna tanki pannakse.
Leave a comment:
-
Esimesed 14 mängu A-koondise peatreenerina. sulgudes vastaste FIFA rankingu keskmineAlgselt postitas vanafänn Vaata postitustTäitsa huvitab, et mis on eelmiste peatreenerite esimese 14 mängu saldo?
ja teistpidi, viimased 14 mängu
1-4-9, 6-26 Uno Piir------------------------2-1-11, 5-28
0-1-13, 1-41 Roman Ubakivi--------------- 0-1-13, 4-47
3-7-4, 16-14, (89) Teitur Thordarson------4-6-4, 19-21 (64)
2-5-7, 18-37, (67) Arno Pijpers------------4-3-7, 18-26 (81)
4-3-7, 15-22, (60) Jelle Goes---------------1-2-11, 5-26 (47)
4-4-6, 14-24, (67) Tarmo Rüütli (al.2008)-4-3-7, 14-22 (83)
5-3-6, 8-12, (100) Magnus Pehrsson-------3-4-7, 10-21 (77)
6-3-5, 20-19, (80) Martin Reim-------------3-2-9, 9-25, (86)
0-4-10, 7-31, (63) Karel Voolaid------------0-4-10, 7-31, (63)
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Vaata siit iseAlgselt postitas vanafänn Vaata postitustTäitsa huvitab, et mis on eelmiste peatreenerite esimese 14 mängu saldo?
Leave a comment:
-
Täitsa huvitab, et mis on eelmiste peatreenerite esimese 14 mängu saldo?
Leave a comment:
-
1. Taani
2. Wales
3. Island või Soome
4. Luxembourg
5. Eesti
6. Liechtenstein
Leave a comment:
-
Ah Tarmo Kinki jutt viimases podcastis pani mõtlema, et vahet pole kes jätkab kuniks Pohlak ja kogu see EJL neid skänke täis on, siis pole vahet, kes sinna tanki pannakse.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustPärast sellist turniiri kus ei täidetud ühtegi eesmärki ja positiivsed aspektid on tugevalt negatiivsete varjus, oodanuks juba treeneritebrigaadi ametist tagasiastumist.
Leave a comment:
-
Pärast sellist turniiri kus ei täidetud ühtegi eesmärki ja positiivsed aspektid on tugevalt negatiivsete varjus, oodanuks juba treeneritebrigaadi ametist tagasiastumist.
Leave a comment:
-
Palju viimased koondisemängu piletid maksidki ? 16 € vms . Igatahes korvpalli valikmängude pilet nüüd novembris 39.90 € .
Leave a comment:
-
Taani, Wales, Island, Luksemburg, EESTI, Liechtenstein
Suuri meeskondi pole, aga oleks paganama atraktiivne ja vägagi mängitav!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: