Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• maamesilane
    replied
    Sain Õhtulehest teada,et nõid Antonina sai 75 aastaseks! Tore uudis! ,Tänak ja Ukraina sõda on seljatatud! Rohkem uudiseid nõid Antoninast!

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Prillitoosis õpetati luksuslikku ohkamist

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Lihtsalt super hea jälle.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Oma (saja aastast) kassi vaadates tekib aegajalt tunne. Kui vähe on tegelikult vaja mitte igavust tunda.
    Vaatas tõsise huviga kuidas ma hambaid pesen.
    Polegi varem täheldanud sellist huvi.
    Loom laiendab ka vanas eas oma huvide ringi.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    kõik õige

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    EG 12.07.2022
    https://majandus.postimees.ee/756259...si-hind-langeb

EG 29.07.2022

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Teever kommenteerimas:

ohoh. löö nüüd.. aah, mine-mine. Noh, anna, noh, teist korda ei anna, noh. Mine nüüd, noh! Nüüd on vaja, noh! Aah, noh, nüüd ei saanud, noh.
    Ma teleka ees sama

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    "Isegi näost ei läinud mustemaks!" Singatehi pendla ajal oli muidugi geniaalne.

Leave a comment:

• El President
    replied
    tahaks ka märkida, et soccerneti poistele oleks mikrikoolitust vaja. hing on kõva, aga palju õhku jõudis eetrisse ka.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Teever kommenteerimas:

ohoh. löö nüüd.. aah, mine-mine. Noh, anna, noh, teist korda ei anna, noh. Mine nüüd, noh! Nüüd on vaja, noh! Aah, noh, nüüd ei saanud, noh.
    No kuidas sa nii nüüd, noh! Kulla inimene.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Teever kommenteerimas:

Leave a comment:

• El President
    replied
    eks selliseid platvorme leiab ka teistelt elualadelt, kus "agent-vahendaja" peseb eraisikute värbamisel (tööjõu)maksude maksmisest käed puhtaks:

...
    1.3. Tõlkija – eraisikust veebilehe kasutaja, kes on registreerimisel valinud registreerimistüübiks “Tõlkija”. Tõlkija on tõketööde teostaja.
    ....
    2.5. Haldaja võtab tõlkijalt 25% agenditasu tõlketellimuse maksumusest.
    2.6. Haldaja võtab kasutajatelt e-kontolt raha väljavõtmise eest teenustasu 0.65 euro iga välja võetud summa eest.
    ...
    - 3.1.11. Tõlkija kohustub tasuma haldajale agenditasu 25% tellimuse maksumusest. Vastava summa peab haldaja kinni tõlkija e-kontolt;
    - 3.1.12. Tõlkija kohustub deklareerima ja maksma tõlgetega tehtavatelt tehingutelt kõik seadusest tulenevad makstavad maksud (s.h tulu-, käibe- ja sotsiaalmaksu);
    ...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja jälle on mingi Uiboleht, kes valget mustaks või kuidagi nii räägib...

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Nonii! Kümme korda kuulsam! https://www.ohtuleht.ee/1066847/moni...distamise-eest

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas Fc.
    Diskusiooni on huvitav jälgida.
    Veidi pani kulmu kergitama lause. A la armastan oma tööd ja ei tee seda raha pärast... Kõlab väga ulmeliselt.
    Jah, mu endised kolleegid olid ka üllatunud (ja mitte positiivselt), kui ma oma karjääri pooleli jätsin (ja märkimisväärselt suurema palga). Aga minu jaoks on see lihtsalt patriotism - ma näen, et minust on hetkel koolis rohkem kasu. Ja kui mina seda ei tee, siis kes teeb? Janoh, ega päris ausalt, õpilastega töötada on vahel päris lahe ka ja sealt tuleb seda hingepaitavat hea-tunnet kah kamaluga. Pluss, ma olen meesterahvas ja mu meelest võiks meidki koolis rohkem olla (eeskuju mõttes).

Aga üldiselt, ma ei arva, et selle vestluse kontekstis väga minu enda motivatsioon oluline on. Nagu ma olen püüdnud rõhutada - see, kuidas me siia jõüdsime, meid enam endasi ei vii ja parem oleks sellest aru saada enne kui tagajärjed veel tõsisemad on kui praegu.

Leave a comment:

Working...
X