Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LaRaBla
    replied
    Unegraafiku osas on savi, see on niikuinii kogu aeg persses. Aga õhtune pimedus häirib küll.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    No ma lähen mingi 2 magama ja ärkan nii 11.30 vms 😌

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See on marunaljakas asi, et inimesed kellakeeramise peale totaalkettasse lähevad. Ses osas, et mul on nagunii regulaarsed uneprobleemid, et üks tund siia või sinna ei muuda suurt midagi.
    +1. See mõjub tõesti ainult inimestele kel rigid schedule, et 11 magama, 7 üles. Isad on vabamaks oma graafiku sättinud et nautida elu

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
    +1...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    See on marunaljakas asi, et inimesed kellakeeramise peale totaalkettasse lähevad. Ses osas, et mul on nagunii regulaarsed uneprobleemid, et üks tund siia või sinna ei muuda suurt midagi.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
    Tapa ja Kapa. Kindlasti mitte, kella keeramine on väga ok. Praegu on juba pime? Osta pealamp. See on laiuskraad, kus asume.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mitte kokaiinist?
    Ma ei tea?

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
    Aitab kui kaaluda omale portsionid välja.
    fml nüüd pole mu mure enam viimane.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    ei leia Eesti liigat vanadele Football Manageridele

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    [QUOTE=plastic'99;2048784]Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.[/QUO

Mul sama teema Kalevipoja šokolaadiga!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    kui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by far
    Mitte kokaiinist?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
    kui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by far

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Täpselt sama seis oleks kui selles valitsuses oleks Eesti roheliste minister. Tallinnas nad ju käisid. Need rohelised on kurb nimehoidja lihtsalt kuni mingid õiged synnivad.

Leave a comment:

Working...
X