Ekspress Grupp ja
fucking airpodsid - vittu küll Tim Cook istu endale sisse väga suur mandingo fallos. See stabiilne lahenduseta volume issue on fucked up nagu.
Edasi huiad, Tim, siis ostan endale teised klapid. Mul on niigi reaalselt kuulmine kehv ja varsti aparaati vaja ning kui nüüd HW kõrvale ei suuda trilli valuationiga co poolt toodetud klappidest normaalselt kuulata, siis... shots fired... Tim.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
hea valik, see oli ka minu must-buy kell mingi hetk. Ehk tulevikus võtan ette siiski!! Variant ka musta dialiga Monaco, aga need ei ole nii edevad.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMulle iseenesest see mudel enam nii väga ei meeldi, aga see sai kunagi vast juba 18 aastasena võetud nagu eesmärgiks, et kui ühe aastaga X sissetulek, siis preemiaks endale. Et kuidagi selline nostalgialaks või nii. Eelmine aasta tuli see ära, aga probleem selles, et 18 aastane mina ei osanud eeldada, et 30 aastasel minal on lisaks muid kohustusi ka nagu. Mees annab sõna, mees võtab sõna! Õnneks selle kella puhul ajas väärtus vähemalt püsib.
Leave a comment:
-
Meedia ja Loigo niikaua surusid kuni Keldo Mölder panigi oma sotsiaalmeedia kinni.

Leave a comment:
-
No ikka. Homme esilinastub "Tagasi tule vittu".Algselt postitas cannuman Vaata postitustoot nüüd vaja sinna ka mingeid pakette tellida? SexFlix? Analzon Prime? Viagay?
Leave a comment:
-
Selline see ühiskonna areng ongi. Toorest raiujast teadusliku lähenemiseni, kus akti ajal vaadeldakse vaginaallihaste tööd jms.
Leave a comment:
-
Sest #cancelkaala jättis positsiooni vabaks?Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuidas minust nüüd selle foorumi Dr Sekspert sai
?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuidas minust nüüd selle foorumi Dr Sekspert sai
?
Me kõik nüüd teame millele see suur "M" sinu kasutajanimes vihjab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSa ikka tead, et on olemas kaamera, wifi ja muude ühendustega vibraatorid?
oot nüüd vaja sinna ka mingeid pakette tellida? SexFlix? Analzon Prime? Viagay?
Leave a comment:
-
Good. Mõnusad sellised Romi Haasalikud (so you are a musician?) küsimuste võnked.
Leave a comment:
-
Tean, ma olen tehnikainimene.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSa ikka tead, et on olemas kaamera, wifi ja muude ühendustega vibraatorid?
Leave a comment:
-
Sa ikka tead, et on olemas kaamera, wifi ja muude ühendustega vibraatorid?
Leave a comment:
-
Nii võib ju mobiil sisse jääda?Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustÄkki proovis seda ja siis tahtis lives kommenteerida?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: