Algselt postitas ShatAp
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitustSelline huvitav pilt siis enda mängust Parmaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustloodan. et jõuad Premier Leaguesse (Y)
Eks hoian vaikselt kursis kuidas läheb, praegu tuleb FA Cup 5 voor(kui ei eksi) ja mu lootused on 0.5% sest etskae kes vastas on....MANCHESTER UNITED
Kui kaotaks 1-0 oleks hea, kui saaks viiki oleks super, kui võidaks, siis ma olen hiina keiser.
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustTänud, loodan isegi, esimene hooaeg Portsmouthiga ja olen toonud tiimi kallimatest nimedest : Webo ja Mutu. Webo on ostu väärt, Mutu on ainult 1 mängu mänginud. Davide Petrucci-soovitan soojalt, hea, noor mees. Praegu mul ta vormist väljas, aga kui vormis oli, oi-oi kuidas müttis. Ta asetses mul 2 ründaja taga. Väga hea sellise kohal mängija ja ManU-st on mul laenul Matt James-samuti super mees, kavatsen ära osta.
Eks hoian vaikselt kursis kuidas läheb, praegu tuleb FA Cup 5 voor(kui ei eksi) ja mu lootused on 0.5% sest etskae kes vastas on....MANCHESTER UNITED
Kui kaotaks 1-0 oleks hea, kui saaks viiki oleks super, kui võidaks, siis ma olen hiina keiser.
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustJep, loodan, et Webo tuleb tagasi koondise juurest selleks ajaks, 11 päeva sees 3 mängu siis tulekul. 2 liiga mängu ja siis ManU vastu.
Loodan parimat, täna üritan ära teha mängu
Kommentaar
-
Nii raporteerin siis üle pika aja.
Praegu on suvi mul mängus ja coca-cola championshipi võitsin ja sain premieri.
Fa Cup-is oli nii, et 0-0 jäi alguses ManU-ga aga ma teenisin 90+ minutil penalti, mille Tommy Smith realiseeris ja võitsin ära, see oli lausa super.
Fa Cup-is oli poolfinaalis vastaseks sheffield united, kelle ma hõlpsalt maatasa tegin, 3-0 võit
Finaalis oli Arsenal vastu, kellelt sain 3-1 pähe, auvärava sain
Mulle pakuti Portsmouthis uut 4 aastast lepingut, aga võtsin 1 aastase lepingu, kuna ei taha nii kauaks siduda selle tiimiga ennast, vb vahepeal paremaid pakkumisi tulekul. Eksnäis.
Amr Zaki saan nüüd kohe suvel ära ostetud ja loodan, et hakkab pommitama.
Tiim oli hooaja lõppedes väga heas hoos õnneks ja klubi juht oli super õnnelik tulemuste üle, ainuke milles ma ise ka pettusin oli League Cup-ilt välja langemine alguses.
Okei, kui aega on, annan teada kuidas premieris läheb
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustNii raporteerin siis üle pika aja.
Praegu on suvi mul mängus ja coca-cola championshipi võitsin ja sain premieri.
Fa Cup-is oli nii, et 0-0 jäi alguses ManU-ga aga ma teenisin 90+ minutil penalti, mille Tommy Smith realiseeris ja võitsin ära, see oli lausa super.
Fa Cup-is oli poolfinaalis vastaseks sheffield united, kelle ma hõlpsalt maatasa tegin, 3-0 võit
Finaalis oli Arsenal vastu, kellelt sain 3-1 pähe, auvärava sain
Mulle pakuti Portsmouthis uut 4 aastast lepingut, aga võtsin 1 aastase lepingu, kuna ei taha nii kauaks siduda selle tiimiga ennast, vb vahepeal paremaid pakkumisi tulekul. Eksnäis.
Amr Zaki saan nüüd kohe suvel ära ostetud ja loodan, et hakkab pommitama.
Tiim oli hooaja lõppedes väga heas hoos õnneks ja klubi juht oli super õnnelik tulemuste üle, ainuke milles ma ise ka pettusin oli League Cup-ilt välja langemine alguses.
Okei, kui aega on, annan teada kuidas premieris läheb
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitust
Samas oleks huvitav teada, et mida ta seal U21 koondise juures teeb kui tal südameatakk oli? lol
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustHeh, väga 5 pilt. Ise ei ole sellist pulli veel FMis näinud
Samas oleks huvitav teada, et mida ta seal U21 koondise juures teeb kui tal südameatakk oli? lol
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar