Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTa ajab totaalselt jalgpalli võõrast juttu ehk mul pole õrna aimugi mida sa seletad hetkel. Pooled korrad seletab ta üldse aiaaugust..
See on nii elementaarne, et kui minutid täis kukuvad, siis lastakse ohtlik rünnak lõpuni, aga tema sogab mingit juttu, et aeg pole aeg ja lisaaeg on aeg ja kohtunik mõtles nii jne.
Fakt on see, et pall oli väravas ja alles siis vilistas ta poolaja lõppenuks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa ei hakka sinu eest guugeldama, aga vast oled ikka näinud seda videot, kus väravavaht penaltiseerias löögi tõrjub, juubeldama hakkab ja pall ikkagi väravasse veereb ning penalti realiseerituks loetakse?
Näe, reeglites on ka kirjas:
Vile kasutamine:
Vilet on vaja kasutada
mängu peatamiseks:
- kui mänguaeg on lõppenud
Jah, olen käinud kohtunike koolis ja ei ma ei saa absoluutselt sellest otsuest aru. Väga suur pang minu jaoks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitust...
Rääkides üleüldiselt reeglite tundmisest, siis kui juba Eesti koondise tasemel mängijad arvavad, et tahtliku tagasisöödu käega mängimise eest antakse neile punane kaart
...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Probleem on selles, et ta oleks võinud selle ära vilistada peale tõrjet mitte oodata, et Anier selle sisse lööks.
Ma ei ole väitnud, et selles olukorras kõik ideaalne välja näeb, aga ma proovin sulle selgitada, miks see kõik selline välja nägi. Jube lihtne on väita, et kohtunik X teeb kõige reegliteraamatu järgi ja kohtunik Y kasutab ainult talupojamõistust. Tõde on kahe vahel ja iga otsus on tehtud oma ajas ja ruumis. Kus sina näed, et kohtunik vilistas midagi valel ajal, kaitses tema sel ajal by the book vilistamisega võibolla oma tagumikku hoopis suurema jama eest.
Rääkides üleüldiselt reeglite tundmisest, siis kui juba Eesti koondise tasemel mängijad arvavad, et tahtliku tagasisöödu käega mängimise eest antakse neile punane kaart, siis grammi võrra keerulisemate reeglite mõistmist on palju oodata nii mängijatelt kui jalgpallihuvilistelt. Siiras soovitus kõigile, kes vahel kohtunike otsustest absoluutselt aru ei saa - pange ennast kohtuniku rolli. Käige kohtunike kool läbi, törtsutage paar madalama liiga või noortemängu ära ja näete jalgpalli ka teise perspektiivi alt. Loomulikult läheb ka kohtunikel persse, aga saades aru, millise teekonna pealt need eksimused tekkida võivad, on arusaam jalgpallimängust hoopis teine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustPanen uuesti oma eilse postituse:
Reegel 14:
Additional time is allowed for a penalty kick to be taken and completed at the end of each half of the match or extra time. When additional time is allowed, the penalty kick is completed when, after the kick has been taken, the ball stops moving, goes out of play, is played by any player (including the kicker) other than the defending goalkeeper, or the referee stops play for an offence by the kicker or the kicker’s team. If a defending team player (including the goalkeeper) commits an offence and the penalty is missed/saved, the penalty is retaken.
Kohtuniku vile läheb suhu hetkel, kui Anier teist korda palli puutub ehk kui penaltilöök on sooritatud ja reeglite järgi poolaeg läbi on.
Keegi pole öelnud, et sellist asja ei saa teha.
Probleem on selles, et kohtunikul polnud mingit alust ega põhjust seda reeglit kasutada.
Probleem on selles, et kohtunik ei teinud selgeks kõigile, et ta sellist reeglit kasutab, vaata telekavaataja videot, ilus näide.
Probleem on selles, et ta oleks võinud selle ära vilistada peale tõrjet mitte oodata, et Anier selle sisse lööks.
Probleem on selles, et ta tegi enne seda otsust ja pärast seda otsust veel palju halbu otsuseid.
Õigustus puudub. Aeg oleks süüd tunnistada ja järgmine kord paremini toimida.
Leave a comment:
-
Võrdlusmomendi mõttes vaatasin, et kui ManUtd aasta tagasi Brightoni vastu pärast lõpuvilet pendla sai, siis rivistus kõik see mees kasti joonele tagasipõrkuvat palli noolima. Loo moraali samas ei oska välja tuua. Kui siis ehk, et ju lääne inimesed ei oska lugeda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustFakt on see, et pall oli väravas ja alles siis vilistas ta poolaja lõppenuks.
Reegel 14:
Additional time is allowed for a penalty kick to be taken and completed at the end of each half of the match or extra time. When additional time is allowed, the penalty kick is completed when, after the kick has been taken, the ball stops moving, goes out of play, is played by any player (including the kicker) other than the defending goalkeeper, or the referee stops play for an offence by the kicker or the kicker’s team. If a defending team player (including the goalkeeper) commits an offence and the penalty is missed/saved, the penalty is retaken.
Kohtuniku vile läheb suhu hetkel, kui Anier teist korda palli puutub ehk kui penaltilöök on sooritatud ja reeglite järgi poolaeg läbi on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMulle meeldib Nonohi rahulikus Linnukaga rääkides. Lindur lendab tuppa, hõlmad laiali, ning tõmbab valangu peale. Nonoh õpetajana teab kuidas lapsi kanseldada ja rahulikult ning diplomaatiliselt seletab asja ära. Thumbs up.
See on nii elementaarne, et kui minutid täis kukuvad, siis lastakse ohtlik rünnak lõpuni, aga tema sogab mingit juttu, et aeg pole aeg ja lisaaeg on aeg ja kohtunik mõtles nii jne.
Fakt on see, et pall oli väravas ja alles siis vilistas ta poolaja lõppenuks.
Leave a comment:
-
Mulle meeldib Nonohi rahulikus Linnukaga rääkides. Lindur lendab tuppa, hõlmad laiali, ning tõmbab valangu peale. Nonoh õpetajana teab kuidas lapsi kanseldada ja rahulikult ning diplomaatiliselt seletab asja ära. Thumbs up.
Leave a comment:
-
Betsafe podcastis tegelikult Kams ütles hästi, et kohtunik oleks pidanud olukordi paremini haldama lihtsalt ja poleks sellist laata hetkel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustp.s. enda poolt eilse osas intertotole - sõnakasutus esimese emotsiooni pealt ei olnud mul vist tõesti õnnestunum, seega vabandused selle eest. Ill willi samas liigset ei olnud siiski.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSiin anti muidugi 3 üleminutit ja viga tehti kastis siis kui need minutid olid täis tiksunud... Paide mängul oli mänguaega veel jäänud. Seal selles osas siiski päris suur erinevus. Võibolla oli ETV2-s aga kell vale.
See tähendab justkui, et mingi osa mänguseisakust on mänguaja osa ja mingi ei ole. Ju siis kohtuniku nägemuses need sekundid penaltiks valmistumises/vilejärgses sebimises olid mänguaja osa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
p.s. enda poolt eilse osas intertotole - sõnakasutus esimese emotsiooni pealt ei olnud mul vist tõesti õnnestunum, seega vabandused selle eest. Ill willi samas liigset ei olnud siiski.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: