Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Neid jagati sarnaselt Poljot 31659 Sturmanskietele ainult tegevväelastele.
Vanade Poljotide häda on tuvastamine, et palju ning kas miskit on kuskil vahetatud ja/või kas sihverplaat klapib ikka sisuga. Metsikult Frankenwatche liikvel.
Mulle iseenesest see mudel enam nii väga ei meeldi, aga see sai kunagi vast juba 18 aastasena võetud nagu eesmärgiks, et kui ühe aastaga X sissetulek, siis preemiaks endale. Et kuidagi selline nostalgialaks või nii. Eelmine aasta tuli see ära, aga probleem selles, et 18 aastane mina ei osanud eeldada, et 30 aastasel minal on lisaks muid kohustusi ka nagu. Mees annab sõna, mees võtab sõna! Õnneks selle kella puhul ajas väärtus vähemalt püsib.
Üks parimaid sõpru kunagine noortekoondislane ja veidi inside joke olnud selle KR-ga. Kinkisin siis talle sünnaks KR kella. Saime KR-ga kokku, ajasime paar sõna mehejuttu ja lasin autogrammi ka sisse panna. Sessuhtes, et mul hakkas nagu südames veidi kahju, et see kink läheb siis sellise jokena veidi. Jumala ladna vend oli IRL. Isegi nüüd vahest vaatab, et kus ja mis vennal mängus on.
Esimest hooaega ahjuküttega elamises ajab närvi see kui: paned kõik lõkke ja süüte valmis, annad tikku ja algus on paljulubav. Siis aeg hiljem avastad, et midagi ei toimu enam. Avad vaikselt küttekolde ukse ja elamine on tossu täis, tummise pauguga lükkad ukse kinni uuesti. Ja ei saagi midagi teha nii kaua kuni seal feilinud tuli ära hõõgub, seejärel kannatab ukse lahti teha ja uuele katsele minna.
5+ aasta jooksul pole kordagi sellist paska juhtunud.
Tõmme on sitt. Lõõrid on puhtad? Tuhka on palju? Siibrid on korralikult lahti? Puud on niisked?
Kui tõmme on sitt, siis võib tossu tuppa lükata küll. Tuha kogus pigem ei mängi rolli. Kui tuhka palju ja lõõrid tahmased, siis oht lihtsalt maja põlema panna. Niisked puud praksuvad ja susisevad ja ajavad palju tossu enne kui põlema lähevad. Siiber pole lahti = tõmme on sitt.
Leave a comment: