Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Unegraafiku osas on savi, see on niikuinii kogu aeg persses. Aga õhtune pimedus häirib küll.
-
+1. See mõjub tõesti ainult inimestele kel rigid schedule, et 11 magama, 7 üles. Isad on vabamaks oma graafiku sättinud et nautida eluAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on marunaljakas asi, et inimesed kellakeeramise peale totaalkettasse lähevad. Ses osas, et mul on nagunii regulaarsed uneprobleemid, et üks tund siia või sinna ei muuda suurt midagi.
Leave a comment:
-
+1...Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTeemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
Leave a comment:
-
See on marunaljakas asi, et inimesed kellakeeramise peale totaalkettasse lähevad. Ses osas, et mul on nagunii regulaarsed uneprobleemid, et üks tund siia või sinna ei muuda suurt midagi.
Leave a comment:
-
Tapa ja Kapa. Kindlasti mitte, kella keeramine on väga ok. Praegu on juba pime? Osta pealamp. See on laiuskraad, kus asume.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTeemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
Leave a comment:
-
Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
Leave a comment:
-
Aitab kui kaaluda omale portsionid välja.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
fml nüüd pole mu mure enam viimane.
Leave a comment:
-
[QUOTE=plastic'99;2048784]Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.[/QUO
Mul sama teema Kalevipoja šokolaadiga!
Leave a comment:
-
Mitte kokaiinist?Algselt postitas kaala Vaata postitustkui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by far
Leave a comment:
-
kui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by farAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustKui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
Leave a comment:
-
Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
Leave a comment:
-
Täpselt sama seis oleks kui selles valitsuses oleks Eesti roheliste minister. Tallinnas nad ju käisid. Need rohelised on kurb nimehoidja lihtsalt kuni mingid õiged synnivad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: