Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Andres.
    replied
    Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
    Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
    Teeverit kuulaks isegi meeleldi.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Paar korda oli tunne, et panen ära
    Kümpi?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Aga üldiselt pole sa ainus, kellele Tiisler väga pro-Inglismaa tundus. Tavaliselt on kommentaatorid selle poolt, et napis kaotusseisus olev meeskond saaks veel lõpuminutitel mõne olukorra. Eilne lõpp läks suht selliseks "Fuckyeah, Inglismaa väravalöök. Inglismaa peab vastu!". Oli naljakas. Jep.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ei pidanud silmas ju kommenteerimist, vaid lihtsalt seda erapooletust. See oli pigem naljakas, mitte häiriv, muud miskit. Mu jaoks on endiselt kõik tipp-topp.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
    Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.

kuid tulla ja viriseda aastaid juba sama teema kallal, on nagu üsna värdjalik. Kui sa saad tasuta lõuna, siis ära ootagi parimat, sest see on sulle tasuta. Kommenteerimisel on alati vaja ühte parajalt head hullu, näiteks Tiislerite emotsionaalsus ja teist ratsionaalsemat ja analüüsivamat tegelast nagu Pohlak või Sarap näiteks.
    Täielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
    Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas peeter i Vaata postitust
    see ensv sari taustal parim praegu etv2 peal.
    hahahaha, mõtlesin misasi see oli, et minu viga, aga ei! Aitäh! :d

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    See ENSV sari taustal parim praegu ETV2 peal.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Hakkab pihta. Hooaeg ei ole jõudnud lõppeda, kuid te tõmbasite jälle sae käima.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mis see parim liiga siis on?
    Tšempions liig.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Toomperep Vaata postitust
    Nüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.
    Mis see parim liiga siis on?

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Alvar ajas sassi Sterlingu Alliga ja Walkeri Trippieriga. Ikka juhtub

Leave a comment:

• Toomperep
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    ETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
    Nüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    ETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    Poom: "Inglise liiga on maailma tugevaim"

Leave a comment:

Working...
X