Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?Leave a comment:
-
-
[QUOTE=plastic'99;2048784]Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.[/QUO
Mul sama teema Kalevipoja šokolaadiga!Leave a comment:
-
-
-
Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.Leave a comment:
-
Täpselt sama seis oleks kui selles valitsuses oleks Eesti roheliste minister. Tallinnas nad ju käisid. Need rohelised on kurb nimehoidja lihtsalt kuni mingid õiged synnivad.Leave a comment:
-
Kui see küsimus oli minule, siis mul pole õrna aimugi.
Liiga palju oletamist/tuletamist - kõik sõltuks konkreetsest inimesest ja/või koalitsioonist (kellega rohelised võimul oleksid jne.).Leave a comment:
-
Kui Keskkonnaminister oleks rohelistest, siis sellist jama ei juhtuks v?Leave a comment:
-
Suvel olid tingimused ka vähe teised aga ma pole samas väga kursis kõigi nende tegemistega.No valimiste eel neil küll mingit pandeemiat ei olnud
Aga teema on tõsine, normaalses riigis sellise pokazuhha ja reeglitele kusemise eest pead lendaksid. See oli algusest peale teada, et jälle üks seadus (ok, määrus vist?) mida ilma kontrollita keegi täitma ei hakka.
Tüüpiline Eesti (Ida-Euroopa) värk, sest soomlased on sellele juba aastaid tähelepanu juhtinud.Leave a comment:
-
No valimiste eel neil küll mingit pandeemiat ei olnud
Aga teema on tõsine, normaalses riigis sellise pokazuhha ja reeglitele kusemise eest pead lendaksid. See oli algusest peale teada, et jälle üks seadus (ok, määrus vist?) mida ilma kontrollita keegi täitma ei hakka.Leave a comment:
-
Praegu protestima? Isegi meie rohelised pole nii otud, et pandeemia ajal rahvakogunemisi korraldada.
Muide need "rohelised/maailmapäästjad" ongi need, kes seda kõike algselt jäädvustasid ja teada andsid.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: