Kui nüüd edasi mõelda, siis ei tohiks kohtunik lisaks kunagise koduklubi või klubi, millega olnud seotud mille poolehoidja olnud, mängudele ka kunagise selle klubii rivaalide mänge vilistada, et ta rivaali khajuks ei vilistaks. Kisub absurdiks.
Kristo Tohver vilistagu Meistriliiga sabaklubisid või veel parem madalamaid liigasid....
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustHakkame keelama
Martti Pukk on hambus - keelame Kuressaare ja Flora mängude vilistamise.
Eiko Saar - keelame Pärnu Vapruse mängude vilistamise
Kristo Külljastinen - keelame Paide LM
Roomer Tarajev - Paide LM kahtlane, mängis Kumakeses
Siim Rinken - Tammeka
Dmitri Kuikov, Levadia, Kuressaare, Flora
Dmitri Kirilov - Levadia, Tallinna Kalev
Grigori Ošomkov - Tallinna Kalev (ei suutnud Kalevit langemisest päästa)
Reelika Turi - Pärnu Vaprus
Miko Puppart - ilmne seos Kuressaarega
Joonas Jaanovits - FC Kose (teadagi, kellele kuulub FC Kose)
Tõuseks Premmi Nõmme United, oleks probleem Tanel Üprusega.
jne. jne.
Parem vist kui kutsuks kohtunikud välismaalt
Leave a comment:
-
Miks Eesti kohtunikud Venemaal ei võiks vilistada ja vastupidi? Või nt. Lätis Soomes?
Üli hea mõte. Võiks kuskilt Eritreast 100 kohalikku tuua, kes siin vilistama hakkavad. Lugedes siit, kui sitt kohtunike tase Eestis on, siis ega kvaliteet oluliselt ei langeks vist? Lisaks oleks rahaliselt odavam, võiks kasutada muudel staadioni heakorra töödel ning saaks EUst küsida toetusi. Eritrealaste siia toomise ja kvaliteetse elu andmise eest. Pluss huvidekonflikt puuduks. V.a Paide mängudes, kus saab siis Pukki kasutada, kui seal muidugi mõnda Kure mängijat ei figureeri. Või personalis keegi Saaremaaga seotud pole.
Leave a comment:
-
Hakkame keelama
Martti Pukk on hambus - keelame Kuressaare ja Flora mängude vilistamise.
Eiko Saar - keelame Pärnu Vapruse mängude vilistamise
Kristo Külljastinen - keelame Paide LM
Roomer Tarajev - Paide LM kahtlane, mängis Kumakeses
Siim Rinken - Tammeka
Dmitri Kuikov, Levadia, Kuressaare, Flora
Dmitri Kirilov - Levadia, Tallinna Kalev
Grigori Ošomkov - Tallinna Kalev (ei suutnud Kalevit langemisest päästa)
Reelika Turi - Pärnu Vaprus
Miko Puppart - ilmne seos Kuressaarega
Joonas Jaanovits - FC Kose (teadagi, kellele kuulub FC Kose)
Tõuseks Premmi Nõmme United, oleks probleem Tanel Üprusega.
jne. jne.
Parem vist kui kutsuks kohtunikud välismaalt
Leave a comment:
-
Algselt postitas peters Vaata postitustMis probleemi te lahendada üritate? Paul oli Flora duubli abitreener ja kui peatreener esindusse läks, ei edutatud teda peatreeneriks, vaid lõpetati leping. Ainult haige aju leiab sellest olukorrast kahtluse, et ta võiks Florat eelistada. Ostke ikka mõistust ka, mitte vaid viina.
Üleüldiselt olen ise ka pigem nõus, et võiks ju natukene vaadata enne mis klubisid kohtunikud esindanud on ja äkki tõesti vältida nendes mängudes nende kasutamist, kus on ilmselget seost paista. Ma keeldun uskumast, et meie "premium liiga tasemel" kohtunike arv on nii väike, et sellist võimalust ei eksisteeri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustPaul Kask neljas kohtunik Flora- Trans mängus.
Keegi meelega trollib selliste huvide konfliktidega.
Leave a comment:
-
Vähe pohhui ei ole mida erakanal teeb või? Päris osav üleminek erakanali subakad versus teatud huvide konflikt( isegi kui ta on väike ) liidult. Kui me nõuame jalgpalluritelt siin konnatiigis igasugust professionaalsust, siis alustaks äkitselt kuskilt ülevalt poolt ja ei määra teatud härradele teatuid mänge. Pukki ei tahaks kure mängu vilistamas küll enam näha jah.
Leave a comment:
-
Muuseas Kristo Tohver mängis eelmise sajandi lõpus mõned mängud IV liigas Flora Fännklubi rivistuses koos nii mõnegi Flora veteranfänniga..
Kas keelame tal tagantjärgi Flora mängude vilistamise
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMa olen ka väga palju kriitikat kuulnud subtiitrite puudumise üle. Kas midagi on muutunud? Ei.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustAga millegi pärast seda hala kuuleb tihti vaid Flora mängudes. Me olemegi konnatiik ja tihti on raske. Samas ma ei näe ükski aasta, et üks või teine sats oleks kohtunike poolt meistriks tassitud. Jah olukord pole hea aga hulluks ei saa minna.
Meie konnatiik ongi väike ja valik on piiratud jne, aga siiski ma leian, et see kohtunike määramine on üks asi, mida ehk saaks paremini teha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMa olen ka väga palju kriitikat kuulnud subtiitrite puudumise üle. Kas midagi on muutunud? Ei.
Ja su näide megalamp, sorri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olen väga palju Martti Pukki määramisest Kure mängudele tulnud kriitikat näinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustAga millegi pärast seda hala kuuleb tihti vaid Flora mängudes. Me olemegi konnatiik ja tihti on raske. Samas ma ei näe ükski aasta, et üks või teine sats oleks kohtunike poolt meistriks tassitud. Jah olukord pole hea aga hulluks ei saa minna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPukk Kure mänge vilistamas on täpselt samasugune nali. Ega neljas kohtunik täielik marionett ka ei ole. Aga täiesti pekkis olukord on tõesti.
Leave a comment:
-
jep ongi täiesti pekkis, see on ajuvaba et klubide endised mängijad vilistavad nende mänge. Jah, tulekski vastavalt määrata, et seda ei juhtuks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: