Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Oli too 2-11 või 1-11. Ei mäleta. Jaanuaris 2011 läksime sinna, juba seerudena. Paistab, et sa ka oled läbinud?
Leave a comment:
-
Mis RPEK sa olid?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustNo see vahipataljon on küll paras naljanumber. Käisin eelmine aasta med. kursustel seal ja, oijah. Riviplatsil mängivad lumesõda, patti korrapidajad on nagu turuhalli parmotid ning ajateenijatel endal nn pederastlikud "saared" peas. Huumor. Hümni laulmine oli ka muidu imelik.
Leave a comment:
-
Kas ootan aega mil kõik see laheneb?
Kas ootan aega mil horisont mulle läheneb?
Kas ootan aega mil ärgata saaks,
täpselt nii, kui kõik teisedki ?
Tekst kasarmu naril.
Leave a comment:
-
No see vahipataljon on küll paras naljanumber. Käisin eelmine aasta med. kursustel seal ja, oijah. Riviplatsil mängivad lumesõda, patti korrapidajad on nagu turuhalli parmotid ning ajateenijatel endal nn pederastlikud "saared" peas. Huumor. Hümni laulmine oli ka muidu imelik.
Leave a comment:
-
Ma ise JVK's praegu(reserv läheneb yay), korralik WTF moment oli ülesse ärgata selle peale.
Leave a comment:
-
-
Oskab keegi öelda, kas staabi-ja sidepataljoni spordirühma on kerge pääseda? Olen oma alal esindand Eestit tiitlivõistlustel ja praegugi kuulun välisklubi koosseisu. Millised võimalused oleksid?
Leave a comment:
-
Peale sbk´d, mis lõppes septembri keskel, olen saanud iga nv välja.Algselt postitas ericbana Vaata postitusteurovisiooni ajaks on vist uuesti väljas, õnneks...
Suurtükist muidu läksin peale noorteaega Vahipatti üle, Sõjaväepolitsei kompaniisse.
Vahipatis see kord on ikka palju karmim, kui tapal oli. Esimesel nädalal drillis meid jalaväekompanii drillid ja ma sain 2 päeva jooksul rohkem voodirallisi, kui terve suurtüki sbk ajal kokku. Õnneks teisel nädalal nad läksid ära ja kuni jaanuari alguseni ei ole mingeid jaoülemaid, kes teeks voodirallisi ja muud sellist mõttetut paska.
Leave a comment:
-
sinna võetakse kõiksugused?Algselt postitas hofnar Vaata postitustEuroka ajal on ta paraku veel Kevadtormil...
Leave a comment:
-
unustasid anaalmänguasjade rubriigiAlgselt postitas cannuman Vaata postitustLoodame, et iceman on siirupitassi ja ujumispüksid siis ikkagi koos ema tehtud munavõileivaga kaasa võttis, mitte ärevusest koju ei unustanud.
Kuna üleval mainitud tegelasel oli ülioluline roll nii foorumis, kui jututoas, siis tuleks tema ülesanded laiali jagada.
Asendajaid vajavad järgmised rollid:
1) Mailisaurus
2) Igasugu Superstaarid-talendid-faktorid
3) Treze & Hercules
4) Cher Cole-id ja kõik sarnase nimega tegelased.
5) F1 (siin vist pole probleemi?)
Kindlasti unustasin midagi. Seega täiendagem nimekirja ja jagagem vastutusalad ilusasti ära.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: