Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
No meil on talvel nii pime et 3-4 kuud,normaalsel tööajal töötav inimene on päevavalguse aeg nii või naa tööl. Sõltumata kas on vööndiaeg või suveaeg. Nii, et see õhtuse valge kvaliteetaja jutt minu arvates ei päde.Pseudo, jep. Samas tohib huvi pärast küsida, et miks? Hommikul nagunii möllad ja toimetad, millega seda valget aega sisuliselt ju kvaliteetajana ei saa ära kasutada? Õhtul saaks viia lapse valges mänguväljakule või naise/koera jalutama või midagi kolmandat, et oleks nagu natsa positiivsem. Ei?
Koeral on mu arvates küll täiesti ükskõik, kas käin temaga valges või pimedas. Ta on minuga nõus minema iga kell välja. Kas või öösel kell 2. Piisab vaid öelda- õue minek ja poiss on triksis. Tema kvaliteetaeg on kord nädalas agilitytrenn.
Jah, valges on lapsega õues toredam, aga mis sa teed kui meil on nii, et valget aega on nii vähe. Ja nüüd loe uuesti esimest lõiku.Leave a comment:
-
Kas mitte suveajal ei oleks detsembrikuine päikesetõus mingi vapsee pool 11 hommikul?Leave a comment:
-
Pimedas ülessaamine on veidi raskem ja tõmbab ärkamise veits raskemaks.Pseudo, jep. Samas tohib huvi pärast küsida, et miks? Hommikul nagunii möllad ja toimetad, millega seda valget aega sisuliselt ju kvaliteetajana ei saa ära kasutada? Õhtul saaks viia lapse valges mänguväljakule või naise/koera jalutama või midagi kolmandat, et oleks nagu natsa positiivsem. Ei?Leave a comment:
-
Pseudo, jep. Samas tohib huvi pärast küsida, et miks? Hommikul nagunii möllad ja toimetad, millega seda valget aega sisuliselt ju kvaliteetajana ei saa ära kasutada? Õhtul saaks viia lapse valges mänguväljakule või naise/koera jalutama või midagi kolmandat, et oleks nagu natsa positiivsem. Ei?Leave a comment:
-
Need kes räägivad siin õhtusest lisatunnist, soovitan varem ärkama hakata.
Mulle keeramine sobib. Ei ole töötavat süsteemi lõhkuma vaja hakata.Leave a comment:
-
-
Kuidas sa kella mitte keeramisest 1-2 kuud natukene valgemat aega saad?
Üksnes selle mehe pärast, kes öösel lapse ülesse ajab ja ise üldsegi magama ei lähe, et aeg paika sättida, võiks muidugi kella mitte keerata, aga minule on näiteks hommikune valgus olulisem kui õhtune poolpidune hämarus või valgus vms.
Over and out.Leave a comment:
-
Noh, samas, eelmine nädal tõusis päike mingi 8.45, et praegu tõuseb 7:45. Ma pigem valin hommikuse valguse, aga, tõsi, see pole kindlasti selline teema, et ma jubedalt hakkaks kummagi poole eest seisma. Täielik iga-aastane pseudokas mo jaoks.Leave a comment:
-
-
-
Mul ei ole uneprobleeme. Mulle meeldib lihtsalt valget aega ka näha. Ja tore on kui õhtuti nii pime pole.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: