Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee teleõiguste teema jõudis enne EM-i algust kuidagi minu lauale. Ma lõpuks lähenesin asjale veidi teise nurga alt, aga üks graafik sai küll tehtud, kus just see teemaks. Laias laastus jagunes EM-il mängivates riikides asi nii, et riiklik kanal näitas oma meeskonna mänge+veerandinaale/poolfinaale/finaali. Muud olid erakanalites. Erandeid oli suht vähe.
EM-il mitte osalevates riikides said enamasti riiklikud kanalid X arvu mänge(need, mida pidi vabalevis näitama) ja erakanalid näitasid ülejäänuid. Erandiks ehk diktatuuririigid, kus erakanaleid kui sellist ei eksisteeri ning mõned riigid, kus erakanalil endal oli vabalevikanal olemas, mistõttu polnud vaja riigimeediaga diili teha.Sarnast skeemi, n-ö vabakanal + tasuline spordikanal, kasutas aastaid TV3 CL näitamiseks (jah tõsi, pildi edastamine toimus ühe ettevõtte piires) : TV6 + Visat Sport Baltic ja selle derivaadid.
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustHmm, selline lahendus, mis põhineb koostööl, tundub esmapilgul ju täiesti mõistlikunaSarnast skeemi, n-ö vabakanal + tasuline spordikanal, kasutas aastaid TV3 CL näitamiseks (jah tõsi, pildi edastamine toimus ühe ettevõtte piires) : TV6 + Visat Sport Baltic ja selle derivaadid.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAK spordiuudistes polnud sõnagi, kui oli teada, et Messi Barcas ei jätka ega ka nüüd, kui PSG'ga liitus.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustZelinski keiss oli ikka sees?
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustPeab jälle vinguma.
Ma saan aru, et keskmine Kalju ja Levadia fänn saab vene keelest aru, kuid mind täitsa huvitaks mida siis Frantsev seal peale mängu rääkis.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKui Rimo Hunt hakkab Zelinskit härraks kutsuma, on aeg ilmselgelt hiline. Haha, Aet.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar