Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Ma lähen ka, kolmapäeval. Või noh, väga vahet ei ole, ma nagunii postitasin umbes korra nädalas.
Leave a comment:
-
näed unustasingi...Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Eurovisioon?
ma ei tea. Sellepärast ma ei saagi seda teemat endale võtta.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKes on Cher Cole?
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKindlasti unustasin midagi. Seega täiendagem nimekirja ja jagagem vastutusalad ilusasti ära.
Eurovisioon?
Kes on Cher Cole?
Leave a comment:
-
Loodame, et iceman on siirupitassi ja ujumispüksid siis ikkagi koos ema tehtud munavõileivaga kaasa võttis, mitte ärevusest koju ei unustanud.
Kuna üleval mainitud tegelasel oli ülioluline roll nii foorumis, kui jututoas, siis tuleks tema ülesanded laiali jagada.
Asendajaid vajavad järgmised rollid:
1) Mailisaurus
2) Igasugu Superstaarid-talendid-faktorid
3) Treze & Hercules
4) Cher Cole-id ja kõik sarnase nimega tegelased.
5) F1 (siin vist pole probleemi?)
Kindlasti unustasin midagi. Seega täiendagem nimekirja ja jagagem vastutusalad ilusasti ära.
Leave a comment:
-
Palju õnne Iceman ja teised, kellel täna see tee saab jalge alla võetud.
Leave a comment:
-
kui sul on sama tölpa perearst nagu minul, kes ei tea mitte midagi mitte millestki, siis võid proovida ka sodur.com foorumit, seal leidub ehk keegi asjatundja
Leave a comment:
-
algul ütles et on ja siis keeldus arstlikusse komisjoni minemast vist, lõpuks lubati tüüp kohtusse kaevata
Leave a comment:
-
Njh ma ei tea, ei tohiks segada küll. See ei tohiks mingi eriti leviv haigus ka olla...Et loodan ikka, et saan sõjaväkke. Eriti vist igaksjuhuks juttu tegema sellest ei hakka..
Aga mis moodi huvitav see idioot valetades pääses alguses teenistusest? Imo seda on väga lihtne vaadata kellel on psoriaas ja kellel mitte...küünarnukid/põlved on siis siuksed krobelised kärnas neil kellel on see haigus.
Aga noh ma homme lähen vist perearsti juurde nagunii osadele allergia ravimitele retsepti saama ja siis küsin selle psoriaasi kohta.
Leave a comment:
-
ma tean et mingid aastad tagasi üks idioot valetas et tal on psoriaas, ning sai vabaks teenistusest..pärast küll saadi teada et pole tal midagi ja sai karistada + pidi ajateenistuse läbima
ehk lühidalt, kui tahad, siis peaksid vabaks saama, aga kui tahad väga minna siis ma ei oska midagi kosta, kui psoriaas kuidagi ohtlik tervisele pole ja teenistust ei sega, siis mina isiklikult ei näe põhjust sind mitte lasta, aga eks see ole komisjoni otsustada juba
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: