Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    57.2 Mängu vältel tohivad vahetusmängijad lahkuda tehnilisest alast soojendusetegemiseks. Mängueelsel koosolekul määrab kohtunik ala, kus soojendust tehakse.Korraga tohib soojendust teha mõlemast võistkonnast kolm (3) vahetusmängijat, keson väljakumängijatest erinevat värvi riietusega.

Iseenesest ei ole inimeste arv piiratud. Soojendust tohib teha 3 mängijat.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas Spade
    Ja jälle näitad oma ebapädevust. Pole ime, et kogu maailm sulle (Kaljule) liiga teeb. Miks nr8 teist kollast ei saanud?
    sa vist ei saa aru millele ma juhtisin tähelepanu.Üksasi on reeglid,teine kuidas kohtunik vilega hakkama saab.

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Täna siis Kalju-Flora mängul 6.kohtuniku.Reeglid näevad ette,et soendus alas tohib olla 3 isikut ühest võistkonnast.Floral mõlemal poolajal koos füsoga 4 inimest.Ükski kohtunik ei märganud seda.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Nüüd ka youtube'is kohtunike loost pikem variant vabalt vaatamiseks väljas. Head nautimist!

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Ma niisama norin, seda esiteks. Teiseks ei ole Angelo kindlasti nende inimeste hulgas, kes kellelegi klikimeelitamist nina peale saaks või võiks visata. Mis ei tähenda muidugi, aususe mõttes olgu lisatud, et ÕL poleks pealkirjaga klikki meelitanud.

Kolmandaks on vist arusaamiste läved erinevad. Minul ei tekkinud uudisnupu esimese lõigu "Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) kohtunike komisjon on avalikstanud määramised täna ja homme mängitavatele U19 Meistrite liiga 1/16-finaalidele" esmakordse lugemise järel küll miskeid küsimusi või ebakohti.
    Ära unusta Marek et tegu oli oma aja ja raha raiskamise tõttu väga kohustulik mulle vahemalt natukene rohkem külalised RdS'ile tüüa, eriliselt kui tegu oli tõesti mingi eksklusiivi uudisega

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ma annaks siinkohal Angelole natuke krediiti isegi. Ma lugesin seda uudist mitu korda eest taha ja tagant ette, mul jäi kripeldama, et misasi on Elfsborg ja miks mina sellest midagi ei tea, et kas tõesti on CL-is selline klubi? Vaatasin wikist ka järele ja Reali vastane on hoopis Roma Merda. Mingi nali või? Lugesin veel korra ja siis alles märkasin U19.
    Ma niisama norin, seda esiteks. Teiseks ei ole Angelo kindlasti nende inimeste hulgas, kes kellelegi klikimeelitamist nina peale saaks või võiks visata. Mis ei tähenda muidugi, aususe mõttes olgu lisatud, et ÕL poleks pealkirjaga klikki meelitanud.

Kolmandaks on vist arusaamiste läved erinevad. Minul ei tekkinud uudisnupu esimese lõigu "Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) kohtunike komisjon on avalikstanud määramised täna ja homme mängitavatele U19 Meistrite liiga 1/16-finaalidele" esmakordse lugemise järel küll miskeid küsimusi või ebakohti.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    Klikk, klikk, klikk...
    Tõsi. Amatöörid seal. Mina oleks pannud pealkirja veel ka salapära lisavad eksklamatsioonid a la "Exclusive! Only in Õhtuleht! According to our sources..." etc.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitust
    Kristo Tohverile päris ilus määramine:

http://www.ohtuleht.ee/717094/eesti-...di-reali-mangu
    U19 Meistrite liiga 1/16-finaalidele (kasutage ametlik nimi: UEFA Youth League)
    Klikk, klikk, klikk...

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Kristo Tohverile päris ilus määramine:

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Vahetus kohtunike meeskonnas.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ei seostu küll kuidagi tippjalgpalliga, aga rohkem siin foorumis kohtunikel vist ükski teema ei peatu. Eile algas traditsiooniline Aastalõputurniir ja nalja sai esimesel päeval juba ohtralt. Eelkõige kohtunike aadressil, kes oma vilega taotlevad, et mõni ebastabiilsema närvikavaga tüüp vastase ratastooli sõidaks. Teet Allas oli põhikloun, raske lausa uskuda, et endine tippmängija suudab nii viletsalt vilistada. Ei mõista, miks inimesed tegelevad asjadega, kui neil selle vastu kirge pole.
    Eilset EL päeva peab aga kiitma. Kõrgliiga kohtunikud hoidsid mängud väga hästi kontrolli all ning ebamõistlikku lõhkumist põhimõtteliselt ei esinenudki.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Fänniturniir
    Noh muidugi, minu apsakas sai legendaarne Kuressaare särgis.
    Aga mina pole Premium Liiga tasemel nagu Pupart

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Fänniturniir
    Serious business

Üldse käib siin (kohalikes jalkateemades) viimasel ajal karm seletamine, võtaks jõulu ajal vähe rahulikumalt

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Fänniturniir

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ei seostu küll kuidagi tippjalgpalliga, aga rohkem siin foorumis kohtunikel vist ükski teema ei peatu. Eile algas traditsiooniline Aastalõputurniir ja nalja sai esimesel päeval juba ohtralt. Eelkõige kohtunike aadressil, kes oma vilega taotlevad, et mõni ebastabiilsema närvikavaga tüüp vastase ratastooli sõidaks. Teet Allas oli põhikloun, raske lausa uskuda, et endine tippmängija suudab nii viletsalt vilistada. Ei mõista, miks inimesed tegelevad asjadega, kui neil selle vastu kirge pole.
    Kloun klounideks, aastalõputurniiri kohtunike feil meenutab mulle see olukord kus Miko Pupart näitas punast kaart Kalevi mängijale (ei tea kes on): https://youtu.be/vREStoG9FEc?t=169
    Välja arvatud vest rebimine, väga naljakas olukord.

Leave a comment:

Working...
X