See oleks päris vinge spordiala, kus mehed võitleksid külgkorviga mootorrattal, mis mööda ringrada ringi kihutab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Ei ma ei lähe, vaatama:
Jaapanis sumot, sest mind see ei kõida, küll aga või minna vaatama näiteks kevadist kirsipuu õitsemist või templit
Ameerika ühendriikides lakrossi, küll aga Yellowstone hiid sekvoiasid või New Yorki pilvelõhkujaid
Indias kriketit, küll aga... ok india ei tõmba niiehknaa
Sildistada inimesi oma eelistuste järgi on nõme.
Sama hea on öelda, et sa oled juhm, et ei pane tais litse, kuna see on ju nii odav ning ladyboyd on osa kultuurist.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSama hea on öelda, et sa oled juhm, et ei pane tais litse, kuna see on ju nii odav ning ladyboyd on osa kultuurist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee oleks päris vinge spordiala, kus mehed võitleksid külgkorviga mootorrattal, mis mööda ringrada ringi kihutab.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Ei ma ei lähe, vaatama:
Jaapanis sumot, sest mind see ei kõida, küll aga või minna vaatama näiteks kevadist kirsipuu õitsemist või templit
Ameerika ühendriikides lakrossi, küll aga Yellowstone hiid sekvoiasid või New Yorki pilvelõhkujaid
Indias kriketit, küll aga... ok india ei tõmba niiehknaa
Sildistada inimesi oma eelistuste järgi on nõme.
Sama hea on öelda, et sa oled juhm, et ei pane tais litse, kuna see on ju nii odav ning ladyboyd on osa kultuurist."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pole ise käinud, aga olen kuulnd, et CdG on kõige õudsem lennukas euroopas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOot oot, kas sa teed nalja või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi tee. Ma olen mitmest kohast kuulnud, et seal orienteerumine on üsna arusaamatu shit. pmst nagu Tallinna Ülikool.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKus kuradi kohast sa seda oled kuulnud, delfist or õhtulehest? Sa väitsid, et sa pole kunagi france põhi lennujaamast lennanud, aga oled kuulnud külajutte mari ja juku käest. palun, käi seal korra ära ja saada mulle pm, kuidas tundus..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma meenutan, siis seda ütles korra üks kunagine minister ja siis vist ka üks hilisem Ekspressi peatoimetaja (toona oli tegu Kuku raadio peatoimetajaga). Sealt ongi meelde jäänud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa olen siis järelikult eriti juhm, kuna mind ei huvita kui kaks inimest teineteist kolgivad. Mis on muidugi eriti kunn välimääraja kriteerium.
Alkoholist-ämber näppu ja juhei.
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKui sa lähed sinna riiki kus on seda spordiala aastasadu harrastatud, kus on pikad traditsioonid ja inimesed üle kogu maailma lähevad sinna treeninglaagritesse, siis vähemalt minimaalselt tuleks sellest ka kinni haarata ja näha miks see inimesi võlub.
Elasin 2 aastat Austraalias ja ei käinud kordagi kriketit vaatamas. Vaat ei viitsinud sellest võimalusest kinni haarat, sest see lihtsalt ei huvita mind.
Järgmine kord kui Lätti lähed, siis lähed kelgutamist vaatama?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJörps oli Frankfurdis ikka.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustÜllar Jörberg käis ka seal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar