Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
See nagu mingi mega loll arvamus, et kõik on hakanud taimetoitlasteks just sellepärast
-
No Ice kui blokki ei tule ja südametunnistus lubab võid proovida sojatäidisega pelmeene. Loomulikult ilma kooere ja majoneesita.
Leave a comment:
-
No palju seal pelmeenides ikka päris liha on. Muidugi hapukoort peale pannes teeb Ice loomadele kõvasti liiga ja seetõttu ka pelmeenidest loobuma pidi.
Leave a comment:
-
Kusjuures ei...juba ligi 2 kuud pole pelmeene söönud...Isegi kui tavaliselt olen suppi tehes ikka pannud ka frikadellid sisse, nüüd enam neidki pole lisanud.Algselt postitas Cule Vaata postitustPelmeene ka mitte?
Eh, ei. Ma ei teadnudki, et sa ka taimetoitlane.Algselt postitas Ericc Vaata postitustMiks sa hakkasid taimetoitlaseks kohe peale seda kui ma ütlesin et ma olen taimetoitlane?
Leave a comment:
-
Miks sa hakkasid taimetoitlaseks kohe peale seda kui ma ütlesin et ma olen taimetoitlane?Algselt postitas Iceman Vaata postitustLiha söömine on tõepoolest nõme. Ma ei suuda enam. Mingi vaimne seletamatu blokk tuleb ette.
Leave a comment:
-
Liha söömine on tõepoolest nõme. Ma ei suuda enam. Mingi vaimne seletamatu blokk tuleb ette.
Leave a comment:
-
Paganama keeruline on sallida, kui nagu asjadele sedamoodi lähenetakse.
Leave a comment:
-
Irooniast nõretav tekst. Ma nüüd kokkuvõttes ei saanudki aru kas lehmadel on siis hea elu või mitte. Näitas välja, et ega ta nagu midagi ei jaga sellest ja on kusagilt mingeid teadmisi lugenud aga mitte midagi sügavamat.
Veganlaste üheks läbivaks jooneks on naiivsus maailma suhtes.
Leave a comment:
-
Nad käivad ka Eesti farmides loomi vaatamas: http://ficusrubi.com/lehmade-hea-elu...=socialnetworkAlgselt postitas zelee Vaata postitustTeine asi mis mind veganluse puhul häirib on räige üldistamine mingite USA suurfarmide põhjal. Kui USA-s 20k lehmaga farmides on tingimused väga halvad siis automaatselt on need ka meil eestis. Vaatavad juutuubis videosid, nutavad silmad peast ja hakkavad jaurama, et meil piinatakse loomi. FFS.
PS! Kes ütles, et riis on jura, see mugigu keedukartulit edasi. Jääbki rohkem riisi mulle.
Leave a comment:
-
See on natuke teine asi taaskord.Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas naisvegan titele rinnapiima annab? See ka ju loomne.
Leave a comment:
-
Annab salatilehe.Algselt postitas malagar Vaata postitustaga ega tal vist valikut ka pole - keegi teadjam võiks korrigeerida aga mu meelest on rinnapiimaasendajad ka kõik loomsetest materjalidest
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: