Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Yle stuudios näidatakse ka mängujärgseid intervjuusid otse väljakult ja stuudioseltskond (Litmanen ,Pasanen ,Lehtola jne ) mõnusalt ironiseerib neid intervjuusid ,et nii küsimused kui ka vastused on tegelikult kõik ühesugused ja ette teada. Ainus kord kui kiideti oli Subasici oma,kes lobises välja ,et varupingil istunud Modric ütles Srnale ,kes omakorda sosistas Subasicile kõrva (mäletate seda kaadrit ),et Modrici klubikaaslane Ramos lööb penaltit keskelt natuke paremale ja sealt see ka ära tõrjuti.
Kas ainult mina virisen selle üle, et topeltmängude ajal teise mängu skoore ette öeldi? Miks ma maksan Starmanile järelevaatamise eest, kui tulemus ette teada on, rsk!
Jah, ilmselt küll. Kuna teise mängu skoor võib mõjutada otseselt platsil toimuvat, siis selle info kinni hoidmine oleks natuke imelik. Ma ei tea ka ühtegi välismaist telekanalit kus nii tehtaks.
Kas ainult mina virisen selle üle, et topeltmängude ajal teise mängu skoore ette öeldi? Miks ma maksan Starmanile järelevaatamise eest, kui tulemus ette teada on, rsk!
Leave a comment: