Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti kohtunikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kesa
    replied
    Kui nüüd edasi mõelda, siis ei tohiks kohtunik lisaks kunagise koduklubi või klubi, millega olnud seotud mille poolehoidja olnud, mängudele ka kunagise selle klubii rivaalide mänge vilistada, et ta rivaali khajuks ei vilistaks. Kisub absurdiks.

Kristo Tohver vilistagu Meistriliiga sabaklubisid või veel parem madalamaid liigasid....

Leave a comment:

• plain
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Hakkame keelama

Martti Pukk on hambus - keelame Kuressaare ja Flora mängude vilistamise.
    Eiko Saar - keelame Pärnu Vapruse mängude vilistamise
    Kristo Külljastinen - keelame Paide LM
    Roomer Tarajev - Paide LM kahtlane, mängis Kumakeses
    Siim Rinken - Tammeka
    Dmitri Kuikov, Levadia, Kuressaare, Flora
    Dmitri Kirilov - Levadia, Tallinna Kalev
    Grigori Ošomkov - Tallinna Kalev (ei suutnud Kalevit langemisest päästa)
    Reelika Turi - Pärnu Vaprus
    Miko Puppart - ilmne seos Kuressaarega

Joonas Jaanovits - FC Kose (teadagi, kellele kuulub FC Kose)

Tõuseks Premmi Nõmme United, oleks probleem Tanel Üprusega.
    jne. jne.
    Parem vist kui kutsuks kohtunikud välismaalt
    Oota kui nüüd maksimum kahe klubiga seotud oled olnud, siis saaksid ju vähemalt kolmes ülejäänud mängus ikka kohtunikebrigaadi kuuluda või saan ma millestki valesti aru? Mul poleks absoluutselt midagi selle vastu ja olen täitsa selle poolt kui Külljastinen ei vilistaks Paide mänge ja Rinken Tammeka mänge. Neil jääb ju neli mängu veel nädalas kus osaleda saaks. Ei saa nagu hetkel sellest probleemist aru, et kohtunikke pole võimalik nendele mängudele mitte määrata. Tundub tegelikult lihtsalt kättevõtmise asi, et need kohtunikud ei pandaks eksklubide mänge vilistama. Ilmselt jalgpalliliit lihtsalt ei viitsi seda teha.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Miks Eesti kohtunikud Venemaal ei võiks vilistada ja vastupidi? Või nt. Lätis Soomes?

Üli hea mõte. Võiks kuskilt Eritreast 100 kohalikku tuua, kes siin vilistama hakkavad. Lugedes siit, kui sitt kohtunike tase Eestis on, siis ega kvaliteet oluliselt ei langeks vist? Lisaks oleks rahaliselt odavam, võiks kasutada muudel staadioni heakorra töödel ning saaks EUst küsida toetusi. Eritrealaste siia toomise ja kvaliteetse elu andmise eest. Pluss huvidekonflikt puuduks. V.a Paide mängudes, kus saab siis Pukki kasutada, kui seal muidugi mõnda Kure mängijat ei figureeri. Või personalis keegi Saaremaaga seotud pole.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Hakkame keelama

Martti Pukk on hambus - keelame Kuressaare ja Flora mängude vilistamise.
    Eiko Saar - keelame Pärnu Vapruse mängude vilistamise
    Kristo Külljastinen - keelame Paide LM
    Roomer Tarajev - Paide LM kahtlane, mängis Kumakeses
    Siim Rinken - Tammeka
    Dmitri Kuikov, Levadia, Kuressaare, Flora
    Dmitri Kirilov - Levadia, Tallinna Kalev
    Grigori Ošomkov - Tallinna Kalev (ei suutnud Kalevit langemisest päästa)
    Reelika Turi - Pärnu Vaprus
    Miko Puppart - ilmne seos Kuressaarega

Joonas Jaanovits - FC Kose (teadagi, kellele kuulub FC Kose)

Tõuseks Premmi Nõmme United, oleks probleem Tanel Üprusega.
    jne. jne.
    Parem vist kui kutsuks kohtunikud välismaalt

Leave a comment:

• plain
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust
    Mis probleemi te lahendada üritate? Paul oli Flora duubli abitreener ja kui peatreener esindusse läks, ei edutatud teda peatreeneriks, vaid lõpetati leping. Ainult haige aju leiab sellest olukorrast kahtluse, et ta võiks Florat eelistada. Ostke ikka mõistust ka, mitte vaid viina.
    Inglismaal ei tohi kohtunikud vilistada nende võistkondade mänge keda nad fännavad ega ka neid mänge, kus mängivad fännatava tiimi rivaalid. Samal ajal meil ei ole näha huvide konflikti kui konkreetselt osad kohtunikud on mänginud või treeninud klubisid, mille mängudes neid vilistama pannakse. Sa pead ikka päris rumal inimene olema kui ei näe seal kasvõi väikest huvide konflikti ja süüdistad inimesi mingis viinajoomises.

Üleüldiselt olen ise ka pigem nõus, et võiks ju natukene vaadata enne mis klubisid kohtunikud esindanud on ja äkki tõesti vältida nendes mängudes nende kasutamist, kus on ilmselget seost paista. Ma keeldun uskumast, et meie "premium liiga tasemel" kohtunike arv on nii väike, et sellist võimalust ei eksisteeri.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Paul Kask neljas kohtunik Flora- Trans mängus.

Keegi meelega trollib selliste huvide konfliktidega.
    Mis probleemi te lahendada üritate? Paul oli Flora duubli abitreener ja kui peatreener esindusse läks, ei edutatud teda peatreeneriks, vaid lõpetati leping. Ainult haige aju leiab sellest olukorrast kahtluse, et ta võiks Florat eelistada. Ostke ikka mõistust ka, mitte vaid viina.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Vähe pohhui ei ole mida erakanal teeb või? Päris osav üleminek erakanali subakad versus teatud huvide konflikt( isegi kui ta on väike ) liidult. Kui me nõuame jalgpalluritelt siin konnatiigis igasugust professionaalsust, siis alustaks äkitselt kuskilt ülevalt poolt ja ei määra teatud härradele teatuid mänge. Pukki ei tahaks kure mängu vilistamas küll enam näha jah.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Muuseas Kristo Tohver mängis eelmise sajandi lõpus mõned mängud IV liigas Flora Fännklubi rivistuses koos nii mõnegi Flora veteranfänniga..
    Kas keelame tal tagantjärgi Flora mängude vilistamise

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Ma olen ka väga palju kriitikat kuulnud subtiitrite puudumise üle. Kas midagi on muutunud? Ei.
    Sekundeerin ja mina tahaks küll eestikeelseid subtiitreid all näha, aga see on üsna mahukas töö ka.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Aga millegi pärast seda hala kuuleb tihti vaid Flora mängudes. Me olemegi konnatiik ja tihti on raske. Samas ma ei näe ükski aasta, et üks või teine sats oleks kohtunike poolt meistriks tassitud. Jah olukord pole hea aga hulluks ei saa minna.
    Eks telekavaataja tegelt ütles õigesti, et siin Pukki ja kure kohta on varemgi kõvasti kriitikat olnud. See, et mina just Florat esile toon noh seal ei tohiks väga üllatust olla ja ega ma polegi seda varjanud ning mulle lihtsalt taaskord kriibib silma, et kui midagi tehakse valesti (antud momendil kohtunike määramisega), siis Flora on alati kasusaajate nimekirjas.

Meie konnatiik ongi väike ja valik on piiratud jne, aga siiski ma leian, et see kohtunike määramine on üks asi, mida ehk saaks paremini teha.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma olen ka väga palju kriitikat kuulnud subtiitrite puudumise üle. Kas midagi on muutunud? Ei.
    Kuule, ma vastasin selle peale, et "kritiseeritakse ainult Florat". Ei. Kritiseeritakse hoiakut.

Ja su näide megalamp, sorri.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma olen väga palju Martti Pukki määramisest Kure mängudele tulnud kriitikat näinud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Aga millegi pärast seda hala kuuleb tihti vaid Flora mängudes. Me olemegi konnatiik ja tihti on raske. Samas ma ei näe ükski aasta, et üks või teine sats oleks kohtunike poolt meistriks tassitud. Jah olukord pole hea aga hulluks ei saa minna.
    Ma olen väga palju Martti Pukki määramisest Kure mängudele tulnud kriitikat näinud.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Pukk Kure mänge vilistamas on täpselt samasugune nali. Ega neljas kohtunik täielik marionett ka ei ole. Aga täiesti pekkis olukord on tõesti.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    jep ongi täiesti pekkis, see on ajuvaba et klubide endised mängijad vilistavad nende mänge. Jah, tulekski vastavalt määrata, et seda ei juhtuks.

Leave a comment:

Working...
X