Algselt postitas foorumid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa mõtlesin editori all neid kõikke programme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustLõhnab editori järgi.
ja ma tõmbasin fm scout-ist mingi vigastuse lisad kus palju erinevaid asju (segripp sealhulgas)
Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas HawaiBoyz Vaata postitustKuidas neid nooli saab mis nuppu vajutada?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMõtleb nagu varajastest seeriates oli. Kui klikid parema hiirenupuga taktikas. Siin pole enam sellist varianti.
Mul ei ole täpselt see ekraan mälupildis, aga seal on väga lihtne ühe nupu kaudu varieerida siis selle traditsioonilise vaate ja uue vahel. Vanaga muidugi ei saa mängu jooksul neid platsiäärseid oigeid teha.
Edit: tactics ja sealt convert to classic
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustOlen algaja mängija, selline loll küsimus, et alguses kui valin new game, kas siis tuleb linnukesega ära märkida ainult see riik, mille klubi ise juhendama asud?
Aitäh!
P.S mida rohkem riike/liigasi valid seda aeglasemaks läheb mängMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustEi, sest siis jääb sul ainult selle riigi liigad, ikka rohkem tuleb valida ja sa saad valida ka selle vahel kas riigi klubid on ka juhendatavad või lihtsalt jälgimise all.
P.S mida rohkem riike/liigasi valid seda aeglasemaks läheb mäng
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustOk, kui nt mängin Eesti liigas, siis valisin suht kõik teised maad ka, aga need panin selleks read-onlyks või mis see seal on..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar