Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Ja siis pärast imestame, et miks meil neid lolle lademetes on.

Töötukassa lehel pakutakse töötutele uhhuu-koolitusi

See ajab närvi?

See on umbes sama, kui mata õps läheb närvi, et vaid neli õpilast 20-st suudavad peast kuuele arvutada.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ja siis pärast imestame, et miks meil neid lolle lademetes on.

Töötukassa lehel pakutakse töötutele uhhuu-koolitusi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
    Praegusel covid ajal öeldakse näiteks Frankfurt'is enne lennuki maandumist selgelt, et väljumine toimub ridade kaupa (5 rida korraga) ning selleks antakse siis konkreetsed juhised. Reaalsus on see, et kui lennuk alles ruleerib, siis palju rahvast juba püsti ja asjatatakse kottidega, et võimalikult kiirelt väljapääsu poole liikuda. Kevadel ignoti seda 5 rea turvalist väljumist täiega, nüüd tegi stjuuardess kurjemat häält, siis sai olukorra kontrolli alla, aga see ükskõiksus reeglite vastu on siiski nii tavaline.
    See ongi retakas reegel, kui pärast kõik koos bussis ootavad.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Praegusel covid ajal öeldakse näiteks Frankfurt'is enne lennuki maandumist selgelt, et väljumine toimub ridade kaupa (5 rida korraga) ning selleks antakse siis konkreetsed juhised. Reaalsus on see, et kui lennuk alles ruleerib, siis palju rahvast juba püsti ja asjatatakse kottidega, et võimalikult kiirelt väljapääsu poole liikuda. Kevadel ignoti seda 5 rea turvalist väljumist täiega, nüüd tegi stjuuardess kurjemat häält, siis sai olukorra kontrolli alla, aga see ükskõiksus reeglite vastu on siiski nii tavaline.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Vask poolt
    Esimest korda lennukiga sõites ongi kõik tundmatu ja esmalt vb segane.
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    nõus. Samas see Simmode kontsentratsioon on kuidagi liiga suur.
    Ma pole kunagi kuskilt seda otsinud, aga kas mingit väga "puust ette ja punaseks" lendamise jaoks vajalikku etiketti kuskil pole kokku pandud? Kui need viimased pagasiga seotud muudatused tulid siis neist räägiti palju ja vist ei ole see enam väga probleemiks, küll aga eelkõige nüüd pandeemiaga seotult, äkki oleks vaja teha mingi update ja seda ka korralikult kommunikeerida, ei? ja?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Vask poolt

nõus. Samas see Simmode kontsentratsioon on kuidagi liiga suur.

Leave a comment:

• Vask
    replied

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    inimesed kes ei ole lennujaamas enne turvakontrolli enda jaoks välja mõelnud, mis neil taskutes või seljas või kaelas on ja kuidas see kõige optimaalsemalt ja kiiremalt x-ray masina jaoks kasti panna

inimesed kes lennukis olles ei suuda iseseisvalt aknaid, laudu ja turvavöösid handle'ida, ilma, et stjuuardess ei peaks paluma, näpuga näitama või ise tegema lausa

olgem ausad, terve lennureisiga kaasnev etiket on päris paljude jaoks ikka totaalne ulme

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Markko poolt
    Kao urruauku. Teise istme ostmine ei aita persetki kaasa kui pead keha ikka kringliks ajama ja oma jalgu kuskil külje peal hoidma.

PS Ma olen pikk inimene ja igasugustesse istmevahedesse end ära pakkinud
    Võin kaduda urruauku. Aga kahe istme ost tähendab seda, et su fucking vasak põlv on su vasaku istme seljatoe vastas, ja su parem põlv on su parema istme seljatoe vastas - ideaalis. Aga, tra, ära siruta end vahetoes välja fucking siis, kui ma fucking peldikusse üritan fucking wasted üüberkallist lennuka pubi õllist tõmmatuna üritan jõuda, capish?

PS. Ma olen ka pikk inimene, ja täiesti putsis China Southerni istmevahes olen istund 12 tundi järjest, niiet ma tean, millest ma räägin

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Inimesed lennukis, kes istuvad vahekäigu äärsel istmel ja ajavad jalad vahekäiku laiali. Tra, see ei ole sinu eralennuk, et saad oksad laiali ajada, arvesta oma gabariitidega ja osta teine iste lisaks, kui ära ei mahu sinna hiinlaste jaoks tehtud, aga eestlaste kasutada olevasse 70 sendisesse istmevahesse, ja lase teistel normaalselt liikuda, siis ei põrka vastu teid kah!
    Kao urruauku. Teise istme ostmine ei aita persetki kaasa kui pead keha ikka kringliks ajama ja oma jalgu kuskil külje peal hoidma.

PS Ma olen pikk inimene ja igasugustesse istmevahedesse end ära pakkinud

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Ma ei tea, kas see oli minu sõnavõtu pihta suunatud, aga hoidsin ennast ikka endale "ettenähtud ruumis". Seda enam kui mind ajas närvi see pidev enda vastu nühkimine.
    ei, see ei olnud selle sõnavõtu pihta suunatud, pigem lisatähelepanek selles üldisemas võtmes.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Inimesed lennukis, kes istuvad vahekäigu äärsel istmel ja ajavad jalad vahekäiku laiali. Tra, see ei ole sinu eralennuk, et saad oksad laiali ajada, arvesta oma gabariitidega ja osta teine iste lisaks, kui ära ei mahu sinna hiinlaste jaoks tehtud, aga eestlaste kasutada olevasse 70 sendisesse istmevahesse, ja lase teistel normaalselt liikuda, siis ei põrka vastu teid kah!
    Ma ei tea, kas see oli minu sõnavõtu pihta suunatud, aga hoidsin ennast ikka endale "ettenähtud ruumis". Seda enam kui mind ajas närvi see pidev enda vastu nühkimine.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Aga need inimesed, kes lennuki maandudes kohe püsti hüppavad, oma pagasi ülevalt ära võtavad ja siis vahekäigus 10 minti püsti seisavad, enne kui välja saab . Täitsa lambad või väga kavalad ?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    siia teemasse sobivad ka inimesed, kes maaliinibussis, kus avaneb uks eest ja keskelt, jooksevad keskel oleva väljapääsu poole bussi esimesest osast.
    lisaks kõik need sisenejad, kes ootamata ära väljujaid, hakkavad ühistransporti/poodi/kuhuiganes metsiku kihu ja sihikindlusega pressima.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Kui juba lennukiteema rantimiseks läks. Inimesed kes ei oska piletilt oma istekohta välja lugeda ega suuda lennukis orienteeruda. Ka need vennad kes rida 32 juurde lähevad eesuksest kui on kahe avaga sissepääs.
    siia teemasse sobivad ka inimesed, kes maaliinibussis, kus avaneb uks eest ja keskelt, jooksevad keskel oleva väljapääsu poole bussi esimesest osast.

Leave a comment:

Töötlen...