Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Mulle ka kõik meeldib. Abikommentaatorid on ka ägedad olnud, eriti Jürgenson meeldis. Ainus mure on see VARi hala, et olukordade analüüsimise ajal tuleb pidevalt seda "no milleks see VAR" stiilis hala peale. Loodetavasti turniiri käigus kaob see ära.
    Ei ole nõus. Peruu penalti olukorra ajal küll kiideti, et aega läks vähe jne

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mulle ka kõik meeldib. Abikommentaatorid on ka ägedad olnud, eriti Jürgenson meeldis. Ainus mure on see VARi hala, et olukordade analüüsimise ajal tuleb pidevalt seda "no milleks see VAR" stiilis hala peale. Loodetavasti turniiri käigus kaob see ära.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Mulle Pohlaku kommentaar meeldib. Meeldib ka see taktikaline analüüs nuppudega laual.
    Midagi väga kritiseerida ei leiagi, soovitan kõigil MM nautida ja vähem kidiseda kommentaatorite töö osas.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Dannar, millal ja kus on Aivar öelnud, et Krimm on Venemaa oma? Vastupidi: ta on öelnud korduvalt, et Krimm on okupeeritud ja rääkinud sellest, et ükskord saab Ukraina selle tagasi. Palun sellistes asjades olla aus.
    Vabandust, teist poolaega vaatasin juba Pohlakuga.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    vb teevad in-d oma järeldused selle põhjal, et UEFA käsitleb okupeeritud Krimmi eraldi territooriumina ja on Pohlaku määranud oma esinadajaks selles küsimuses
    UEFA tegi töögrupi, mis töötab põhimõttel: tehakse ainult neid samme, mille Ukraina heaks kiidab. See ju ütleb ära, mis on hinnang olukorrale.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Dannar, millal ja kus on Aivar öelnud, et Krimm on Venemaa oma? Vastupidi: ta on öelnud korduvalt, et Krimm on okupeeritud ja rääkinud sellest, et ükskord saab Ukraina selle tagasi. Palun sellistes asjades olla aus.

vb teevad in-d oma järeldused selle põhjal, et UEFA käsitleb okupeeritud Krimmi eraldi territooriumina ja on Pohlaku määranud oma esinadajaks selles küsimuses

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Tahtmata kolleegidele midagi öelda, siis panin teleka ETV+ peale, kuna Aivar "krimm on vene oma ja olen sõpruse ja rahu tuvike" Pohlak tekitas mingi täieliku dissonantsi.

Leave a comment:

• Wikat
    replied
    Messi ülistamine pani küll täna hambaid kiristama. Hea veel, et lugupidavalt härra Lionel Messiks ei kutsutud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Vähemalt selgitab hästi olukordi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tahtmata kolleegidele midagi öelda, siis panin teleka ETV+ peale, kuna Aivar "krimm on vene oma ja olen sõpruse ja rahu tuvike" Pohlak tekitas mingi täieliku dissonantsi.
    Pakun, et milku kanti ERRle ka seepärast, et Härra saaks isiklikult midagi kommenteerida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ja kohtunikud ja mängijad ei tee kunagi valikuid, kus poleks teine variant parem olnud?
    Ega ma sellest räägi. Räägin, et kommentaatorite arusaamine mängust, mängijate tegutsemisest on lihtsalt öeldes nigel - nagu sa enda näitega ka ilmekalt tõestasid, sest keskendusid ainult ühele ja Õigele lahendusele.

Kõige tähtsam iga olukorra puhul on mõte - siinkohal tuleb eristada palliga mängijat ja teisi mängijaid. Sealt edasi tuleb tehniline sooritus. Mõte võib olla hea, tehniline sooritus kehva. Ja siis ka vastupidi. See käib palliga mängija kohta. Pallita mängija mõte, kuhu mingi ala peal liikuda, võib olla hea, kuid lõhub suuremat, võistkondliku pilti, formatsiooni jne.

Küsimused otseeetris a la millepärast ta nüüd sinna söötis, millepärast ta küll nii lõi, mis tal küll arus oli... selliseid küsimusi ei tohiks otseetris olla - need küsimused on ka vaatajal ja tema tahaks pigem lahendust, mõtet kuulda.
    Võib olla too viis kahe vastu palliga vend on väga hea löögiga ning kaaslase asetus pole enam parim või ta kehaasend pole sobilik täpseks sööduks jne. Kui nüüd aga sooritada tugev pealelöök ja suunata see nii, et väravavaht võib palli tõrjuda, suunata teise ründaja tsooni, siis... vot, sellist infot võiks kommentaator jagada. Kui oleks taoline situatsioon.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kalkun juba erutus, et sööduprotsent Prantsusmaal kõigest 50%. Shot - pass, poteito - potaaato.
    Kalkun - Aet, poteito - potaato. Mõlemad tahavad millegipärast videokordusest üle vaadata, kas pall ikka käis üle joone, kuigi kell kohtuniku käel sellest teada annab. Mulle meeldis ka Kalkuni üritus Deschamps'i prantsuse keelset intervjuud tõlkida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kullakene, iga situatsioon on erinev ning teinekord on ka taolises olukorras isetsemine õigustatud.
    Ja kohtunikud ja mängijad ei tee kunagi valikuid, kus poleks teine variant parem olnud?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kullakene, iga situatsioon on erinev ning teinekord on ka taolises olukorras isetsemine õigustatud.

Leave a comment:

Working...
X