Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veganlus - arvamusi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    imelik järjekindlusetus, aga kuna väärtuslikku ressurssi ei tohi raisata,
    siis küllap varsti sanktsioneeritakse igasugu hedonismi eitavate ökofašistide poolt seksimine ainult laste saamise eesmärgil
    Müürilehe neidudega on veel see keiss ka, et nende jaoks on ka raseerimine üsna no-no. Ehk muidu on nad marutoredad ja armsad, aga, noh, siis, noh, kuidagi back to the 70's.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Allaneelamise puhul küsisin ühe vegani käest, et loomne valk on okei, kui selle käigus kedagi ei ekspluateerita. Antud juhul võib ekspluateerimise üle vaielda, aga tema ise neelas.
    imelik järjekindlusetus, aga kuna väärtuslikku ressurssi ei tohi raisata,
    siis küllap varsti sanktsioneeritakse igasugu hedonismi eitavate ökofašistide poolt seksimine ainult laste saamise eesmärgil

Algselt postitas Arni Alandi@fb
    Ma pean silmas seda mentaliteeti, mida Müürilehe ümber koondunud seltskond ning mitte ainult nemad, vaid kogu noorem, ökoloogiliselt mõtlev intelligents terves Eestis näikse taguvat: "Keskkonna huvides peame me asjad saama sinnamaale, et inimesed kannaks ainult ühte paari rõivaid, mis käigu siis nii teatris (kui nii keskkonnavaenulikku asutust üldse kannatab pidada), kui kartulimaal, igasugune riietevahetus, samuti vahetegemine piduliku & argise vahel tuleb ära keelata keskkonnakuriteoga, aga samuti on sellise taga ka mõni ahistav, kellegi õigusi riivav mõtteviis, sest mitteahistav on ainult see, kui keegi ei erine oma riietuse poolest kellestki teisest. Samuti peab iga inimene kasvatama vähemalt mingi osa oma toidust ise, teised tuleb kuulutada kurjategijaiks ning kasvatada ümber. Ka peab inimene olema eeskätt kogukonna liige ning igasugu individualismiavaldusi tuleb piirata nagu vähegi võimalik."
    Niisuguseid mõtteid mõtlevad massiliselt noored loomeinimesed. See on pehmelt öeldes pisut õudne minusuguse hedonisti jaoks.
    /-/Eelkirjeldatuga kaasneb muidugi mitte ainult alkoholi, vaid igasuguste jookide, mis pole vesi, ärakaotamine maa pealt ning võimalikult redutseerit kalorsusega taimetoidu ainsaks lubat toiduks kuulutamine jne/-/Loe Müürilehte, veel parem - liigu Supilinna vahel ning kuula, milliseid õudseid tulevikuplaane noorintellektuaalid isekeskis peavad./-/
    Kõike, mis mõnus, mis veel nauding on, hävitada tahab intelligentne Tartu noorsugu, õilsal eesmärgil - et päästa maailma keskkond. Nende puritaanlik taust aga takistab neil näha selliseid võimalusi, kus nauding, hedonism, mõnujaht ning keskkonnakaitse ühendet oleks/-/Ma tõsiselt kardan seda Supilinn-Karlova intelligentset ökofašismi

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Naiste puhul kindlasti ka seetõttu, et saab kaalu all hoida. Vegan toit ikkagi üsna kalorivaene.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    levib mingi müüt et veganlus on planeedile kuidagi väga hea
    Tegelikult vist ongi.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    levib mingi müüt et veganlus on planeedile kuidagi väga hea

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ma ei tunne ühtegi veganit, ja internetti ei viitsi läbi lugeda. Et miks keegi hakkab veganiks? Ma saan veel aru, et taimetoitlane - loomade tapmine ja lindude tapmine ja kalade tapmine ja söön ainult juurikaid ja muna ja piimatooteid ja kõik okei. Saan aru, mõistan.

Mis selle veganluse juure point on? - ei põhjusta jogurtit süües lehmale kannatusi?

-e- @ericbana. Ma ei pidanud seda arutelu silmas, aga ju jääb.
    Noh, et lehmad annavad piima ainult tiinelt - kui vasikas sünnib, siis eemaldatakse ema juurest ja tehakse uus viljasamine. See on loomapiinamine.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma ei tunne ühtegi veganit, ja internetti ei viitsi läbi lugeda. Et miks keegi hakkab veganiks? Ma saan veel aru, et taimetoitlane - loomade tapmine ja lindude tapmine ja kalade tapmine ja söön ainult juurikaid ja muna ja piimatooteid ja kõik okei. Saan aru, mõistan.

Mis selle veganluse juure point on? - ei põhjusta jogurtit süües lehmale kannatusi?

-e- @ericbana. Ma ei pidanud seda arutelu silmas, aga ju jääb.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ajaloo huvides:

Allaneelamise puhul küsisin ühe vegani käest, et loomne valk on okei, kui selle käigus kedagi ei ekspluateerita. Antud juhul võib ekspluateerimise üle vaielda, aga tema ise neelas.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Meil oli ka see ükskord siin arutluse all, ei mäleta ainult mis teemas ja mis tõeni jõudsime.

Leave a comment:

• Marduk
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas billybob Vaata postitust
    jorrma äkki
    Amos vist ei teinud selliseid tüüpkirjavigu.

Leave a comment:

• billybob
    replied
    jorrma äkki

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Amos hakkas veganiks.
    Keegi teab mis nime all see ajudoonor praegu soccernetis pesitseb?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    Ireene Viktoril ei ole jälitusmaaniat,
    ta teab, et dannar päriselt jälgibki teda

ja et "homme on see vestlus soccerneti foorumis"
    Mind visati veganite seast juba kaks kuud tagasi välja

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied