Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
    Portsmouthist siis räägin, olen jätkuvalt seal, Coca-Cola Championshipis olen 5-ndal kohal, kohe langen sellelt kohalt arvatavasti. Parim positsioon on 3. koht olnud, aga loodan see hooaeg Premier Leaguesse saada ja siis ootan parema klubi pakkumist
    Sain Eesti Aasta Treeneri auhinna, ja Detsembri kuu manageri auhinna, aga viimased viis mängu on olnud: WWWLL nii, et vorm kisub hetkel alla ja just Cardiffi vastu mäng, nad on esimesed. Mul vaja head ründajat(odavalt) aga ei leia kedagi, sest Kanu on Tommy Smithi kõrval, aga Kanu koguaeg paneb s*tta seal, pole tükk aega väravat löönud jne.
    Soovitate head odavat ründajat äkki ?
    Derek asamoah. Ta maksab alla 150k. lammuab hästi ;D

Kommentaar

Tänud, kaen üle

Kommentaar

Tänud, kaen üle
        loodan. et jõuad Premier Leaguesse (Y)

Kommentaar

Selline huvitav pilt siis enda mängust Parmaga.
          Lisatud failid
          Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
            Selline huvitav pilt siis enda mängust Parmaga.
            mängis kahe meeskonna eest

Kommentaar

kas on võimalik maha võtta seda et sind ei vallandataks ?

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                loodan. et jõuad Premier Leaguesse (Y)
                Tänud, loodan isegi, esimene hooaeg Portsmouthiga ja olen toonud tiimi kallimatest nimedest : Webo ja Mutu. Webo on ostu väärt, Mutu on ainult 1 mängu mänginud. Davide Petrucci-soovitan soojalt, hea, noor mees. Praegu mul ta vormist väljas, aga kui vormis oli, oi-oi kuidas müttis. Ta asetses mul 2 ründaja taga. Väga hea sellise kohal mängija ja ManU-st on mul laenul Matt James-samuti super mees, kavatsen ära osta.
                Eks hoian vaikselt kursis kuidas läheb, praegu tuleb FA Cup 5 voor(kui ei eksi) ja mu lootused on 0.5% sest etskae kes vastas on....MANCHESTER UNITED
                Kui kaotaks 1-0 oleks hea, kui saaks viiki oleks super, kui võidaks, siis ma olen hiina keiser.

Kommentaar

Tänud, loodan isegi, esimene hooaeg Portsmouthiga ja olen toonud tiimi kallimatest nimedest : Webo ja Mutu. Webo on ostu väärt, Mutu on ainult 1 mängu mänginud. Davide Petrucci-soovitan soojalt, hea, noor mees. Praegu mul ta vormist väljas, aga kui vormis oli, oi-oi kuidas müttis. Ta asetses mul 2 ründaja taga. Väga hea sellise kohal mängija ja ManU-st on mul laenul Matt James-samuti super mees, kavatsen ära osta.
                  Eks hoian vaikselt kursis kuidas läheb, praegu tuleb FA Cup 5 voor(kui ei eksi) ja mu lootused on 0.5% sest etskae kes vastas on....MANCHESTER UNITED
                  Kui kaotaks 1-0 oleks hea, kui saaks viiki oleks super, kui võidaks, siis ma olen hiina keiser.
                  Raske ülesanne, aga mitte võimatu :P

Kommentaar

Jep, loodan, et Webo tuleb tagasi koondise juurest selleks ajaks, 11 päeva sees 3 mängu siis tulekul. 2 liiga mängu ja siis ManU vastu.
                    Loodan parimat, täna üritan ära teha mängu

Kommentaar

Jep, loodan, et Webo tuleb tagasi koondise juurest selleks ajaks, 11 päeva sees 3 mängu siis tulekul. 2 liiga mängu ja siis ManU vastu.
                      Loodan parimat, täna üritan ära teha mängu
                      ma su asemel annaksin 2-ses liiga mängus vähemalt pooltele põhi mängijatele puhkust.

Kommentaar

Nii raporteerin siis üle pika aja.
                        Praegu on suvi mul mängus ja coca-cola championshipi võitsin ja sain premieri.
                        Fa Cup-is oli nii, et 0-0 jäi alguses ManU-ga aga ma teenisin 90+ minutil penalti, mille Tommy Smith realiseeris ja võitsin ära, see oli lausa super.
                        Fa Cup-is oli poolfinaalis vastaseks sheffield united, kelle ma hõlpsalt maatasa tegin, 3-0 võit
                        Finaalis oli Arsenal vastu, kellelt sain 3-1 pähe, auvärava sain
                        Mulle pakuti Portsmouthis uut 4 aastast lepingut, aga võtsin 1 aastase lepingu, kuna ei taha nii kauaks siduda selle tiimiga ennast, vb vahepeal paremaid pakkumisi tulekul. Eksnäis.
                        Amr Zaki saan nüüd kohe suvel ära ostetud ja loodan, et hakkab pommitama.
                        Tiim oli hooaja lõppedes väga heas hoos õnneks ja klubi juht oli super õnnelik tulemuste üle, ainuke milles ma ise ka pettusin oli League Cup-ilt välja langemine alguses.
                        Okei, kui aega on, annan teada kuidas premieris läheb

Kommentaar

Nii raporteerin siis üle pika aja.
                          Praegu on suvi mul mängus ja coca-cola championshipi võitsin ja sain premieri.
                          Fa Cup-is oli nii, et 0-0 jäi alguses ManU-ga aga ma teenisin 90+ minutil penalti, mille Tommy Smith realiseeris ja võitsin ära, see oli lausa super.
                          Fa Cup-is oli poolfinaalis vastaseks sheffield united, kelle ma hõlpsalt maatasa tegin, 3-0 võit
                          Finaalis oli Arsenal vastu, kellelt sain 3-1 pähe, auvärava sain
                          Mulle pakuti Portsmouthis uut 4 aastast lepingut, aga võtsin 1 aastase lepingu, kuna ei taha nii kauaks siduda selle tiimiga ennast, vb vahepeal paremaid pakkumisi tulekul. Eksnäis.
                          Amr Zaki saan nüüd kohe suvel ära ostetud ja loodan, et hakkab pommitama.
                          Tiim oli hooaja lõppedes väga heas hoos õnneks ja klubi juht oli super õnnelik tulemuste üle, ainuke milles ma ise ka pettusin oli League Cup-ilt välja langemine alguses.
                          Okei, kui aega on, annan teada kuidas premieris läheb
                          Ma ütlesin ju, et sa võid manule ära teha

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                            nagu WTF???? eriti haige ju:
                            Heh, väga 5 pilt. Ise ei ole sellist pulli veel FMis näinud
                            Samas oleks huvitav teada, et mida ta seal U21 koondise juures teeb kui tal südameatakk oli? lol

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                              Heh, väga 5 pilt. Ise ei ole sellist pulli veel FMis näinud
                              Samas oleks huvitav teada, et mida ta seal U21 koondise juures teeb kui tal südameatakk oli? lol
                              Lõhnab editori järgi.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                                Lõhnab editori järgi.
                                või FMRTE!.!

Kommentaar

Working...
                                X