Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
    või FMRTE!.!
    Ma mõtlesin editori all neid kõikke programme.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
      Ma mõtlesin editori all neid kõikke programme.
      sorri siis :-D

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
        Lõhnab editori järgi.
        ta oli minu meeskonnas hansa rostockis ja ma tegin selle pildi samalpäeval kui ta vigastata sai vot.
        ja ma tõmbasin fm scout-ist mingi vigastuse lisad kus palju erinevaid asju (segripp sealhulgas)
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Kuidas neid nooli saab mis nuppu vajutada?

Kommentaar

Algselt postitas HawaiBoyz Vaata postitust
            Kuidas neid nooli saab mis nuppu vajutada?
            Palun räägi nii, et ma ka saaks aru.

Kommentaar

Mõtleb nagu varajastest seeriates oli. Kui klikid parema hiirenupuga taktikas. Siin pole enam sellist varianti.
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                Mõtleb nagu varajastest seeriates oli. Kui klikid parema hiirenupuga taktikas. Siin pole enam sellist varianti.
                On ikka.

Mul ei ole täpselt see ekraan mälupildis, aga seal on väga lihtne ühe nupu kaudu varieerida siis selle traditsioonilise vaate ja uue vahel. Vanaga muidugi ei saa mängu jooksul neid platsiäärseid oigeid teha.

Edit: tactics ja sealt convert to classic

Kommentaar

Olen algaja mängija, selline loll küsimus, et alguses kui valin new game, kas siis tuleb linnukesega ära märkida ainult see riik, mille klubi ise juhendama asud?

Aitäh!

Kommentaar

kõikidele, kes mängivad klubis millel on rohkem raha, siis soovitan osta elevandiluu ranniku mängija Bony. hea ost!

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                      Olen algaja mängija, selline loll küsimus, et alguses kui valin new game, kas siis tuleb linnukesega ära märkida ainult see riik, mille klubi ise juhendama asud?

Aitäh!
                      Ei, sest siis jääb sul ainult selle riigi liigad, ikka rohkem tuleb valida ja sa saad valida ka selle vahel kas riigi klubid on ka juhendatavad või lihtsalt jälgimise all.
                      P.S mida rohkem riike/liigasi valid seda aeglasemaks läheb mäng
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

fmid saad tacticat convertida classicucs ka (nooled)
                        pmst võtad sellle pildi, kus on meesoknd ja siis tactic ja paremal, kus valid(paned) mängja seadeid ntks player settics seal samas kuskil on see, et convert tactics to classic vms.

Kommentaar

soovitan kõigile soojalt osta Jo, mul lõi see vend eelmine season 34 mnguga 43 väravat ja see hooaeg on löönud 5 mngus 10, ostsin ta citys muidu 4.8 milliga

Kommentaar

Jep, endalgi Jo ostetud Portsmouthi, päris hästi kõmmutab.

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                              Ei, sest siis jääb sul ainult selle riigi liigad, ikka rohkem tuleb valida ja sa saad valida ka selle vahel kas riigi klubid on ka juhendatavad või lihtsalt jälgimise all.
                              P.S mida rohkem riike/liigasi valid seda aeglasemaks läheb mäng
                              Ok, kui nt mängin Eesti liigas, siis valisin suht kõik teised maad ka, aga need panin selleks read-onlyks või mis see seal on..

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                                Ok, kui nt mängin Eesti liigas, siis valisin suht kõik teised maad ka, aga need panin selleks read-onlyks või mis see seal on..
                                kui ma ei eksi, siis see peaks ju tähendama, et saad neid liigasid ainult jälgida ja klublisid sealt võtta ei saa vist.

Kommentaar

Working...
                                X