Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Svenniid
    replied
    Lähen homme hommikul, Kuperjanovisse

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    keegi siit täna ka läks?

Leave a comment:

• Tauri.T
    replied
    Ma lähen ka, kolmapäeval. Või noh, väga vahet ei ole, ma nagunii postitasin umbes korra nädalas.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Eurovisioon?
    näed unustasingi...

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Kes on Cher Cole?
    ma ei tea. Sellepärast ma ei saagi seda teemat endale võtta.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Kindlasti unustasin midagi. Seega täiendagem nimekirja ja jagagem vastutusalad ilusasti ära.

Eurovisioon?

Kes on Cher Cole?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Calva vist ka

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kellest me peale icemani puhkust saime?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Loodame, et iceman on siirupitassi ja ujumispüksid siis ikkagi koos ema tehtud munavõileivaga kaasa võttis, mitte ärevusest koju ei unustanud.

Kuna üleval mainitud tegelasel oli ülioluline roll nii foorumis, kui jututoas, siis tuleks tema ülesanded laiali jagada.

Asendajaid vajavad järgmised rollid:

1) Mailisaurus
    2) Igasugu Superstaarid-talendid-faktorid
    3) Treze & Hercules
    4) Cher Cole-id ja kõik sarnase nimega tegelased.
    5) F1 (siin vist pole probleemi?)

Kindlasti unustasin midagi. Seega täiendagem nimekirja ja jagagem vastutusalad ilusasti ära.

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Palju õnne Iceman ja teised, kellel täna see tee saab jalge alla võetud.

Leave a comment:

• aandres
    replied
    psoriaas on geneetiline, niisama kokkupuutel vms ta nakkav ei ole.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    kui sul on sama tölpa perearst nagu minul, kes ei tea mitte midagi mitte millestki, siis võid proovida ka sodur.com foorumit, seal leidub ehk keegi asjatundja

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    algul ütles et on ja siis keeldus arstlikusse komisjoni minemast vist, lõpuks lubati tüüp kohtusse kaevata

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Njh ma ei tea, ei tohiks segada küll. See ei tohiks mingi eriti leviv haigus ka olla...Et loodan ikka, et saan sõjaväkke. Eriti vist igaksjuhuks juttu tegema sellest ei hakka..

Aga mis moodi huvitav see idioot valetades pääses alguses teenistusest? Imo seda on väga lihtne vaadata kellel on psoriaas ja kellel mitte...küünarnukid/põlved on siis siuksed krobelised kärnas neil kellel on see haigus.
    Aga noh ma homme lähen vist perearsti juurde nagunii osadele allergia ravimitele retsepti saama ja siis küsin selle psoriaasi kohta.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    ma tean et mingid aastad tagasi üks idioot valetas et tal on psoriaas, ning sai vabaks teenistusest..pärast küll saadi teada et pole tal midagi ja sai karistada + pidi ajateenistuse läbima
    ehk lühidalt, kui tahad, siis peaksid vabaks saama, aga kui tahad väga minna siis ma ei oska midagi kosta, kui psoriaas kuidagi ohtlik tervisele pole ja teenistust ei sega, siis mina isiklikult ei näe põhjust sind mitte lasta, aga eks see ole komisjoni otsustada juba

Leave a comment:

• aandres
    replied
    psoriaas äkki ?

Leave a comment:

Working...
X