Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Malfoy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?
    Tapa ja Kapa. Kindlasti mitte, kella keeramine on väga ok. Praegu on juba pime? Osta pealamp. See on laiuskraad, kus asume.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Teemasse ka - suveajalt vööndiajale üleminek. Türi ja Paide. Palun jääme suveaega, ärme näpi seda kella rohkem. Praegu väljas kottpime juba. Kuidas see normaalne on?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Mitte kokaiinist?
    Ma ei tea?

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
    Aitab kui kaaluda omale portsionid välja.
    fml nüüd pole mu mure enam viimane.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    ei leia Eesti liigat vanadele Football Manageridele

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    [QUOTE=plastic'99;2048784]Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.[/QUO

Mul sama teema Kalevipoja šokolaadiga!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    kui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by far
    Mitte kokaiinist?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Kui ma ostan Haribo Pico-Balla paki, siis mul puudub distsipliin, et seda mitte korraga ära süüa.
    kui tubakast, alkost ja suhkrust rääkida, siis köige hullemad vöörutusnähud tekivad minul suhkru loobumisel, by far

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Täpselt sama seis oleks kui selles valitsuses oleks Eesti roheliste minister. Tallinnas nad ju käisid. Need rohelised on kurb nimehoidja lihtsalt kuni mingid õiged synnivad.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Kui Keskkonnaminister oleks rohelistest, siis sellist jama ei juhtuks v?
    Kui see küsimus oli minule, siis mul pole õrna aimugi.
    Liiga palju oletamist/tuletamist - kõik sõltuks konkreetsest inimesest ja/või koalitsioonist (kellega rohelised võimul oleksid jne.).

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kui Keskkonnaminister oleks rohelistest, siis sellist jama ei juhtuks v?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
    No valimiste eel neil küll mingit pandeemiat ei olnud
    Aga teema on tõsine, normaalses riigis sellise pokazuhha ja reeglitele kusemise eest pead lendaksid. See oli algusest peale teada, et jälle üks seadus (ok, määrus vist?) mida ilma kontrollita keegi täitma ei hakka.
    Suvel olid tingimused ka vähe teised aga ma pole samas väga kursis kõigi nende tegemistega.
    Tüüpiline Eesti (Ida-Euroopa) värk, sest soomlased on sellele juba aastaid tähelepanu juhtinud.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    No valimiste eel neil küll mingit pandeemiat ei olnud
    Aga teema on tõsine, normaalses riigis sellise pokazuhha ja reeglitele kusemise eest pead lendaksid. See oli algusest peale teada, et jälle üks seadus (ok, määrus vist?) mida ilma kontrollita keegi täitma ei hakka.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
    Ja kus on rohelised ja muud noored maailmapäästjad nüüd? Ok, paat on pursuide värk ja tekitab paha süsinikku ja mere peal on üldse külm ja märg, aga Stenbocki maja juurde saaks koguneda mugavalt ka elektritõuksi või jalgratta abil?
    Praegu protestima? Isegi meie rohelised pole nii otud, et pandeemia ajal rahvakogunemisi korraldada.
    Muide need "rohelised/maailmapäästjad" ongi need, kes seda kõike algselt jäädvustasid ja teada andsid.

Leave a comment:

Töötlen...