Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See oli ka pull kui Zelinski poolajal soovitas Mancinil teravust juurde tuua ja keskväljale Barella sisse tuua ning Süvari kohe mingi, et kuule ta platsil juba
    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Ma oleks tahtnud eile ennem mängu näha lõputseremooniat või mida iganes seal pakuti rahvusvahelises telepildis.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
        Ma oleks tahtnud eile ennem mängu näha lõputseremooniat või mida iganes seal pakuti rahvusvahelises telepildis.
        Mis seal ikka, itaallased juubeldasid, inglased nutsid. See on liigne emotsionaalsus, mida pole vaja siin eestlastele jagada.

Kommentaar

Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
          Saab tuua kerge paraleeli Eurovisiooniga, kus iga aasta osutub mõni uus vahva "vähemus" järksu märkimisväärseks ning kui lugu vähegi okei on, siis tuleb võit ka. Isiklikult Taani satsi mängustiili ei oska mitte kuidagi huvitavaks, veel vähem "seksikaks" pidada. Natuke sama ka Islandiga - kahju, et see märkimisväärsus saavutatakse laiemas rahvalikus pildis häälitsemiste ja südameriketega, Põhjamaade puhul siis hiljutisematel näidetel...

Ma võib-olla lihtsalt natuke rohkem vanakooli jalgpallifänn nende asjade koha pealt...
          vanakooli jalgpallifänn mäletaks ju Taanit anno 1986 ja 1992 ja 1998.

minu jaoks Põhjamaadest konkurentsitult kõige "seksikama" mänguga.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Mis seal ikka, itaallased juubeldasid, inglased nutsid. See on liigne emotsionaalsus, mida pole vaja siin eestlastele jagada.
            Ta mõtles ilmselt seda mängueelset tränapidu ilutulestike ja lippudega. Ma vähemalt eeldan, et ilmselt seal see Martin Garrix esines.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Ta mõtles ilmselt seda mängueelset tränapidu ilutulestike ja lippudega. Ma vähemalt eeldan, et ilmselt seal see Martin Garrix esines.
                Täpselt nii.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                  Kindlasti mitte!

Kommentaar

Klavan Ringvaates lõhkas uudispommi - ega ma tegelikult niipalju jalgpalli ei vaatagi

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                      Klavan Ringvaates lõhkas uudispommi - ega ma tegelikult niipalju jalgpalli ei vaatagi

See on täitsa uskumatu kuidas inimesed ei saa aru sellest, et professionaalsel jalgpalluril, kellel on ka pereelu kõrval, polegi eriti aega telekast jalgpalli vaadata. Meenub kui omal ajal NBA-s Jeremy Lin paar nädalat kuumim nimi oli ja siis küsiti Kobe Bryantilt ja LeBron Jamesilt tema kohta. Nood ütlesid ausalt, et pole näinud ega tea midagi. Sest neil olid oma mängud milleks valmistuda ja mängida.

Kommentaar

Tiisler Flora-Legia mängu kommenteerides mainis, et kohalolijad kindlasti pettuma ei pidanud. Kohe riivas kõrvu, arvestades Legia väravale eelnenut.

Kommentaar

Nüüd võtavad nad meilt ka koondise.

Hiljuti toimunud jalgpalli EM-finaalturniiri ajal said siinsed vutifännid kohtumisi jälgida ERR-i vahendusel. Mängudele eelnes stuudioanalüüs. Eksperdid arutasid nähtut ka poolajal ning lõpuvile järel. Lisaks selgitati põnevamaid momente siinse publiku jaoks uudse taktikalaua peal. Võib juhtuda, et tulevikus näeme sellistest asjadest ainult und ning jalgpalli EM-finaalturniiri mängude vaatamine võib vaataja jaoks muutuda tasuliseks. Tasulisse voogedastuskanalisse koliksid sellisel juhul ka Eesti jalgpallikoondise kohtumised.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                            Nüüd võtavad nad meilt ka koondise.

Hiljuti toimunud jalgpalli EM-finaalturniiri ajal said siinsed vutifännid kohtumisi jälgida ERR-i vahendusel. Mängudele eelnes stuudioanalüüs. Eksperdid arutasid nähtut ka poolajal ning lõpuvile järel. Lisaks selgitati põnevamaid momente siinse publiku jaoks uudse taktikalaua peal. Võib juhtuda, et tulevikus näeme sellistest asjadest ainult und ning jalgpalli EM-finaalturniiri mängude vaatamine võib vaataja jaoks muutuda tasuliseks. Tasulisse voogedastuskanalisse koliksid sellisel juhul ka Eesti jalgpallikoondise kohtumised.
                            Kiidan heaks!

Kommentaar

Loodetavasti nad mingi hetk avastavad, et kulutatud raha polnud seda väärt ja jätkuva kahjumi vältimiseks lahkuvad nad eesti turult.

Kommentaar

Algselt postitas Toomperep Vaata postitust
                                Loodetavasti nad mingi hetk avastavad, et kulutatud raha polnud seda väärt ja jätkuva kahjumi vältimiseks lahkuvad nad eesti turult.
                                Ja siis jääme mingiks ajaks üldse ilma ülekanneteta...

Kommentaar

Working...
                                X