Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Rudy
    replied
    Kui juba lennukiteema rantimiseks läks. Inimesed kes ei oska piletilt oma istekohta välja lugeda ega suuda lennukis orienteeruda. Ka need vennad kes rida 32 juurde lähevad eesuksest kui on kahe avaga sissepääs. Ja inimesed kes terve igaviku oma kohvrit üles sahtlisse suruvad. Ühesõnaga lennukiga sõites midagi meeldivat ei ole.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Inimesed lennukis, kes istuvad vahekäigu äärsel istmel ja ajavad jalad vahekäiku laiali. Tra, see ei ole sinu eralennuk, et saad oksad laiali ajada, arvesta oma gabariitidega ja osta teine iste lisaks, kui ära ei mahu sinna hiinlaste jaoks tehtud, aga eestlaste kasutada olevasse 70 sendisesse istmevahesse, ja lase teistel normaalselt liikuda, siis ei põrka vastu teid kah!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Inimesed lennukis, kes ei suuda nii vahekäigus liikuda, et vastu teisi inimesi ei põrku. Õpi oma gabariite õigesti hindama nahui, sa pole enam normaalkaalus.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Pointless kruvimine edasi.tagasi. Tulin puhkuselt tagasi üks kell näitab üht - teine teist aega. Hui mäletan kuidas ahjul kella keerata.
    Valitagu aeg ja jäädagu sellesse.
    Ja ma ärkan 6.30.
    Samas nv eelistaks, et kauem valge oleks.
    Ok, su ahju argument on legit. Krt, miks nas tavalise inimese peale ei mõtle?

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Pointless kruvimine edasi.tagasi. Tulin puhkuselt tagasi üks kell näitab üht - teine teist aega. Hui mäletan kuidas ahjul kella keerata.
    Ja ma ärkan 6.30.
    uneaeg on.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ja ma ärkan 6.30.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    It's not a fuck-up, if you don't say it.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
    Tundub järgmine teema, mis rahva korralikult lõhestab ja ajab Varro kaotajate poolel vabakale karjuma.
    Järgmisel RK valimistel läheb EKRE loosungiga, et kellakeeramine referendumile.

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    inimesed inimesteks, aga katsu sa kassile selgitada, miks ta järsku tund hiljem süüa saab.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Ok, võib-olla tõesti. Taas, et suht suva shit. Aint kellasid keerata on tüütu. Ses osas oleks team gaskoff.
    Tundub järgmine teema, mis rahva korralikult lõhestab ja ajab Varro kaotajate poolel vabakale karjuma.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja gaskoff poolt
    Ei ole ju ainult üks tund.
    Kella keeratakse täpselt kell 4 öösel. Kuna ma ei usalda äratuskella peale üles ärakmist, siis olen viimastel aastatel teinud nii, et ei lähegi enne kella keeramist magama. Samuti on häda, kui majas on mitu kella. Mul on küll õnnestunud kahte seinakella korraga õigeks keerata, aga hiljuti saime lapsele käekella. Seda on võimatu õigeks panna samal ajal teisi kellasid keerates, seega pidin ka lapse keset ööd üles äratama, et ta aja paika sätiks.
    Järgmine häda on seadmetega, mis oma tarkusest aega muudavad. Neid ei saa usaldada, seetõttu on mõistlik vähemalt tund aega neil silma peal hoida, et nad teist korda uuesti ennast ei tagasi ei keeraks.
    Parim variant oleks ikkagi kõik kellad korraga seisma panna. Mina eelistaks aega umbes 6:20 hommikul.
    Aasta naljakaim postitus ja keegi isegi ei märganud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Eestis on tehtud uuring, et kui meil oleks aastaringselt vööndiaeg (nagu oli mingi 2003a vms), siis inimesed näeksid kokkuvõttes mingi kaks koma midagi protsenti vähem valgust. Kui oleks aastaringselt suveaeg, siis for greater good oleks võit kõige suurem ja päikest näeksid inimesed päeva jooksul kõige rohkem. Niiet kui selle argumendi kasutusele võtame, siis suveaeg paneb pika puuga kõigile. Talveaeg on totaal sitt ja ainult kalamehed tahavad enne päikest ärgata.
    Ok, võib-olla tõesti. Taas, et suht suva shit. Aint kellasid keerata on tüütu. Ses osas oleks team gaskoff.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nojah, ilmselt on neid kontorirotte tänapäeva maailmas siiski veits rohkem ja ses osas on talveaeg 4 da greater good. Aga detsembris kuskil pool 11 päikesetõus oleks ju veits raju?
    Eestis on tehtud uuring, et kui meil oleks aastaringselt vööndiaeg (nagu oli mingi 2003a vms), siis inimesed näeksid kokkuvõttes mingi kaks koma midagi protsenti vähem valgust. Kui oleks aastaringselt suveaeg, siis for greater good oleks võit kõige suurem ja päikest näeksid inimesed päeva jooksul kõige rohkem. Niiet kui selle argumendi kasutusele võtame, siis suveaeg paneb pika puuga kõigile. Talveaeg on totaal sitt ja ainult kalamehed tahavad enne päikest ärgata.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    No lõpuks ärkad niikuinii pimedas. Ma ise ei ole kontorirott ega tööta E-R 8-16 (9-17), aga igal juhul eelistan valgemat aega päeva teises pooles. Mida kauem hommikuti pime on, seda parem on hommikuti kauem magada.
    Nojah, ilmselt on neid kontorirotte tänapäeva maailmas siiski veits rohkem ja ses osas on talveaeg 4 da greater good. Aga detsembris kuskil pool 11 päikesetõus oleks ju veits raju?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Noh, mu loogika on pigem selline, et 8 pimedas on sitt ärgata ja jätab tööpäevale üsna sita vaibi, siis 8 valgemas ärgata on veidi parem. Mis pärast tööpäeva on, see on juba üsna poogen, sest siis on juba kõik üsna putsis.
    No lõpuks ärkad niikuinii pimedas. Ma ise ei ole kontorirott ega tööta E-R 8-16 (9-17), aga igal juhul eelistan valgemat aega päeva teises pooles. Mida kauem hommikuti pime on, seda parem on hommikuti kauem magada.

Leave a comment:

Töötlen...