Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mida fakki see Your assistant manager believes that we could do a lot worse than signing ..... (Player Name) tähendab?
    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Nüüd tulemas 11-päeva jooksul neli mängu. Algab Levadiaga, siis eurosarjas iirlaste Derry City, peale mida mäng Floraga ning lõpuks jälle Derry City. Loodaks oma Tammekaga EML saada vähemalt 4 punkti ning Euroopas rahludab ainult edasipääs. Meeskond pole eriti kogenud. Vanim mängija Kams, 26, peale teda tulevad kõik 23 ja alla.
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
        Mida fakki see Your assistant manager believes that we could do a lot worse than signing ..... (Player Name) tähendab?
        Suht hea ost või midagi sellist. Et on sellest vennast palju sitemaid vendi.

Kommentaar

palun öelge, kust saaks downloadida logo ja kit packi, mida te ise kasutate

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            palun öelge, kust saaks downloadida logo ja kit packi, mida te ise kasutate

Sealt saab täitsa toredasti neid asju kätte ning enamasti on õpetused ka juurde lisatud

Kommentaar

kas eesti liiga on ka olemas?

Kommentaar

Aga palun .

Kommentaar

Esimene hooaeg IV liigas lõpes Metropooliga, aasta algul liitusid meiga umbes 15 uut mängijat, enamus said ka koha põhivõistkonnas.
                  Tulemused olid sellised - Liiga võit, 22st mängust 21võitu ja 1viik, väravatevahe 91-3. Madalamate Liigade Karikas tuli karika võit, väravatevahega 29-3, Eesti Karikas tuli samuti karika VÕIT, väravatevahega 26-2. Eesti Superkarika võitsin ka ära, finaalis olin 1-0 parem Florast. Et pole just halvad tulemused esimese hooaja ja IV liiga võistkonna kohta. Nüüd loodan et saaks Euro CUPis vähemalt ühe võidu.

Kommentaar

Mida teha?
                    Selline värk, et esimene hooaeg oli edukas, aga teine hooaeg on halb...esimesest 8-st mängust 1 võit ülejäänud viigid/kaotused...
                    Paide käest 1:0 sain ära jne.
                    mis võib probleem olla?

Kommentaar

Eelmisi komme lugedes on Paide mängus ülehinnatud. Minu mängus on ühed raskemad vastased Levadia kõrval.

Kommentaar

ma suht üllatusin Eesti u19 koondises, sest nad on 3 aastaga saanud saanud kahte u19 qualifyng( vms ) secound roundi, aga seal on alati tugevad ees ja siis on kehva , aga see eest on nt Saksamaaga 3-0 ja 2-2 mängitud ( Olen võtnud EL palju noori , kes suht omavad.)

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                          ma suht üllatusin Eesti u19 koondises, sest nad on 3 aastaga saanud saanud kahte u19 qualifyng( vms ) secound roundi, aga seal on alati tugevad ees ja siis on kehva , aga see eest on nt Saksamaaga 3-0 ja 2-2 mängitud ( Olen võtnud EL palju noori , kes suht omavad.)
                          Mul said lõppturniirile. Eelviimases roundis, vist second round. Kus loputasid itaallasi uhkelt. 6-1 vms. Ei mäleta ning mäng maal arvutis. Sinna saan siis räägin, kuidas neil läks finaalturniiril.

Kommentaar

Jälle ei saanud secound roundist edasi, kuigi tegin sakslastega 2-2 ja kreekale 2-1, aga kaotasin šotlastele 5-3 :S

Vaatasin u19 koondise kalendrit ja varsti tule sakslasetga sõprus kohtumine. Tahaks võitu katte saada.

Kommentaar

Märgin ära, mina ei mängi nende eest. Lihtsalt paljud minu meeskonnast on sinna kaasatud.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                                Märgin ära, mina ei mängi nende eest. Lihtsalt paljud minu meeskonnast on sinna kaasatud.
                                mis meeskond on ?

Kommentaar

Working...
                                X