Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei ole ju ainult üks tund.
Kella keeratakse täpselt kell 4 öösel. Kuna ma ei usalda äratuskella peale üles ärakmist, siis olen viimastel aastatel teinud nii, et ei lähegi enne kella keeramist magama. Samuti on häda, kui majas on mitu kella. Mul on küll õnnestunud kahte seinakella korraga õigeks keerata, aga hiljuti saime lapsele käekella. Seda on võimatu õigeks panna samal ajal teisi kellasid keerates, seega pidin ka lapse keset ööd üles äratama, et ta aja paika sätiks.
Järgmine häda on seadmetega, mis oma tarkusest aega muudavad. Neid ei saa usaldada, seetõttu on mõistlik vähemalt tund aega neil silma peal hoida, et nad teist korda uuesti ennast ei tagasi ei keeraks.
Parim variant oleks ikkagi kõik kellad korraga seisma panna. Mina eelistaks aega umbes 6:20 hommikul.
Aasta naljakaim postitus ja keegi isegi ei märganud
Eestis on tehtud uuring, et kui meil oleks aastaringselt vööndiaeg (nagu oli mingi 2003a vms), siis inimesed näeksid kokkuvõttes mingi kaks koma midagi protsenti vähem valgust. Kui oleks aastaringselt suveaeg, siis for greater good oleks võit kõige suurem ja päikest näeksid inimesed päeva jooksul kõige rohkem. Niiet kui selle argumendi kasutusele võtame, siis suveaeg paneb pika puuga kõigile. Talveaeg on totaal sitt ja ainult kalamehed tahavad enne päikest ärgata.
Ok, võib-olla tõesti. Taas, et suht suva shit. Aint kellasid keerata on tüütu. Ses osas oleks team gaskoff.
Nojah, ilmselt on neid kontorirotte tänapäeva maailmas siiski veits rohkem ja ses osas on talveaeg 4 da greater good. Aga detsembris kuskil pool 11 päikesetõus oleks ju veits raju?
Eestis on tehtud uuring, et kui meil oleks aastaringselt vööndiaeg (nagu oli mingi 2003a vms), siis inimesed näeksid kokkuvõttes mingi kaks koma midagi protsenti vähem valgust. Kui oleks aastaringselt suveaeg, siis for greater good oleks võit kõige suurem ja päikest näeksid inimesed päeva jooksul kõige rohkem. Niiet kui selle argumendi kasutusele võtame, siis suveaeg paneb pika puuga kõigile. Talveaeg on totaal sitt ja ainult kalamehed tahavad enne päikest ärgata.
No lõpuks ärkad niikuinii pimedas. Ma ise ei ole kontorirott ega tööta E-R 8-16 (9-17), aga igal juhul eelistan valgemat aega päeva teises pooles. Mida kauem hommikuti pime on, seda parem on hommikuti kauem magada.
Nojah, ilmselt on neid kontorirotte tänapäeva maailmas siiski veits rohkem ja ses osas on talveaeg 4 da greater good. Aga detsembris kuskil pool 11 päikesetõus oleks ju veits raju?
Noh, mu loogika on pigem selline, et 8 pimedas on sitt ärgata ja jätab tööpäevale üsna sita vaibi, siis 8 valgemas ärgata on veidi parem. Mis pärast tööpäeva on, see on juba üsna poogen, sest siis on juba kõik üsna putsis.
No lõpuks ärkad niikuinii pimedas. Ma ise ei ole kontorirott ega tööta E-R 8-16 (9-17), aga igal juhul eelistan valgemat aega päeva teises pooles. Mida kauem hommikuti pime on, seda parem on hommikuti kauem magada.
Kõik ei ole 7.30 üleval. Sisuliselt kõik on 17.30 üleval.
Noh, mu loogika on pigem selline, et 8 pimedas on sitt ärgata ja jätab tööpäevale üsna sita vaibi, siis 8 valgemas ärgata on veidi parem. Mis pärast tööpäeva on, see on juba üsna poogen, sest siis on juba kõik üsna putsis.
Pseudo, jep. Samas tohib huvi pärast küsida, et miks? Hommikul nagunii möllad ja toimetad, millega seda valget aega sisuliselt ju kvaliteetajana ei saa ära kasutada? Õhtul saaks viia lapse valges mänguväljakule või naise/koera jalutama või midagi kolmandat, et oleks nagu natsa positiivsem. Ei?
No meil on talvel nii pime et 3-4 kuud,normaalsel tööajal töötav inimene on päevavalguse aeg nii või naa tööl. Sõltumata kas on vööndiaeg või suveaeg. Nii, et see õhtuse valge kvaliteetaja jutt minu arvates ei päde.
Koeral on mu arvates küll täiesti ükskõik, kas käin temaga valges või pimedas. Ta on minuga nõus minema iga kell välja. Kas või öösel kell 2. Piisab vaid öelda- õue minek ja poiss on triksis. Tema kvaliteetaeg on kord nädalas agilitytrenn.
Jah, valges on lapsega õues toredam, aga mis sa teed kui meil on nii, et valget aega on nii vähe. Ja nüüd loe uuesti esimest lõiku.
Pseudo, jep. Samas tohib huvi pärast küsida, et miks? Hommikul nagunii möllad ja toimetad, millega seda valget aega sisuliselt ju kvaliteetajana ei saa ära kasutada? Õhtul saaks viia lapse valges mänguväljakule või naise/koera jalutama või midagi kolmandat, et oleks nagu natsa positiivsem. Ei?
Pimedas ülessaamine on veidi raskem ja tõmbab ärkamise veits raskemaks.
Need kes räägivad siin õhtusest lisatunnist, soovitan varem ärkama hakata.
Kuidas sa kella mitte keeramisest 1-2 kuud natukene valgemat aega saad?
Üksnes selle mehe pärast, kes öösel lapse ülesse ajab ja ise üldsegi magama ei lähe, et aeg paika sättida, võiks muidugi kella mitte keerata, aga minule on näiteks hommikune valgus olulisem kui õhtune poolpidune hämarus või valgus vms.
Over and out.
Leave a comment: