Algselt postitas ivar5lepik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
-
Aga üldiselt pole sa ainus, kellele Tiisler väga pro-Inglismaa tundus. Tavaliselt on kommentaatorid selle poolt, et napis kaotusseisus olev meeskond saaks veel lõpuminutitel mõne olukorra. Eilne lõpp läks suht selliseks "Fuckyeah, Inglismaa väravalöök. Inglismaa peab vastu!". Oli naljakas. Jep.
Leave a comment:
-
Ei pidanud silmas ju kommenteerimist, vaid lihtsalt seda erapooletust. See oli pigem naljakas, mitte häiriv, muud miskit. Mu jaoks on endiselt kõik tipp-topp.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNatukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.

Algselt postitas Sambaz Vaata postitustkuid tulla ja viriseda aastaid juba sama teema kallal, on nagu üsna värdjalik. Kui sa saad tasuta lõuna, siis ära ootagi parimat, sest see on sulle tasuta. Kommenteerimisel on alati vaja ühte parajalt head hullu, näiteks Tiislerite emotsionaalsus ja teist ratsionaalsemat ja analüüsivamat tegelast nagu Pohlak või Sarap näiteks.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTäielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.
Leave a comment:
-
Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.
Leave a comment:
-
hahahaha, mõtlesin misasi see oli, et minu viga, aga ei! Aitäh! :dAlgselt postitas peeter i Vaata postitustsee ensv sari taustal parim praegu etv2 peal.
Leave a comment:
-
Hakkab pihta. Hooaeg ei ole jõudnud lõppeda, kuid te tõmbasite jälle sae käima.
Leave a comment:
-
Tšempions liig.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis see parim liiga siis on?
Leave a comment:
-
Mis see parim liiga siis on?Algselt postitas Toomperep Vaata postitustNüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.
Leave a comment:
-
Alvar ajas sassi Sterlingu Alliga ja Walkeri Trippieriga. Ikka juhtub
Leave a comment:
-
Nüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
Leave a comment:
-
ETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: