Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nonoh
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kas ministri sohvriks saab iga b-katiga inimene?
    Aga õpetajaks saab või? Kui jah, siis on see sama suur probleem, kui ei saa. Sest kui saab, siis me oleme rahvana debiilikud, et laseme nii lihtsalt mingitel jopskitel enda tulevasi pensionimaksajaid õpetada. Ja kui vastus on ei, et ka õpetajaks ei saa iga b-katiga inimene, siis mida see su küsimus annab? Et justkui ministri sohvriks sobijat on raskem leida kui õpetajaks sobijat? No ega ikka ei ole küll.

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Õpetajate palk võiks alati kõrgem olla, kuid hakata mingeid paralleele ühe suures plaanis üksiku töökohaga tõmbama... mai tea, ennem vast kiunuks ministrite nõunike palganumbrite üle siis juba, kui vaeste teemale jutt läks.
    Minu jaoks on siin võrdlus väga konkreetne. Haridusministri autojuht ja sama haldusala õpetajad. Keda väärtustab haridusminister rohkem.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas ministri sohvriks saab iga b-katiga inimene? Õpetajate palk võiks alati kõrgem olla, kuid hakata mingeid paralleele ühe suures plaanis üksiku töökohaga tõmbama... mai tea, ennem vast kiunuks ministrite nõunike palganumbrite üle siis juba, kui vaeste teemale jutt läks.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust

miinimum.
    miinimum.
    Jah, ületundidega (asendused ja rohkem kui 1.0 kohaga töötades) saab rohkem teenida (ja klassijuhataja olles 150 eurtsi bruto lisaks). Autojuhi 2000 bruto on ka miinimum. Ta saab ka ületundidega lisa teenida. Mis su point on?

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Autojuht teenib 2000 euri bruto olukorras, kus ta ei tee pilte (piltidega 2450 bruto, mis on pmst KV vanemohvitseri palk - alumine ots).

Õpetaja miinimum on 1415 bruto.
    bruto.
    Aga eks ministrile ongi olulisem tema autojuht kui õpetajad.
    miinimum.
    miinimum.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust

kunagi sa vist väitsid et selle jaoks on toimetaja.
    Jah, kas toimetaja või siis teeb Reformierakonna kontor ise õigekirja kontrolli.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Su õpetaja on teinud nii halba tööd, et sellise õigekirjaga ajakirjanikuks väga lihtsalt ei saa, muideks...
    kunagi sa vist väitsid et selle jaoks on toimetaja.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kusjuures! Mul oli vist eesti keel gümnaasiumis pea alati 3. Ma ei tee siiani kaas-, määr- ja asesõnadel vahet. Mingil põhjusel peeti seda toona maruoluliseks, et neid sõnaliike määrata.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Su õpetaja on teinud nii halba tööd, et sellise õigekirjaga ajakirjanikuks väga lihtsalt ei saa, muideks...
    lol

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Ma nüüd veidikene Snowflakestun ja värki, aga kurat sa oled ajakirjanik konkurentsitult kõige lihtsam töö, mille eest saab kõige rohkem raha ja on meie riigis full putsis skaalaga. Nüüd kui ajakirjanik, kes siniste silmade eest pistab koguaeg raha tasku hakkab isegi ka süütuid nalju õpetajate palkade kohta tegema on suht rõve. #CancelMõnuagent

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

No ma ütlengi. Õpetajatöö ongi toredam ja puha. Lihtsalt oht end lõpuks paadist merre juua on suurem.
    Ma nüüd veidikene Snowflakestun ja värki, aga kurat sa oled ajakirjanik konkurentsitult kõige lihtsam töö, mille eest saab kõige rohkem raha ja on meie riigis full putsis skaalaga. Nüüd kui ajakirjanik, kes siniste silmade eest pistab koguaeg raha tasku hakkab isegi ka süütuid nalju õpetajate palkade kohta tegema on suht rõve. #CancelMõnuagent

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    õpetaja tehku onlyfans endale. Siis saab ka autojuhi palgata.
    Mul tundub, et ma saaks ainult midagi anti-onlyfansi laadset teha. Ehk inimesed maksavad igakuiselt mingi summa, et ma neile endast alasti pilte ei saadaks.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    õpetaja tehku onlyfans endale. Siis saab ka autojuhi palgata.

Leave a comment:

• nonoh
    replied

Eks palgad on tihiti seotud sellega palju seotud toode/teenus tulu teenib. Kui ikka pildid näiteks onlyfans jaoks on, siis võib autojuhile veits visata küll. Kui see muidugi rahva raha eest oli, siis võiks content eestlastle ka tasuta kättesaadav olla.
    Autojuht teenib 2000 euri bruto olukorras, kus ta ei tee pilte (piltidega 2450 bruto, mis on pmst KV vanemohvitseri palk - alumine ots).

Õpetaja miinimum on 1415 bruto.
    bruto. Aga eks ministrile ongi olulisem tema autojuht kui õpetajad.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    See haridusministri fotograaf-autojuhi teema. Mul see fotograafia-teema on suva. Tore on lihtsalt asjaolu, et amet, kus peab olema B-kategooria juhiload ja mitte mingit muud kvalifikatsiooni, saab rohkem palka kui sama ministeeriumi haldusalas olevad õpetajad. Ilus!
    Eks palgad on tihiti seotud sellega palju seotud toode/teenus tulu teenib. Kui ikka pildid näiteks onlyfans jaoks on, siis võib autojuhile veits visata küll. Kui see muidugi rahva raha eest oli, siis võiks content eestlastle ka tasuta kättesaadav olla.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Sa oled kindlasti seda taanlaste filmi näinud, kus selgub, et õpetajatööl peab kogu aeg svipsis olema, nii et mõlemal ametil omad kiiksud.
    No ma ütlengi. Õpetajatöö ongi toredam ja puha. Lihtsalt oht end lõpuks paadist merre juua on suurem.

Leave a comment:

Working...
X