Reimi Jalgpallikool läks maksuameti vastu kohtusse pelgalt sellel eesmärgil, et maksuamet ei saaks tagasiulatuvalt nõuda saamata jäänud maksutulu. Ja absoluutselt õige käik! Seadus ei saa olla mitmeti tõlgendatav ja kõik need stipendiumlepingud on sõlmitud juristide kaasabil (jättes Mõnuagendi markantse näite kõrvale). Tegelikult ongi klubid ära kasutanud vaid seadusest tulenevat lünka.
Nüüd valmistab rahandusministeerium palavikuliselt ette uut seaduseelnõu ja senine stipendiumite maksmise süsteem saab lõpu nii ehk naa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
ongi valesti aru saanud, kui sa teed tööd, siis sulle kehtivad tööle omased nõudmised ja kusjuures ka hüved. ka see pool on väga oluline, kui kaitsetu on tegelikult üks nö stipendiaat ju võrreldes stipendiumi maksjaga.... ja tõsi riigi või maksuameti poolne viga ongi, et sellel on lastud nii kaua kesta. kas peaks hakkama nüüd nõudma tagantjärele trahve, seda meelt ma küll pole, ent kuna seadus peab kehtima kõigile siis ilmselt muud üle ei jäägi, kuid olukord tuleb edaspidi klaariks ja selgeks teha. ja seda kas ka reimi kool süüdi on seda otsustab mu teada kohus, mitte mina, aga veelkord, kui sa teed tööd, peab makstama ka palka, mitte stipendiumi. kogu iva ongi selles, siin ei olegi midagi vaielda. ja kus perssest sa sellise järeldusele:"Ja kui sportlased on võrdsed muude palgatöötajatega, siis nõuame, et iga teater, muuseum, kunstigalerii jne majandagu end ise. Saame tubli tööliste-talupoegade ühiskonna." ei oska mina küll kommenteerida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusttänasest õhtulehest saab valdmaaga pikast intekast lugeda, kui debiilselt annab stipendiumi süsteemist aru saada või siis seletada seda väljaspoole:Oleme aastaid vastavalt seadusele hoidnud selgelt lahus kahte asja: meil saavad spordiga tegelevad inimesed stipendiumi, töötajad aga palka. Meie meelest vastab see seadusele. Kust jookseb piir, millest alates mängija enam ei õpi? Kust alates treener enam ei õpi? Mida 39aastane mängija Valmo Kriisa enam juurde õpib? 31aastane treener Alar Varrak on küll aga treeneriametis alles õpipoisi staadiumis.
mees ei taha aru saada, et vanus on siin täiesti suvaline näitaja, vaid et kui sa ikka teed palgatöölisele omastel tingimustel tööd, siis peab ka palka maksma. ongi kõik. see et klubid ja alaliidud on seni kohati seadusest lugenud välja omale soodsamaid tingimusi, on nende enda viga. minu arust on täiesti normaalne kui sportlased ja teised tegelased on võrdsed ülejäänud palgatöötajatega.
Sealhulgas kohtusse läinud Reimi jalgpallikool - nemad on ka süüdi? Rikastusid maksumaksja arvelt?
Ja kui sportlased on võrdsed muude palgatöötajatega, siis nõuame, et iga teater, muuseum, kunstigalerii jne majandagu end ise. Saame tubli tööliste-talupoegade ühiskonna.
Leave a comment:
-
tänasest õhtulehest saab valdmaaga pikast intekast lugeda, kui debiilselt annab stipendiumi süsteemist aru saada või siis seletada seda väljaspoole:Oleme aastaid vastavalt seadusele hoidnud selgelt lahus kahte asja: meil saavad spordiga tegelevad inimesed stipendiumi, töötajad aga palka. Meie meelest vastab see seadusele. Kust jookseb piir, millest alates mängija enam ei õpi? Kust alates treener enam ei õpi? Mida 39aastane mängija Valmo Kriisa enam juurde õpib? 31aastane treener Alar Varrak on küll aga treeneriametis alles õpipoisi staadiumis.
mees ei taha aru saada, et vanus on siin täiesti suvaline näitaja, vaid et kui sa ikka teed palgatöölisele omastel tingimustel tööd, siis peab ka palka maksma. ongi kõik. see et klubid ja alaliidud on seni kohati seadusest lugenud välja omale soodsamaid tingimusi, on nende enda viga. minu arust on täiesti normaalne kui sportlased ja teised tegelased on võrdsed ülejäänud palgatöötajatega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜtleme nii. Et ma võibolla tean ühte inimest, kes võibolla kommenteeris ühes telekanalis ühte Eesti meistriliiga mängu ja sai seepeale võibolla ühest alaliidust seepeale töötasu stipendiumina. See nüüd vaevalt stipendiumi mõte on.
Leave a comment:
-
Ütleme nii. Et ma võibolla tean ühte inimest, kes võibolla kommenteeris ühes telekanalis ühte Eesti meistriliiga mängu ja sai seepeale võibolla ühest alaliidust seepeale töötasu stipendiumina. See nüüd vaevalt stipendiumi mõte on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPigem tuli probleem sellest, et klubid kasutasid kurjasti ära stipendiumi võimalust. Makstes kõigile stipendiumi. Ka töötajatele.
Teisest küljest lööks see niigi hõredasse Eesti profisporti sellise finantslõhe, et tulevikus näeksime peaasjalikult vaid amatöörsporti, olenemata pallimängust. Aga võib olla see ongi Eesti palimängude tulevik. Kui maksuamet siin klubid seljatab, siis üsna tõenäoline stsenaarium.
Leave a comment:
-
Pigem tuli probleem sellest, et klubid kasutasid kurjasti ära stipendiumi võimalust. Makstes kõigile stipendiumi. Ka töötajatele.
Leave a comment:
-
Stipendiume makstakse jah nii käsi-, võrk-, korv- kui jalgpallis. Probleem on vist pigem tekkinud puuduliku seadusandlikkuse tõttu, kust klubid saavad lugeda üht ja maksuamet teist välja.
Reimi Jalgpallikooli kohtusse minek maksuameti vastu ei jää kindlasti viimaseks. Sellel rindel saab veel kohtulahinguid näha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKüsida võiks, et kes ei maksa. Ei tea ühtegi sellist.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustIgal pool on toodud välja vaid ,et Kalev/Cramot ähvardab sulgemine, aga teadjamad räägivad,et tõsise uurimise all on veel teisedki erinevad tippklubid pallimängualadelt. Küsida võiks kasvõi nii: Millised tippklubid Eestis maksavad mängijatele stipendiume?
Leave a comment:
-
Ma arvan millegipärast, et enamus tippklubisid. Võib-olla tarvas, kes maksab 500 dollarit kuus ei ole päris esimeste kahtlustuste ringis, aga ma arvan, et kuna see on väidatavalt kõikide probleem, siis lihtsalt pole teisteni veel jõutud. Ühes "Olukorrast riigis" räägiti, et jalgpallis oli ka ühel klubil probleeme olnud, aga siis tuli alaliit appi. Mingi osa aga tunnistas, et uksed tuleb kinni panna.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://foorum.soccernet.ee/showthrea...13#post1572225 Sellest oleks küll kahju, kui üks meeskond ära kaob. Loodus tühja kohta ei salli ja kindlasti tuleb teine suur asemele, aga kahju on ikkagi.
Leave a comment:
-
Kesik Kalle Kalev ju jääb,samas ka seal on lademes igasugu tonte!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: