Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Veganlus - arvamusi?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja count poolt
    Pilt.
    Hea, et meelde tuletasid. Peab õhtul poest läbi käima, peekon on otsa saanud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Siin on siis video vegantoitumisest.

Kui ma julgeks, siis ma paneks selle veganite FB-kommuuni...

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    See on nii nummi pilt, võtaks ilusa terava noa ja läheks lõikaks sealt korralikud tükid ja saaks hea mitu päeva süüa Nom nom

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Nice try, hippie. Ma olen talus üles kasvanud, kus igal aastal detsembris ärkasime ühel hommikul sea kiunumise peale üles. Pärast vedeles laudas toolide peal siga, pang kõri all, et ikka verikäkki ka teha saaks. Seejärel pesi ema kõik soolikad puhtaks, et sinna verivorsti teha saaks. Ja jõululauas kõik sõime seda. Polnud häda midagi. Ja antud pilt ei pane mul ka silmagi pilgutama.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Keetmine ja keemine on ikka vähe erinevad terminid.

Leave a comment:

• mg
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Aur on veits üle 100-kraadine vesi. Juurikaid saab pehmodeks teha ka nii, et vett päris keema ei ajagi.
    leotamine eesti keeles siis

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja avfc poolt
    mis moodi see veel toimib. st madalamal temperatuuril keeta??? tahad või ei taha vesi keeb 100 C juures standard tingimustes
    Ilmselt mõtles ta aurutamist.

Leave a comment:

• avfc
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
    Madal temperatuuril saab näiteks keeta ja alati on olemas õlid, mis näiteks aitavad porgandist vitamiie kätte saada.
    mis moodi see veel toimib. st madalamal temperatuuril keeta??? tahad või ei taha vesi keeb 100 C juures standard tingimustes

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13233097_213095095750002_573463292098278925_n.jpg? oh=d6cde787aff2e0c5bf62e2ec54f59e67&oe=579BD87C
    Aga kui notsud pruuni/musta värvi oleks?

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied

Dr Strydom and*Dr Gropel were passionate vegan campaigners and wanted to tackle Everest to challenge stereotypes about the diet.*

"It seems that*people have this warped idea of vegans being malnourished and weak," Dr*Strydom*said in March. "By climbing the seven summits we want to prove that vegans can do anything and more."
    -------
    "She was tired and energy was down, there was enough oxygen to supply for her to give energy continuing back around altitude of*7800 metres,"*he said.*

Kurb lugu.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Vegan teemast on saanud "Milline kebab on parim". Tervitaks ka JohnnyRiccat Sain jälle midagi veganite kohta j´halvasti öeldud. Olen mees jälle.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
    Süüa ei jõudnud, aga turult oli aega läbi käia?
    Turg jäi ette.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kuna ma ei jõudnud hommikul väga süüa, siis ostsin turult kimbu (üsna suure rediseid) ja mingi pool kilo kurki. Testin, et millal kõht nii tühjaks läheb, et hakkan ka kebabist rääkima.
    Süüa ei jõudnud, aga turult oli aega läbi käia?

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Täiesti juhuslikult sattusin selle otsa

Leave a comment:

Töötlen...