Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ma teleka ees samaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTeever kommenteerimas:
ohoh. löö nüüd.. aah, mine-mine. Noh, anna, noh, teist korda ei anna, noh. Mine nüüd, noh! Nüüd on vaja, noh! Aah, noh, nüüd ei saanud, noh.
Leave a comment:
-
"Isegi näost ei läinud mustemaks!" Singatehi pendla ajal oli muidugi geniaalne.
- Likes 2
Leave a comment:
-
tahaks ka märkida, et soccerneti poistele oleks mikrikoolitust vaja. hing on kõva, aga palju õhku jõudis eetrisse ka.
Leave a comment:
-
No kuidas sa nii nüüd, noh! Kulla inimene.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTeever kommenteerimas:
ohoh. löö nüüd.. aah, mine-mine. Noh, anna, noh, teist korda ei anna, noh. Mine nüüd, noh! Nüüd on vaja, noh! Aah, noh, nüüd ei saanud, noh.
Leave a comment:
-
Teever kommenteerimas:
- Likes 1
Leave a comment:
-
eks selliseid platvorme leiab ka teistelt elualadelt, kus "agent-vahendaja" peseb eraisikute värbamisel (tööjõu)maksude maksmisest käed puhtaks:
...
1.3. Tõlkija – eraisikust veebilehe kasutaja, kes on registreerimisel valinud registreerimistüübiks “Tõlkija”. Tõlkija on tõketööde teostaja.
....
2.5. Haldaja võtab tõlkijalt 25% agenditasu tõlketellimuse maksumusest.
2.6. Haldaja võtab kasutajatelt e-kontolt raha väljavõtmise eest teenustasu 0.65 euro iga välja võetud summa eest.
...
- 3.1.11. Tõlkija kohustub tasuma haldajale agenditasu 25% tellimuse maksumusest. Vastava summa peab haldaja kinni tõlkija e-kontolt;
- 3.1.12. Tõlkija kohustub deklareerima ja maksma tõlgetega tehtavatelt tehingutelt kõik seadusest tulenevad makstavad maksud (s.h tulu-, käibe- ja sotsiaalmaksu);
...
Leave a comment:
-
Ja jälle on mingi Uiboleht, kes valget mustaks või kuidagi nii räägib...
Leave a comment:
-
-
Jah, mu endised kolleegid olid ka üllatunud (ja mitte positiivselt), kui ma oma karjääri pooleli jätsin (ja märkimisväärselt suurema palga). Aga minu jaoks on see lihtsalt patriotism - ma näen, et minust on hetkel koolis rohkem kasu. Ja kui mina seda ei tee, siis kes teeb? Janoh, ega päris ausalt, õpilastega töötada on vahel päris lahe ka ja sealt tuleb seda hingepaitavat hea-tunnet kah kamaluga. Pluss, ma olen meesterahvas ja mu meelest võiks meidki koolis rohkem olla (eeskuju mõttes).Algselt postitas Fc.Diskusiooni on huvitav jälgida.
Veidi pani kulmu kergitama lause. A la armastan oma tööd ja ei tee seda raha pärast... Kõlab väga ulmeliselt.
Aga üldiselt, ma ei arva, et selle vestluse kontekstis väga minu enda motivatsioon oluline on. Nagu ma olen püüdnud rõhutada - see, kuidas me siia jõüdsime, meid enam endasi ei vii ja parem oleks sellest aru saada enne kui tagajärjed veel tõsisemad on kui praegu.
- Likes 2
Leave a comment:
-
sorri, ma ei ole üldse vihane. lihtsalt väljendusviis vist on vale. ma arvan, et kõik peaks teenima nii palju, et rahul oleks.Algselt postitas Fc.Diskusiooni on huvitav jälgida.
Veidi pani kulmu kergitama lause. A la armastan oma tööd ja ei tee seda raha pärast... Kõlab väga ulmeliselt.
Mingil põhjusel jäi El President e vastustest kõlama suur viha. Te üldiselt ju saite oma eriarvamustes keskel kokku
Probleem kui selline on ju siiski olemas.
Aga see viha.
Leave a comment:
-
Kas 2000 eurot – või abstraktsemalt 120% keskmist – on nüüd see palk, mis meelitaks senisest tuntavalt rohkem füüsika-keemia-matemaatikaõpetajaid kooli? Ma arvan, et ei ole. Noori ehk küll, kuid mõne aasta pärast on nad sealt läinud, sest karjäärivõimalust eriti pole. Poole kirjutamise pealt uuesti mõtlema hakates vist selliseid 50+ isikuid ehk ka, kellele meeldiks stabiilne, kindlalt määratletud töö, kus liialt tõmblema ei pea. Aga ma ei tea, kas see grupp on need, kelle kooli toomisest enim kasu tõuseb.
Ehk mul ei ole põhimõtteliselt midagi õpetajate palga 2000 euro peale tõstmise vastu, aga ma kahtlen, kas see võluväel kõik probleemid lahendab.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Tuleb tunnistada, et selle lause lugemise peale suurenes minu mure praeguste õpetajate taseme kohta küll märkimisväärselt.Õpetajate palga jäämine allapoole 120% riigi keskmist toob peatselt kaasa sisuliselt riigi pankroti.
Leave a comment:
-
Jep, selline see keskmine õpetaja on. Aga kahjuks ei kannata ainult õpetaja selle pärast, vaid ka õpilased.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust[I] ema
kui sulle see miinimumäära võrdlus mu esialges tähelepanekus niivõrd valu teeb, asenda see siis õpetaja keskmise palgaga.Algselt postitas El President Vaata postitust
sai ju vastatud su teistele mõtetele ka. vähemalt oli sul siis hea matemaatikaõpetaja... aga sellest, mida tähendab alampalk, sa siiski aru ei saa. rohkem ei viitsi.
Ei, õpetajate palk on kesine, sest õpetaja tööd ei hinnata. That's it.Algselt postitas El President Vaata postitustps. okei, ma nii palju veel lisan... minu arust on õpetajate palk nii kesine just eksliku arusaama pärast, nagu riik oleks määranud mingi kindla palga, mida tuleb õpetajale maksta, ja et sinu palganumber sõltubki ainult ministeeriumist ja poliitikutest, mitte tööandjast. nii see palk tõusebki ainult paarikümne euro kaupa iga paari aasta tagant, sest riigilt tahavad paljud raha saada. vähemalt saab kedagi oma raskes elus süüdistada. mis oleks see "õiglane" palk, mida riik peaks määrama õpetajatele, et kõik rahul oleksid? x korda üldine alampalk? eesti keskmine + 50%? tarkvaraarendajate keskmine? magistrikraadiga inimeste keskmine? riik on kehtestanud alammäära, et õpetajad ei peaks oma palgaläbirääkimisi alustama üldise alampalga ehk 600 euro pealt. see on suhteliselt hea platvorm. edasine kujuneb vastavalt nõudmisele ja pakkumisele.
Õiglase palga on nimetanud haridustöötajate liidu esimees Reemo Voltri: https://ehl.org.ee/2022/07/01/ehli-p...stajate-poole/
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: