Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
Kuna ma ei jõudnud hommikul väga süüa, siis ostsin turult kimbu (üsna suure rediseid) ja mingi pool kilo kurki. Testin, et millal kõht nii tühjaks läheb, et hakkan ka kebabist rääkima.
-
tule näita, kus sveitsis saab 5-6 kebabi selle eest, aitäh.Algselt postitas ericbana Vaata postitustNali algas juba sellest, et sa olid valmis kebabi eest 19.90 maksma. 5-6 normaalset kebabi saab selle eest.
aga see oli massive suur muidugi ka, et ilmselt igalpool nii kallis ei ole.
Leave a comment:
-
Nali algas juba sellest, et sa olid valmis kebabi eest 19.90 maksma. 5-6 normaalset kebabi saab selle eest.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNali minu kulul.
Leave a comment:
-
Kui kebabi süüa, siis döner kebab on see kõige kõigem.
19.90 on muidugi kirves hind. Offenburgis viimati maksis 4 eurot. Oslos näiteks ainult kebab, ilma friikate ja joogita on 8-9 eurot.
Ajasid kebabi isu peale
Leave a comment:
-
ulme munchesest rääkides... Kuna hetkel väljamaal ja siin kõik jube kallis, siis olen iga päev ühest kebabikohast suu ilane lihtsalt mööda käinud. Täna mõtlesin, et pohh ja yolo. Liverpoolilt tuli ka eile free money ning premeeriks ennast.
Astun siis sisse, vaatan, et ohh, megakena kebabiwrapi pilt. pärast 19,90 väljakäimist ning koduteel nosima asudes vaatan, et no mida effi, kus on lihh. Pärast hunnikut salatit hakkavad mingi lihatükikesed paistma. Tunduvad teised küll maru kahtlased ja mittekebabilikud.
Jube imelik maitse ka, mitte üldse nagu ei ole liha. Jõuan siis koju ja guugeldan, et wtf see falafel siis on... Nali minu kulul.
Käi perse, on ikka jubedalt vaja toppida mingi suvaline pilt toote juurde. Maitse ei ole halb, aga no pettumus on lihtsalt epic mõõtmetes.
Leave a comment:
-
heheAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustkuivanud seemneleib on lemmar. Muna söön ka 2-3 tk päevas. Hinkaale eelistan pelmeenidele.
Aga lemmar toit mul läbi aegade on mega-kombo-mix, mis koosneb pannile kokku pandud friikatest, pelmeenidest, kalapulkadest, munast ja riivjuustust. Kastmena hapukoore ketsupi kaste koos kartulimaitseaine lisavürtsiga ning joogiks coca cola. No ULMEHÄÄ
Koostisosad pead praadima osaliselt muidugi eraldi.
ehk sul on ulme mantšes ja kõik maailma söök on vaja korraga ära süüa
Leave a comment:
-
kuivanud seemneleib on lemmar. Muna söön ka 2-3 tk päevas. Hinkaale eelistan pelmeenidele.
Aga lemmar toit mul läbi aegade on mega-kombo-mix, mis koosneb pannile kokku pandud friikatest, pelmeenidest, kalapulkadest, munast ja riivjuustust. Kastmena hapukoore ketsupi kaste koos kartulimaitseaine lisavürtsiga ning joogiks coca cola. No ULMEHÄÄ
Koostisosad pead praadima osaliselt muidugi eraldi.
Leave a comment:
-
Aga kes ei anna kansle kukke? Pahsd inimesed!Algselt postitas ericbana Vaata postitustMuna teemast ei saa ma aru. Ilma kuketa ei kooru sellest munast mingisugust tibu. Samas kana muneb ilma kuketa ikka omasoodu edasi. Ehk siis viljastamata muna võiks ju pohhuilt süüa. Veel enam, säästaks kana vaevast, kes munast tibu üritab välja haududa.
Leave a comment:
-
Muna teemast ei saa ma aru. Ilma kuketa ei kooru sellest munast mingisugust tibu. Samas kana muneb ilma kuketa ikka omasoodu edasi. Ehk siis viljastamata muna võiks ju pohhuilt süüa. Veel enam, säästaks kana vaevast, kes munast tibu üritab välja haududa.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVäike vaene tibu peaks sealt seest tulema. Pluss see olla kana menstruatsioon ja muu säärane ninnunänn.
Leave a comment:
-
Väike vaene tibu peaks sealt seest tulema. Pluss see olla kana menstruatsioon ja muu säärane ninnunänn.Algselt postitas cannuman Vaata postitustja mis munal viga on?
Leave a comment:
-
No ma pakun, et ta sööb siiani pelmeene. Lihtsalt poolitab, kougib sealt liha välja. Mõtleb, et tegelikult on ju loomad päris nunnud ja viskab liha ära, kuna tema sellist lihatööstust ei toeta.Algselt postitas JanK Vaata postitustKUIDAS SA VÕID PELMEENIDE KOHTA NII ÖELDA?
...Iceman, me ootame su sekkumist. P.S. ta on vegan nüüd. Kuid Pelmeeni-Priidik ei ole unustanud neid meeldejäävaid õhtuid, kus tema kaaslaseks olid poolitatud pelmeenid.
Leave a comment:
-
KUIDAS SA VÕID PELMEENIDE KOHTA NII ÖELDA?
...Iceman, me ootame su sekkumist. P.S. ta on vegan nüüd. Kuid Pelmeeni-Priidik ei ole unustanud neid meeldejäävaid õhtuid, kus tema kaaslaseks olid poolitatud pelmeenid.
Leave a comment:
-
no siis küsimus sõnastuses. Minu jaoks suvaline träni = pakk friikaid, pelmeene, mune kananagitsad, lastevorst, hallitama läinud sai ja kuivanud leib...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, kui ma praegu mõtlen, et mis mul kodus süüa on, siis suvaline träni:
- mingi kuradi seemneleib Kalamaja pagaritelt
- näkileivad
- persetäis kikerherneid
- mingi hunnik erinevaid ube, konserveeritud ja külmutatud.
- kartulid, kapsas, kaalikad, porgandid, sibulad.
- üldiselt ostan ülepäeviti turult kurki, tomatit, karulauku (kevadeti)
- siis on terve kogus pastat
- umbes 10 purki erinevaid pastakastmeid
- mõned purgid konserveeritud küüslauku, päikeseküpseid tomateid, pestot, kappareid
- riisi, tatart
- sügavkülmas on mingid juurviljakogud, aga need on igaks juhuks.
See on siis praegune varu. Pluss mingi kogus mune, veidi maasdami juustu ja Philadelphia määrdevõid. Aa, paar purki marineeritud tigusid ka.
Ehk selle pealt saab suvalise träni ja poti-panniga ikka mingi asja ära kombineerida...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: